Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Comel Sungguh! Sekitar Majlis Hari Jadi Anak Bongsu Che Ta, Aaisyah Dhia Rania

4-11-2019 10:33 AM|Oleh: intan| Komen: 156

Diva Che Ta atau nama komersilnya Rozita Che Wan baru-baru ini, menyambut ulang tahun kelahiran anak bongsu beliau iaitu Aaisyah Dhia Rania yang ke lima tahun. Makin comel anak Che Ta ya!

Che Ta berkongsi beberapa keping foto sekitar sambutan hari jadi Aaisyah yang menampilkan tema Black Pink nampaknya. Aaisyah minat kumpulan Black Pink ke? Meriah sungguh!


Sambutan hari jadi tersebut diadakan di restoran makanan segera McDonald's, Mutiara Damansara yang dihadiri ahli keluarga dan sahabat handai mereka.




Ecah bersama keluarga tercinta




Candid pun comel 




Hit me with that Dru dru dru!



Selamat hari jadi diucapkan kepada Aaisyah Dhia Rania yang ke lima tahun. Semoga membesar menjadi anak yang sihat ya! - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 156
Komen

Previous : Isteri Kedua Rahim Sepahtu Dikecam Buat Program Diet Berbayar Walhal Banyak Apps Free

Next       : "Bohsia Kembali!" - Muat Naik Gambar 'Merokok' Nabila Huda Digelar Penggoda, Perosak

Komen Terbaru

Quote DARSITA 13-11-2019 02:38 AM

Comel lah budak ni .. comel seantaro Malaysia gituk.

Aii suka rambut dia .. panjang lebat. Mata bolat.  haiii kalau ler che ta beranak lagi kan best!

Lain-lain Komen

Quote helicornia 4-11-2019 10:35 AM
aih dah downgrade ke dr hotel ke mcd?
Quote electricopop 4-11-2019 10:42 AM
McD sponsor kut... but for kids... ok je McD pun... orang makan je...
Quote violetungu 4-11-2019 10:47 AM
cantik aisyah..comel je
Quote imanda 4-11-2019 10:52 AM
omo nekta mmg groom ecah jadik retis sedari kecil yer..hope ecah mbesar dgn bijak, xmo bimbo2 okeh!
Quote cikatilia 4-11-2019 11:12 AM
mcm dah beso sgt dah anak dia ni

Quote blue^panther 4-11-2019 11:13 AM
This time takde gi holiday obersi ke Ecah???
Quote shark_eow7 4-11-2019 11:18 AM
budak comel. tapi kenapa jiwa mcm org besar? sebab mak ke sebab anak tu sendiri??/
Quote nabila11 4-11-2019 11:19 AM
Comel sungguh la mek ecah ni
Quote nia_salina 4-11-2019 11:27 AM
Belah zain tak mai ka. Cheta bila la nak quit posing gitu {:question
Quote mizruncing 4-11-2019 11:29 AM
cute sgt ecah ni. dh besar confirm lawa giler. now dh pndai speaking plak. tak de utara dh. just kurang aura jelaa ecah ni. maybe sbb ramai tak suka mak dia kot
Quote Acikgomen 4-11-2019 11:30 AM
Astaga baru lima taun dah calit eyeliner tebai2 maskara sekati lagu mak hang kaaaaa
Jahanammmmmm
Quote Sangkar_Emas7 4-11-2019 11:32 AM
Cantik ecah...besar msti lg cantik ni..
Quote mieymiey 4-11-2019 11:33 AM
Comeynyer Ecah. Tapi kesian, matured sangat banding usia sebenar.
Iols ingat Che Ta celebrate kat Mcd over the sea
Quote haryatie 4-11-2019 11:33 AM
comeii laaa
Quote mizzy 4-11-2019 11:35 AM
Meanwhile kedai zain kat kd tu pun dah tutup. Rasanya tak sampai setahun pun
Quote misuke 4-11-2019 11:40 AM
mizzy replied at 4-11-2019 11:35 AM
Meanwhile kedai zain kat kd tu pun dah tutup. Rasanya tak sampai setahun pun

kedai apa tu chuolls
Quote kokocrunch 4-11-2019 11:45 AM
happy birthday ecah...moga menjadi anak yg solehah, berjaya di dunia & akhirat...Aamin
Quote chandrahusin 4-11-2019 11:51 AM
super comel Ecah ni
cuma pakaian dh mcm teenager
klu tak comel mesti dh kena keji dek netizen
Quote anony-mous 4-11-2019 11:51 AM
Boring la ecah. Dah la diva. I betul2 harap sheol xjd retis . Aura menyampah tu kuat sgt. Sbb mak dah train jd mengada2 sejak kecik

Lihat semua komen(156)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.732914s Gzip On
To Top