Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"So sweet!" - Ucapan Hairul Kepada Hanis 8 Tahun Lepas Undang Geli Hati

1-11-2019 02:31 PM|Pink Lily| Komen: 111

Kredit foto: Ig Hanis Zalikha
"Weh dia beb beb kan je dulu .. ek eleh bebbbb".

Itu komen Nad Zainal terhadap gambar terbaru Hanis Zalikha di Instagram, merujuk kepada ucapan Hairul Azreen lapan tahun lepas di Facebook Hanis pada zaman 'Friendzone' pasangan itu. 

Ucapan Hairul itu berbunyi, "Beb nxt year aku ada 2 filem kuar.. kaw tgok ye? btw aku bru tgok blik cita para2 sakura ;)" dan dijawab Hanis, "K nanti dah keluar roger balik".


Gambar yang mendapat lebih daripada 100 ribu likes itu juga mendapat perhatian rakan artis lain seperti Nad Zainal, Diana Danielle dan Sari Yanti yang berasakan ianya lucu. 

Kredit foto: Ig Hanis Zalikha
Amboi bersemut betullah pasangan anak dua ni! Walaupun pernah di 'friendzone', akhirnya pelakon filem Paskal ini berjaya juga mencapai misi mendirikan rumahtangga dengan Hanis. 

Kepada anda yang masih berusaha mencuri hati si dia, jangan sekali-kali putus asa ok! - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
2
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 111
Komen

Previous : "Betul Ke Ni, Sumpahlah!" - Untung, Hael Husaini Dapat Hadiah Kereta Siap No Plat Nama Sendiri

Next       : "Farah Dah Berjaya Masak Ikan Hasil Pancing" - Sebak, Isteri Tunai Hasrat Terakhir Pitt Hanif

Komen Terbaru

Quote teddykuning86 4-11-2019 12:40 PM
EvieWanKenobi replied at 2-11-2019 11:59 AM
so true!!

tq @Naatasha

Setuju sangattt...

Lain-lain Komen

Quote anony-mous 1-11-2019 02:51 PM
Ngantuk nyaaaaa
Quote awex^returns 1-11-2019 02:55 PM
so nak suruh buat apa ni... menggelabah ke apa

bosannnnn

nextttttttttttttttttttttttt
Quote chicozinn 1-11-2019 02:56 PM
yawnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Quote AshkieLa 1-11-2019 02:56 PM
the stupid never rest
Quote kerusikayu 1-11-2019 02:59 PM
tak pernah suka couple ni.. over
Quote mieymiey 1-11-2019 03:02 PM
Undang geli hati??????
Quote haruslah 1-11-2019 03:05 PM
aku masih terpikir masa HA propose HZ masa prog ape ntah
agak2 masa tu mmg diorang dah bercinta betul2 ke ek
kagum betul kalau belum (sbb x takut kena rejek)
Quote Biabetik 1-11-2019 03:12 PM
mieymiey replied at 1-11-2019 03:02 PM
Undang geli hati??????

Geli geleman kot
Quote misuke 1-11-2019 03:12 PM
so aku nk kena buat apa ni
Quote MadameOnion 1-11-2019 03:13 PM
haruslah replied at 1-11-2019 03:05 PM
aku masih terpikir masa HA propose HZ masa prog ape ntah
agak2 masa tu mmg diorang dah bercinta bet ...

cringe gila.."Inshaallah..thank you"
Quote wandacoffee 1-11-2019 03:13 PM
so??minyak turun harga ke?
Quote hiswife 1-11-2019 03:17 PM
haruslah replied at 1-11-2019 03:05 PM
aku masih terpikir masa HA propose HZ masa prog ape ntah
agak2 masa tu mmg diorang dah bercinta bet ...

Hanis jawab cam nak taknak terima je time tu. Tapi nak jaga air muka herol at the same time.. ke sheols shy2 cat?

InshaAllah.. thank u. Hehe
Quote tuberoses 1-11-2019 03:20 PM
geli ati?? geli geleman kot...
Quote husie91 1-11-2019 03:28 PM
Hahahaha lawaknya komen komeee semua ni haha
Quote supermum 1-11-2019 03:30 PM
Ni second screenshot aku tengok Hanis respond gitu2 je zaman Hairul baru nak mengusya dia
Quote patchipink 1-11-2019 03:34 PM
euwww geli geloman den...
Quote kodoksilver 1-11-2019 03:39 PM
me is geli.
Quote freyayong 1-11-2019 03:39 PM
haruslah replied at 1-11-2019 03:05 PM
aku masih terpikir masa HA propose HZ masa prog ape ntah
agak2 masa tu mmg diorang dah bercinta bet ...

konsert final gegar vaganza 1 !
Quote imsonaif 1-11-2019 03:39 PM
awex^returns replied at 1-11-2019 02:55 PM
so nak suruh buat apa ni... menggelabah ke apa

bosannnnn

hahhahaa tesembur air aku

Lihat semua komen(111)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.109896s Gzip On
To Top