Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Ini Wajah Ismail Leon Petra Yang Ditunggu-tunggu, Mirip Ayahandanya?

Sang_Pencinta|2-11-2019 09:40 AM Komen: 559

Setelah sekian lama berteka-teki, akhirnya Rihana Petra, bekas isteri kepada Sultan Kelantan akhirnya mendedahkan wajah anak lelaki yang didakwanya zuriat daripada mantan suaminya itu.


Memilih untuk membuat temubual dengan MailOnline, Rihana dengan bangganya mendedahkan wajah Leon Petra buat pertama kali. 


"Inilah wajah Putera saya" kata mantan Ratu Moscow itu.


Kredit Foto: MailOnine / Rihana


Ismail Leon kini berumur 5 bulan dan memiliki paras wajah yang dikatakan mirip kepada  Sultan Muhammad V.


"Wajahnya iras ayahnya, mirip orang Asia" kata Rihana lagi.


Menurut Rihana, beliau mengandung ketika mereka berdua sedang berbulan madu di Australia selepas perkahwinan mereka pada Jun 2018.



Kredit Foto: Rihana/MailOnline

Pasangan itu berpisah ketika Rihana mengandung empat bulan dan Rihana kemudian diceraikan dengan talak tiga.


Rihana kemudian memulakan prosiding undang-undang untuk menuntut DNA mantan suaminya yang mendakwa tidak ada bukti Leon adalah anaknya.


Kredit Foto: Rihana / MailOnine



Jadi berdasarkan wajah yang ditunjukkan dalam temubual itu, adakah wajah bayi tersebut mirip Sultan Kelantan? - CARI




Apa Reaksi Anda...

Bagus
5
Marah
0
Terkejut
2
Sedih
1
Lawak
0
Bosan
3
Komen: 558
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote Ladybird910 21-11-2019 02:26 AM
borrow replied at 6-11-2019 03:05 AM
https://www.dailymail.co.uk/news/article-7647187/King-Malaysia-hits-cruel-vindictive-Russian-model-m ...

Yup..klu ikut info dlmn yistana..mmg bukan isu curang..tp sbb maruah abe gung yg zuhud tercalar n lavish recep kt russia.

Lain-lain Komen

Quote helicornia 2-11-2019 09:42 AM
hidung kembang tu
Quote ffbeauties 2-11-2019 09:43 AM
Nak kata muka asia tu tak la sangat tapi hidung tu boleh la, ke nanti besar sikit naik tinggi hidung tu
Quote matbad 2-11-2019 09:44 AM
Sama jaaa..lgipun bapak leon ni mmg putih melepak sangat punnn hihi
Quote faraway1 2-11-2019 09:46 AM
Mix Malaysia betul..

Quote c===8 2-11-2019 09:47 AM
Puting tu mesti mahal
Quote EvieWanKenobi 2-11-2019 09:50 AM
hanya DNA yang dapat menentukan..
Quote sarah82 2-11-2019 09:56 AM
DNA saja buat aku percaya anak ex abe gong
Quote sarajevo 2-11-2019 09:56 AM
Mcm rupa nenda belah Msia
Quote sapeka 2-11-2019 09:58 AM
Melayu sangat wajah baby ni
Quote sfrnna 2-11-2019 10:00 AM
Bentuk kepala. Bujur pelik tu dah sama.  Cepatla buat dna test..
Quote MelahJanda 2-11-2019 10:05 AM
Hidung ayah
Quote Kurex 2-11-2019 10:10 AM
Nak ujian dna
Quote hiswife 2-11-2019 10:15 AM
Kalau tengokkan hidung, ada possibility anak abe. Pa pe pun, dna pls
Quote makneng 2-11-2019 10:16 AM
Erm panjang lagi lah drama sarkis diorg ni.. Letih nak topup popcorn
Quote dodolgemok 2-11-2019 10:18 AM
Kecik lgi mana nampak sgat. Dh besar sikit lgi baru boleh tgok sama ke idok.
Quote Mfzg89 2-11-2019 10:31 AM
Tang idung sebijik...hidung asia sgt..selalunya russian ni idung panjang.
Quote multinicky 2-11-2019 10:32 AM
pattern hidung tu mcm nak same tp leon mmg comel ckp rusia lg .
Quote Buritan 2-11-2019 10:35 AM
Drama ni panjang.. tak tau bila nak abis..
Quote CiliPadiSedap 2-11-2019 10:39 AM
bukan buat klinikal dekat german ke? takkan tak de report klinikal kt german tu?

Lihat semua komen(559)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.335809s Gzip On
To Top