Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Buat Lawak Gelak Sendiri!" - Teruk Dikutuk Tapi Johan Masih Sudi Kerja Dengan Isma Halil

31-10-2019 12:18 PM|Oleh: Saiful| Komen: 52

Ingat lagi tak sebelum ini Isma Halil Hamzah pernah mengkritik pelawak yang menjadi penyampai radio?

Katanya, dia tak faham mengapa penyampai radio sekarang buat lawak tapi gelak sendiri.

Turut terkena tempias metilah Johan sebab dia merupakan pelawak yang sekarang menjadi penyampai radio.



Walaupun kredibilitinya dipertikaikan, namun Johan kata dia tak ada masalah untuk bekerja dengan Isma memandangkan mereka berdua bakal digandingkan dalam pementasan teater muzikal kanak-kanak, Siti Di Alam Fantasi.

"Ia bukan satu isu dan saya enggan memanjangkan komen mengenai kritikan yang pernah diketengahkan oleh Isma.

"Sebagai orang yang mempunyai pengalaman sebagai penyampai radio, pada saya dia ada hak untuk memberikan pandangan.

"Saya sendiri sebelum menjadi penyampai radio juga pernah mendengar program yang dia kendalikan," katanya kepada Harian Metro.


Foto: IG

Bagaimanapun untuk teater tersebut dia dan Isma hanya akan bertemu untuk satu babak sahaja.

"Saya boleh saja berkata tidak mahu bergandingan dengan Isma, tetapi untuk apa. Mengapa saya mahu menyekat rezeki orang. Itukan tidak bagus.

"Lagipun bukan dia menganiaya keluarga saya ataupun mencuri harta. Selagi perkara itu tidak berlaku, saya boleh saja bekerja dengan dia," tambahnya.



Eloklah begitu, tak perlu pun simpan dendam. Mungkin krtikan ini boleh diambil sebagai panduan untuk menjadi penyampai radio yang lebih baik. Tak begitu? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 52
Komen

Previous : Poligami Bukan Masalah, Foto Sekitar Hari Jadi Anak Ashraf Muslim

Next       : Anak Sulung Baru Masuk Lima Bulan, Abam Bocey Dah Usaha Dapatkan Anak Kedua

Komen Terbaru

Quote shark_eow7 5-11-2019 04:51 PM
jijilaaa replied at 31-10-2019 05:51 PM
muka anak sulung panjang segak ja. anak2 lain semua muka bolat. lain benar ye muka anak sulung diaor ...

mcm muka mak dia kannn

Lain-lain Komen

Quote fliphair8 31-10-2019 12:56 PM
hakak tak amik port pun pasal johan ni...tak lawak padak hakak dia ni, tapi hakak lebih rengsa ngan bininya yg sangat laaaaaa humble bragging yachhhhh.....

ps: tetiber rasa annoyed sangat...kekkekeke
Quote Lavender_Violet 31-10-2019 01:01 PM
Mata anak2 semua ikut mata Johan - kecik,sepet
Yg boy paling besar tu anak sulung theyols yg dot..dot..dot tu ke?
Quote umbut 31-10-2019 01:07 PM
Isma garang ooo.. jgn sesekali kau hembus nafas  masa tgh live
Quote Melorqe 31-10-2019 02:14 PM
Lavender_Violet replied at 31-10-2019 01:01 PM
Mata anak2 semua ikut mata Johan - kecik,sepet
Yg boy paling besar tu anak sulung theyols yg dot..d ...

ngkoooo
jap lg jadi mcm kes ritrud plak kang
kisah silam diaorang bior je lah
bukan boleh u-turn mcm PH pun.
Quote cutieslilies 31-10-2019 02:16 PM
isma halil ni my faberet.. ingat dah pencen pokcik jawa ni...
Quote chicozinn 31-10-2019 02:37 PM
johan ni aku lagi suka dia dari jijan idong tapi aku xsuka si bini dia ni soooo rempitssss n humble brag..ughhh
Quote tagas 31-10-2019 03:30 PM
ismahalil

ex dj muzik.fm & thr 2 dekad yg lalu
Quote minguk 31-10-2019 03:30 PM
yang dukung baby diorang tu anak no berapa? lain sikit. anak perempuan sulung ke?
Quote girlfridayz 31-10-2019 04:10 PM
dulu ada dengar isma halil ni dalam radio muzik tak silap..
dia ada slot mcm citer hantu dari pendengar kan?
ala dah x ingat apa nama rancangan tu.
bagi aku dia ni mulut lepas sangat.
dulu ada sekali aku pernah email dia sebab kuajaqqq kat caller.
aku geram sangat.
this shows that people hardly change over time..
Quote imransulaiman 31-10-2019 04:19 PM
Lavender_Violet: Mata anak2 semua ikut mata Johan - kecik,sepetYg boy paling besar tu anak sulung theyols yg dot..dot..dot tu ke?


Dotdotdot macam mana tu? {:thief
Quote shania88 31-10-2019 04:25 PM
Lavender_Violet replied at 31-10-2019 01:01 PM
Mata anak2 semua ikut mata Johan - kecik,sepet
Yg boy paling besar tu anak sulung theyols yg dot..d ...

mcm muka suami diana danielle kan
Quote lalalxlx 31-10-2019 04:28 PM
minguk replied at 31-10-2019 03:30 PM
yang dukung baby diorang tu anak no berapa? lain sikit. anak perempuan sulung ke?

Mungkin saudara-mara kot...
Quote maitang 31-10-2019 04:50 PM
yg dukung tu maid la kot.. aduhhh
Quote Lavender_Violet 31-10-2019 05:08 PM
Melorqe replied at 31-10-2019 02:14 PM
ngkoooo
jap lg jadi mcm kes ritrud plak kang
kisah silam diaorang bior je lah

Ni bukan fitnah chuols..
Meols sekadar bertanya
Mungkin meols patut letak hashtag #tanyajer....  
Quote Lavender_Violet 31-10-2019 05:15 PM
shania88 replied at 31-10-2019 04:25 PM
mcm muka suami diana danielle kan


Quote damian_lee 31-10-2019 05:18 PM
Better jawapan johan dr kumpulan pelawak lagi satu
Suruh isma move on era berbeza gitu


Quote anony-mous 31-10-2019 05:30 PM
Lavender_Violet replied at 31-10-2019 01:01 PM
Mata anak2 semua ikut mata Johan - kecik,sepet
Yg boy paling besar tu anak sulung theyols yg dot..d ...

Boy paling besar tu xde plak rupa apak asal dia ye? Yg laki second tu ada plak iras. I ingt masa gmbar ank slung keluar paper mmg iras sgt dgn pak yg asal. Ni agknya dah lain rupa nya, dah boleh open dlt public
Quote jijilaaa 31-10-2019 05:51 PM
muka anak sulung panjang segak ja. anak2 lain semua muka bolat. lain benar ye muka anak sulung diaorg. ikut sebelah siapa agaknya muka lonjong bak telur rebus tu
Quote midori_katana 31-10-2019 07:27 PM
Akak hari tu cuba juga dengar rancangan isma di radio abah fm tapi tak sesuai la dgn jiwa...asyik kisah perawat+ hantu.. camtulah...

Lihat semua komen(52)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.130617s Gzip On
To Top