Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Aku Bukan Perempuan Murahan!"-Baby Shima Bengang Jurujual Kereta Ambil Kesempatan

1-11-2019 01:08 PM|Oleh: Saiful| Komen: 73

Jurujual kereta nak ambil kesempatan terhadap Baby Shima.

Katanya dia hampir terperdaya dan ini semua bermula selepas dia berniat untuk membeli kereta di sebuah showroom baru-baru ini.

Menurut apa yang diceritakan melalu Instagram, jurujual kereta terbabit menghubungi Baby Shima dan menawarkan dirinya sebagai duta kereta.


Bila jumpa kembali, rupanya jurujual tersebut mempunyai agendanya yang tersendiri.

“So hari ni sales person call nak ajak jumpa konon nak offer jadi duta! So kita pun jumpalah lepas promo! Masa meeting kat A&W discus cantik je!

“Lalu masa manager Shima pergi toilet, tinggallah Shima berdua sahaja, boleh pula wakil syarikat ni cakap, minta Shima datang seorang diri saja, nak deal dengan Shima je, konon sama Datuk tak perlu nak ajak team!"


Tambah penyanyi ini lagi dia bukanlah perempuan murahan yang boleh dipergunakan.

"Itu bukan cara kerja sebenarnya! Mana professionalism korang? Macam ni ke cara kerja company besar?

“Banyak lagi Audi R8 dan Mustang kat KL ni! Dari minat nak beli jadi menyampah! Kau nak jual kereta atau nak jadi orang tengah!” tambahnya.

Foto: IG
Tabahlah Baby Shima. Susah juga jadi cantik ni, ramai yang suka ambil kesempatan. -CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
2
Komen: 73
Komen

Previous : "Saya Lebih Tenang, Farid Minta Saya Solat Kalau Penat Sangat" - Diana Danielle

Next       : Sharnaaz Ahmad Sedih, Terlepas Tengok Jebat Jayden Membesar Depan Mata

Komen Terbaru

Quote mijaa 4-11-2019 10:23 AM
dia sendiri yg mintak nak jd duta kot. kesian buat publisiti murahan nak upkan nama. sales2man kereta yg komen kt ig dia yg tau cerita semua dia blocknya. last2 dia terus tutup ruangan komen. choi sangat.

Lain-lain Komen

Quote idril 1-11-2019 01:29 PM
so sebenarnya nak bgtau nak beli keta audi R8 n mustang ke?
Quote makneng 1-11-2019 01:29 PM
Wajib mention model kereta yach!
Quote DayangKirana 1-11-2019 01:31 PM
harus mentioned model kete..
nanti orang ingat nak beli pero2 or proton plak kan..
Quote prettyuglybabe 1-11-2019 01:31 PM
hint nak mintak sponsor ke tuuuu...
Quote budakpink 1-11-2019 01:32 PM
Yala dik audi ngn musang.kami paham
Quote PulutSambal 1-11-2019 01:40 PM
Kisahnya nak mention beli kereta jenis apa....ooooo
Quote Perawankota 1-11-2019 01:44 PM
Kami x mampu nk pakai audi or mustang wlupon byk je kt kl ni
Quote mieymiey 1-11-2019 01:45 PM
Ooo ingatkan sheols nak beli Proton Saga
Tapi sheols ni cantik.
Quote prizadane 1-11-2019 01:46 PM
Apsal budak perempuan ni banyak propa now? Dulu okay je..since kuat propa n drama ni, nampak cheap sangat. Terus dah tak minat..k bye!
Quote Melorqe 1-11-2019 01:47 PM
apa kesudahan kes dia gaduh dgn tok alip bulan lepas?
Quote espritvin 1-11-2019 01:48 PM
sejak bila salesman yg akan offer any influencer jadi brand/product ambassador ni?
berangan lebih kau ni dik!
Quote TravellingBear 1-11-2019 01:52 PM
espritvin replied at 1-11-2019 01:48 PM
sejak bila salesman yg akan offer any influencer jadi brand/product ambassador ni?
berangan lebih k ...


Kekekekeke lawak kan..... Dia hengat macam produk timbang kilo tu .... Siap panggil manager nak discuss. Kita dengor perkataan duta kereta pon tahu tu menipooooo sesgt.... Boleh pulak dia pegi bawak manager bagai


Perasan namati macam kakpam lah kau ni
Quote meow_tompok 1-11-2019 01:52 PM
prizadane replied at 1-11-2019 01:46 PM
Apsal budak perempuan ni banyak propa now? Dulu okay je..since kuat propa n drama ni, nampak cheap s ...

mcm mana ko bole minat dia yea? aku satu lagu dia pun aku tak tahu. tahu pun sbb ada thread minah ni kat forum CARI je. Kalau jumpa kat luar, mampus tak kenal







Quote samshik 1-11-2019 01:54 PM
Dah ko tnjuk pangai cam ponen lorong.. Padanla kene hempet gaya itu..
Quote fushimi 1-11-2019 01:59 PM
ya la sis

cakap je ko nak orang tahu ko nak beli keter r8

Quote Kurex 1-11-2019 02:04 PM
Tujuan kau nak bagitau kereta apa.. Lahaiiiii
Quote dianegurl 1-11-2019 02:09 PM
bosan. xde pe yg menarik
Quote miznora 1-11-2019 02:09 PM
Muka dia kalau beli ayam kat pasar pon orang wat donno je. Tak glamer langsung. Tak kenal. Camno nak jadik duta
Quote sukacactus 1-11-2019 02:13 PM
Dia ni udah J ke
Kan pernah masuk forum dl dia dah kawin

Lihat semua komen(73)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.126977s Gzip On
To Top