Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Tunku Azizah Bantu Izzue Islam Dapatkan Rawatan IVF

4-11-2019 10:25 AM|Oleh: top5complete | Komen: 85

Besarnya hati Tunku Hajah Azizah Aminah Maimunah Iskandariah yang mahu memberi bantuan kepada pelakon Izzue Islam untuk mendapatkan zuriat dengan teknologi perubatan IVF. 

Izzue, 29, ternyata terharu dengan tawaran tersebut semasa dia bertemu dengan Raja Permaisuri Agong di belakang pentas selepas tamat pementasan teater Mak Yong, Oktober lalu.


Foto: Instagram

"Saya memang terkejut besar dan terharu apabila Tunku Azizah sendiri datang dan memberi tawaran kepada saya dan isteri untuk mendapatkan zuriat.

"Kami bertemu di belakang pentas selepas saya habis pementasan teater Mak Yong. Waktu itu, memang tidak cakap banyak sebab segan tak tahu nak borak apa.

"Permaisuri ada bertanya mengenai kehidupan saya sebab baginda mengikuti perkembangan saya. Baginda ada kata kalau perlukan pertolongan, beritahu saja," katanya kepada mStar.


Foto: Instagram

Izzue dan isteri, Awin atau nama sebenar Nurinafilah Waharudin berkahwin pada 2 Jun 2013, namun sehingga ke hari ini mereka belum mempunyai anak. Semoga dipermudahkan segala urusan mereka. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 85
Komen

Previous : Eyra Hazali Selamat Bergelar Isteri Penjaga Gol, Haziq Nadzli

Next       : Skrip Tak Kuat, Pelakon Gandingan Tak Best - Fizz Fairuz Putus Asa Nak Berlakon

Komen Terbaru

Quote jointhecurse 22-11-2019 08:58 AM
dramaking007 replied at 10-11-2019 02:54 PM
daku pun fikir benda yg sama.sebab yg betul2 nak bagi komitmen dpt rawatan nk anak sgt2 ramai cuma ...

Sebab daku pn dok mencuba nk dapat baby.. pasangan ku pn bz.. tapi demi anak boleh je kami dua2 kosongkan hari utk p lppkn.. semuanya atas effort ko.. bukan xnak memahami tp aku dok dengar alasan bz ni dr tahun ke 3 dia kawen. Ni dh ke 6.. lagi satu klo pn bini agong nk bantu ko.. diam2 sudah.. cm ko ckp.. ramai lagi yg dok berharap n xmampu nak dpaatkan bantuan utk dapat baby..

Lain-lain Komen

Quote helicornia 4-11-2019 10:33 AM
bukan ke kalau nak dpt bantuan buay ivf bawah yayasan tuanku ada limit dr segi income?

tapi kalau tuanku nk tolong dr segi advise, sharing experience knowledge takde masalah
Quote gigihadid 4-11-2019 10:48 AM
helicornia replied at 4-11-2019 10:33 AM
bukan ke kalau nak dpt bantuan buay ivf bawah yayasan tuanku ada limit dr segi income?

tapi kalau ...

betul.. x silap gaji x lebih 4k laki bini.. x adil la utk org lain kalau artis yg byk duit tu boleh dpt rawatan ivf free..
Quote MadameOnion 4-11-2019 10:56 AM
ramai lagi pasangan yg kurang berkemampuan dari segi kewangan lebih layak dapat bantuan..miskin benor ke izzue isle ni?
Quote mizruncing 4-11-2019 11:08 AM
maybe RPA bagi bantuan dari segi kaunseling or procedure utk treatment. bukan dari segi kewangan
Quote blue^panther 4-11-2019 11:12 AM
Kalau ada duit pon, tp jumpa pakar yg tak sesuai rugi jugak. Mungkin tuanku boleh bagi suggestion pakar2 yg bagus utk reference izzue ni. Buat takat bantuan duit jer, advice pon perlu jugak....
Quote shark_eow7 4-11-2019 11:16 AM
bantuan dari segi tak dinyatakan. mungkin dari segi pakar, advice. & doctor..
Quote kakiah12 4-11-2019 11:33 AM
Mungkin Permaisuri kite mengikuti perkembangan izue dr forum kot ya?
Quote AshkieLa 4-11-2019 11:37 AM
aii izzue.. dah jadi atok kepci kat latest MLM ..
takkan utk IVF nak kena sponsor jugak?
Quote doubleA 4-11-2019 11:39 AM
aiyoo dari sponsor retis yang kaya raya ni baik marhaen, banyak lagi especially golongan B40 tu
Quote Sangkar_Emas7 4-11-2019 11:39 AM
Semoga di permudahkan urusan utk Izue & isteri dpt zuriat yg comey2 belaka..
Quote cicicumel 4-11-2019 11:41 AM
klu tak subur x guna buat ivf. buang duit jah.
Quote anony-mous 4-11-2019 11:42 AM
Rasanya bkn sponsor tu kot tp advice / jumpa pakar yg PA suggest?
Quote azimodin 4-11-2019 12:05 PM
Meouls pon rasa bukan bantuan kewangan meenerusi yayasan tu. Mungkin RPA nak tolong recommend pakar2 yang sesuai
Quote videcloset 4-11-2019 12:12 PM
tanak comment lebih2 sgt. semoga dipermudahkan lah
Quote kokocrunch 4-11-2019 12:13 PM

Semoga di permudahkan urusan utk Izue & isteri ...
Quote teen_angelJB 4-11-2019 12:20 PM
Aku rasa ok je tpa nk bantu izzue ngn awin
Actualy bukn sebb kewangan..dorg ni dah lebih mampu tp tpa nk bntu dr segi psikologi tu aku rasa..
Quote Lelli 4-11-2019 12:25 PM
Semoga dipermudahkan segala urusan..
Quote kriniryna 4-11-2019 12:27 PM
Huznuzon.. kite tak tahu bantuan apa yang hendak dihulurkan..
Tak semua artis kaya.. kite pun tak tahu susah senang hidup orang.
Redha kalu itu rezeki die.
Quote Kurex 4-11-2019 12:30 PM
semoga bukan segi kewangan..  sebab laki bini ni mampu.. harap dari segi kaunseling..

Lihat semua komen(85)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.133666s Gzip On
To Top