Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Syafie Naswip Bertegas Tidak Akan Maafkan 'Keluarga Belah Sana'

2-11-2019 09:50 AM|Myeonir| Komen: 117

Untuk tahun 2019 ini, kontroversi melibatkan Syafie Naswip dan bekas tunangnya iaitu Aishah Azman merupakan antara cerita yang paling kecoh diperkatakan oleh warga netizen. 

Mula heboh apabila Syafie dikhabarkan telah ditahan oleh pihak polis kerana bertindak kasar terhadap wanita itu.

Bagaimanapun, Aishah membela dirinya dengan mengatakan lelaki untuk bengang apabila isu hubungan songsangnya telah diungkit.

Kredit foto: Blog
Kisah ini nampaknya sudah selesai selepas kes polis Syafie dilabelkan sebagai Tiada Tindakan Lanjut (TTL) kerana kekurangan bukti dan Aishah juga kelihatan bahagia dengan rezekinya dalam bidang lakonan.

Walaupun sudah kembali tenang tetapi semasa kes ini berjalan, nama Syafie menjadi sedikit buruk. Bukan sahaja cerita dirinya terbongkar pada masyarakat umum bahkan kisah ahli keluarganya turut ikut terseret sekali.

Kredit foto: Instagram
Nampak gayanya, Syafie sepertinya tidak mampu untuk melupakan segala peristiwa buruk itu. Menerusi IG Story yang dimuat naiknya, lelaki itu menyatakan bahawa dia tidak akan memaafkan pihak Aishah serta netizen yang melemparkan kata cacian kepadanya.

Kredit foto: Blog
Syafie mungkin msih terluka dengan kisah buruk yang dijaja oleh orang ramai tentang dia dan keluarganya. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
4
Marah
1
Terkejut
4
Sedih
5
Lawak
1
Bosan
5
Komen: 116
Komen

Previous : "Farah Dah Berjaya Masak Ikan Hasil Pancing" - Sebak, Isteri Tunai Hasrat Terakhir Pitt Hanif

Next       : Isteri Kedua Rahim Sepahtu Dikecam Buat Program Diet Berbayar Walhal Banyak Apps Free

Komen Terbaru

Quote sesukaje 22-11-2019 12:34 PM
RatuDunia94 replied at 2-11-2019 01:34 PM
Semoga heols berMAZLEELA dgn apa yg berlaku. Iols harap heols HAZAMI dengan keputusan dan tak  ...

aduh coding chuolss ni


Lain-lain Komen

Quote makneng 2-11-2019 10:07 AM
Bermazleelalah dikk.. Semoga hidup uolls aman2 aja lepas ini
Quote nono86 2-11-2019 12:03 PM
Iklan kat bawah tu berapa kali pangkah tak hilang n direct bukak tab baru. Celaka sungguh
Quote mata.kail 2-11-2019 01:00 PM
na masih marah g syafie ni xnak maafkan..mungkin akan bertahun akan datang lembut juga hati untuk memaafkan orang yg kata jahat kat dia ni,,
yg penting sy minat dia ni sejak tgk kamar kamariah aritu..
Quote shernazz 2-11-2019 01:03 PM
makneng replied at 2-11-2019 10:07 AM
Bermazleelalah dikk.. Semoga hidup uolls aman2 aja lepas ini

Apakah makna mazleela?
Quote sokmogitu 2-11-2019 01:10 PM
shernazz replied at 2-11-2019 01:03 PM
Apakah makna mazleela?

tak tau ke? Mazleela dah didaftarkan dalam kamus dewan ...sinonim kepada perkataan Tabah.
Quote RatuDunia94 2-11-2019 01:34 PM
sokmogitu replied at 2-11-2019 01:10 PM
tak tau ke? Mazleela dah didaftarkan dalam kamus dewan ...sinonim kepada perkataan Tabah.



