Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Bohsia Kembali!" - Muat Naik Gambar 'Merokok' Nabila Huda Digelar Penggoda, Perosak

4-11-2019 12:27 PM|Oleh: LilRose| Komen: 48

Kalau sebelum ini kecoh dengan Nabila Huda bergambar dengan anjing jenis Husky, terbaru pelakon itu dikecam kerana merokok pula.




Malah, dek kerana memuat naik gambar berbaju tidur sambil memegang vape siap dengan kepulan asap, Nabila dilabel sebagai bohsia!


Kredit foto: IG

Kredit foto: IG

Dalam masa sama, beberapa warganet dilihat bertelagah di ruangan komen berhubung isu wanita merokok.


Kredit foto: IG

Katanya, itu hak Abil memilih bagaimana dia menjalani kehidupannya. Apapun, Abil memang tak pernah hipokrit! - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 48
Komen

Previous : Comel Sungguh! Sekitar Majlis Hari Jadi Anak Bongsu Che Ta, Aaisyah Dhia Rania

Next       : "Perlu Pakai Tag Nama Ke?" - Jasmin Hamid Terkilan Along Cham Dihalang Jalan Atas Karpet Merah

Komen Terbaru

Quote Penpitcha 7-11-2019 04:40 PM
generalsoap replied at 7-11-2019 10:37 AM
Ataukah masyarakat yg terlebih2 excited nak ngutuk. Merokok je pun.

Mmg nmpk mcm merokok je pn.. Tp sebagai manusia nmpk baik n boleh dicontohi ke

Lain-lain Komen

Quote coco 4-11-2019 12:39 PM
rosak la sikit reputasi apaknya yang ada sekolah tahfiz.   ngan kes hanjeng ngan kes merokok,  mendonia ngan bikini.... abil oh abil.  matlamat tidak menghalalkan cara...kalau u nak buktikan u tak hipokrit mcm retis lain
Quote belacan_gurl 4-11-2019 12:49 PM
Alah releks laa...merokok je pun...sedangkan kaki dadah pun diterima peminat
Quote allysumc 4-11-2019 01:00 PM
Dia mmg merokok pun kan
Quote Lavender_Violet 4-11-2019 01:04 PM
Err..dia ni mertua dia mmg tak kisah eh perangai dia huduh mcm ni?
Quote palmolive 4-11-2019 01:07 PM
ramai jek artis pompuan merokok..
tak isap rokok , isap vape, pod, ketum dll...
Quote shida81 4-11-2019 01:16 PM
nk buat ape pun lantak ko la... tp jgn la publish bende2 x elok... bukan nabila je,,, tuk smua org... kan x baik klu budak2 tgk...  simpan ab tu tuk mase depan.. mn tau esok lusa blk ke pangkal jalan ..kan menyesal tgk gambo2 tu....
Quote lifeline 4-11-2019 01:52 PM
Lavender_Violet replied at 4-11-2019 01:04 PM
Err..dia ni mertua dia mmg tak kisah eh perangai dia huduh mcm ni?

mertua dia singaporean kan?

Quote cikatilia 4-11-2019 01:56 PM
nampak jahat eh dia isap rokok

acik fauziah nawi pon isap rokok lek lek aje

Quote Lavender_Violet 4-11-2019 02:13 PM
lifeline replied at 4-11-2019 01:52 PM
mertua dia singaporean kan?

Ntahlah chuols...meols x pasti
Quote whadda 4-11-2019 02:34 PM
dia ni sejenis gigih nak tunjuk aku tak hypocrite.. eh perlu ke??
Quote anony-mous 4-11-2019 02:38 PM
Xphm aku apa yg porumer sanjung sgt dgn dia ni? Sbb sheol la i tgk kamar kamariah tu. Turn off sgguh kalau dia ni berlakon. Dah la dah kertu
Quote Perawankota 4-11-2019 02:39 PM
Ramai jer artis perempuan yg kita x sangka2 merokok.. Dh jumpa kt set barulah tau perangai Masing2. X kira tua or muda.. Cuma style abil ni, dia lebih terbuka.. So lantak ke org nk tgk dia isap rokok ke, dia seksi ke
Quote AshkieLa 4-11-2019 03:03 PM
Edited by AshkieLa at 4-11-2019 03:04 PM

lapar viral ke dia ni lately.. lapar attention bapak? laki? mak tiri?
we ols know your lifestyle laa..
dengan kontroversi gaduh baik gaduh baik dengan apak ko lagi...
tapi perlu ke nak tunjuk terang terangan buat bende2 negatif semua tu atas dasar "tak hypocrite"..
saje pancing netizen busy body melahar... (yawn)

betul cakap forumer.. dia ni dengan amani.. kalau keluar cerita diorg kat tv.. walaupun konon2 A-lister tetap terus turn off nak tengok walaupun sparing partner dia bagus atau naskhah tu hebat...
Quote helicornia 4-11-2019 03:20 PM
shida81: nk buat ape pun lantak ko la... tp jgn la publish bende2 x elok... bukan nabila je,,, tuk smua org... kan x baik klu budak2 tgk...  simpan ab tu tuk m ...


mcm PU syed cakap le..benda mcm ni tak perlu nak disebarkan mcm menormalkan dosa. but again, nabila ni mcm saja nak menghanjing PU syed, dia up lagi dan lagi benda2 mengarut
Quote cha-cha 4-11-2019 03:33 PM
PU nasihat lah netizen yg membohsiakan orang tu jugak.
Quote girlfridayz 4-11-2019 03:34 PM
Edited by girlfridayz at 4-11-2019 03:41 PM
helicornia replied at 4-11-2019 03:20 PM
mcm PU syed cakap le..benda mcm ni tak perlu nak disebarkan mcm menormalkan dosa. but again, nab ...

Ai pon rasa dia aplod ni ditujukan khassss untuk PU tu..
Sabar je la Abil nih. Agak2 kalau anak grow up sebijik2 cam dia nanti, dia tak kisah ke ek?
Apa2 je lah.. Mcm2 hal.


Quote cikbawang237 4-11-2019 03:35 PM
Perawankota replied at 4-11-2019 02:39 PM
Ramai jer artis perempuan yg kita x sangka2 merokok.. Dh jumpa kt set barulah tau perangai Masing2.  ...

sapa pe? #modekepohturnon
Quote hotmak 4-11-2019 03:37 PM
lah kan dia mmg merokok? dulu2 lg selamba tayang lepas masak2, makan, dok merokok kat ig, tapi time tu org tak peduli pun kot
Quote Orix 4-11-2019 03:47 PM
perempuan merokok isap vape - bohsia...

kalau lelaki pulak merokok isap vape apa ? bojan?

Lihat semua komen(48)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.078819s Gzip On
To Top