Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Anak Sulung Baru Masuk Lima Bulan, Abam Bocey Dah Usaha Dapatkan Anak Kedua

31-10-2019 03:56 PM|Oleh: Saiful| Komen: 96

Anak pertama baru masuk usia lima bulan tapi Abam Bocey dan isterinya dah berusaha nak dapatkan anak yang kedua.

Abam kata dia tak mahu tangguh atau rancang soal anak kerana bimbang sekiranya sukar nak dapat zuriat lagi selepas ini.


"Sekarang ini saya dan isteri sentiasa cuba untuk anak kedua. Takut kalau rancang untuk tiga tahun lagi tiba-tiba selepas itu dah tak ada rezeki. 

"Isteri pun okay je sebab dia pun ada adik-beradik yang ramai,"katanya kepada mStar Online.


Sementara itu Abam kini menerima tawaran untuk menjayakan teater arahan Aminah Rhapor.

Katanya dia terima bukan sebab bayaran tapi kerana ingin kembali berkasi di pentar Istana Budaya selepas hampir empat tahun.

Foto: IG
"Saya tak kisah bab bayaran. Ingatkan watak sampingan tapi rupa-rupanya saya antara watak utama," tambahnya.

Semoga Abam sentiasa dilimpahkan rezeki yang melimpah ruah. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
4
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
3
Komen: 96
Komen

Previous : Poligami Bukan Masalah, Foto Sekitar Hari Jadi Anak Ashraf Muslim

Next       : Usop Mentor Sedar Tiada Rupa Gigi Pun Besar, Pernah Rasa 'Down' Dengan Industri Hiburan

Komen Terbaru

Quote meow_tompok 4-11-2019 06:06 PM
kucingitam replied at 4-11-2019 12:29 PM
hahaha...ade la sorang member aku bgtau tak plan pregnant yang sekarang, sebab masa dia buat tu bu ...

husnuzon jela.. projek dulu sebelum sahur --> bingai tul kawan ko tu


Lain-lain Komen

Quote Cumi2 31-10-2019 04:42 PM
Selagi muda boleh je abam....
Quote Duta lover 31-10-2019 04:48 PM
Aku rs sedikit terganggu (bukan menyampah...ye)
Contoh org announce mengandung ke..plan nk ada baby..
Pastu gamba peluk2
Aku rasa mcm terganggu sbb secara tak lansung mcm tengah announce ko nak berjimak. Ko telah berjimak..something like that la lebih kurang. Sbb seks tu kan benda yg personal..private gitu .

Org faham dan tumpang gembira je bila ada baby ..bila tahu mengandung..tapi bila tuan punya badan announce terlalu awal..cam.krik2 sket
Quote Boomibulat 31-10-2019 04:53 PM
Perancangan nk kurus masih on lg tak..?
Quote tembamgirl09 31-10-2019 04:55 PM
Duta lover replied at 31-10-2019 04:48 PM
Aku rs sedikit terganggu (bukan menyampah...ye)
Contoh org announce mengandung ke..plan nk ada baby ...

sama, aku rasa jijik
Quote epal21 31-10-2019 04:59 PM
Perluke masyarakat tahu hal dalam kain ko? Suka hatilah,ikutlah kemampuan ekonomi dan mental korang. Tak yah lah nak announced.
Quote pichee 31-10-2019 05:02 PM
Duta lover replied at 31-10-2019 04:48 PM
Aku rs sedikit terganggu (bukan menyampah...ye)
Contoh org announce mengandung ke..plan nk ada baby ...

Eh...sama fikiran i..

Like perlu ke ko bgth umum persediaan ko nk beromen ni....

I pernah ckp ni kt thread izara. .mcm eh dh ready nk pregnant pn kne bgth umum ...adoi
Quote mieymiey 31-10-2019 05:05 PM
Maksudnya sekarang ni ko tak boleh nak terima pelawaan kengkawan keluar malam. Sebab ko dan isteri tengah dalam proses nak buat anak. Cenggitu? Takyah la cerita hal dalam kain ni oi! Spesis Hairul Azreen jugak, jijik!
Quote chocobozhere 31-10-2019 05:31 PM
pichee replied at 31-10-2019 05:02 PM
Eh...sama fikiran i..

Like perlu ke ko bgth umum persediaan ko nk beromen ni....

i pun sama. bila org cakap tengah berusaha untuk anak kedua ketiga keempat i akan fikir lain. macam cerita hal jimak pada org. usaha tu mcm pancut dalam atau main hari2. even kalau org suruh i proceed anak ke dua pun i akan ermm kan je sebab benda tu kan privacy laki bini. geli lah nak cite kt org hal seks ni.. buduh je.
Quote Issandra 31-10-2019 05:37 PM
Abam dah gemuk balik ke?
Quote jijilaaa 31-10-2019 05:49 PM
Boomibulat replied at 31-10-2019 04:53 PM
Perancangan nk kurus masih on lg tak..?

mcm dah ke laut jeee
Quote CinnamonR 31-10-2019 06:06 PM
Bestnye ade baby...rse bini abam ni ngandung mse abam ni dh kurus sikit..tp skang tgk mcm nak mebesar balik jee...
Quote boongalalang 31-10-2019 06:09 PM
Duta lover replied at 31-10-2019 04:48 PM
Aku rs sedikit terganggu (bukan menyampah...ye)
Contoh org announce mengandung ke..plan nk ada baby ...

Sama, aku rasa geli&jijik. Hal2 begini patut share sesama pasangan shj
Quote meow_tompok 31-10-2019 06:11 PM
Duta lover replied at 31-10-2019 04:48 PM
Aku rs sedikit terganggu (bukan menyampah...ye)
Contoh org announce mengandung ke..plan nk ada baby ...

mcm mana pulak yg buat announcement
baby made in bali, baby made in london
kau rase?
Quote armin 31-10-2019 06:31 PM
Kesian anak tu belum cukup perhatian dah nak tambah lg
Quote hangdenim 31-10-2019 06:36 PM
Maaf yach tak lalu nak amik tau perancangan keluarga abam, mohon tapis info yach abam #dahjadiayah kan, sila senonoh sikit
Quote Mademoisellee 31-10-2019 06:41 PM
Semoga dipermudahkan
Quote gigimukelabu 31-10-2019 07:14 PM
Iols tibah terfikir mcm mana orang saiz mcm abam ni make love. Baring aje ke sambil menerima
Quote Sekaisilver 31-10-2019 07:21 PM
Rasanya abam sekadar menjawab pertanyaan reporter jek.. pastu keluar la cerita tajuk cenggitu.. reporter pun xde soklan lain yg nk ditanya.. balik2 Tanya bila org nk beranak, tmbh ank, rancang ank... Bla..bla..bla..
Quote seulgi 31-10-2019 07:35 PM
Perlu meh nak bagitau semua orang ko nak buat anak lagi?berjimak diam2 sudehhh

Lihat semua komen(96)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.149001s Gzip On
To Top