Semoga heols berMAZLEELA dgn apa yg berlaku. Iols harap heols HAZAMI dengan keputusan dan tak akan PAKATAN HARAPAN semula dgn TOMOK heols. Sebab ARA JOHARI &  ALTIMET bukan sekuntum. Pihak perempuan pun dah ber NAIM DANIEL & AINA ABDUL tak nak terima heols lagi kan. Walopun deols dulu SYARIFAH ZARINA tapi MISHA OMAR heols nak PUTERA BAND? Hidup ni kan ada HAQIEM RUSLI jadi AGNEZ MONICA lah berdoa dan ROZAIHAN RAMLAN.
Quote rosannazmia 2-11-2019 01:39 PM
Chuols meols lagi paham kamus bahasa arwah tok pit put dari kamus bahasa gegarvangza yach!
Quote sarah82 2-11-2019 01:43 PM
nono86 replied at 2-11-2019 12:03 PM
Iklan kat bawah tu berapa kali pangkah tak hilang n direct bukak tab baru. Celaka sungguh

Cuba guna Opera pulak
Quote kiah_mai_pulak 2-11-2019 01:46 PM
aminnnnn...
Quote kiah_mai_pulak 2-11-2019 01:46 PM
shernazz replied at 2-11-2019 01:03 PM
Apakah makna mazleela?

noob nya uolsss..
Quote kiah_mai_pulak 2-11-2019 01:48 PM
RatuDunia94 replied at 2-11-2019 01:34 PM
Semoga heols berMAZLEELA dgn apa yg berlaku. Iols harap heols HAZAMI dengan keputusan dan tak  ...

SARAH CHUCKY SOEB baca SARAH CHUCKY SOEB berdekah.!!! hahahhaa
Quote Minyakyuyi 2-11-2019 01:59 PM
RatuDunia94 replied at 2-11-2019 01:34 PM
Semoga heols berMAZLEELA dgn apa yg berlaku. Iols harap heols HAZAMI dengan keputusan dan tak  ...

Penat nk decode ni..nabil oiii
Quote Orix 2-11-2019 02:12 PM
Syafie ni x proceed saman ecah ke ?
Quote sokmogitu 2-11-2019 02:17 PM
RatuDunia94 replied at 2-11-2019 01:34 PM
Semoga heols berMAZLEELA dgn apa yg berlaku. Iols harap heols HAZAMI dengan keputusan dan tak  ...

tak reti wei nak decode.

Semoga heols berTABAH dgn apa yg berlaku. Iols harap heols MUNGKIR BAHAGIA dengan keputusan dan tak akan ??? semula dgn SEJARAH MUNGKIN BERULANG heols. Sebab WARKAH UNTUKKU & BUNGA bukan sekuntum. Pihak perempuan pun dah ber SUMPAH & SUMPAH tak nak terima heols lagi kan. Walopun deols dulu LANGIT KETUJUH tapi SAMPAI BILA heols nak ???? Hidup ni kan ada JATUH BANGUN jadi TAK ADA LAGIKA lah berdoa dan ROZAIHAN RAMLAN (WHOAYUS?).
Quote multinicky 2-11-2019 02:20 PM
RatuDunia94 replied at 2-11-2019 01:34 PM
Semoga heols berMAZLEELA dgn apa yg berlaku. Iols harap heols HAZAMI dengan keputusan dan tak  ...

babilah korg ni so, meols terpaksa bermazleela dan irfan haris je lah..
Quote akies 2-11-2019 02:26 PM
Sakitnya tuh di sini.
Sakit bila orang yang disayangi buat camtu pada dia.
Quote shernazz 2-11-2019 02:27 PM
kiah_mai_pulak replied at 2-11-2019 01:46 PM
noob nya uolsss..

Haah le
Iols xtau la
Habaq mai la...dok mazleela mazleela bagai neh...haha
Quote shernazz 2-11-2019 02:28 PM
kiah_mai_pulak replied at 2-11-2019 01:46 PM
noob nya uolsss..

Okeh..iols dh tau..hahaha
Lagu tabah rupanya..haha
Cisss
Quote menjad 2-11-2019 02:40 PM
Hati masih tersakiti mmg gitulah...
Dah ok nti maaf kan jer lah dorang... Kang hati sendiri yg rasa berat dan terbeban... Move on

Lihat semua komen(117)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.106165s Gzip On
To Top