Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Tak Ambil Tahu, Bekas Suami Rita Rudaini Duduk Dalam Gua Ke?

31-10-2019 11:55 AM|Oleh: LilRose| Komen: 291

"Benda ini dah viral takkan dia tidak tahu. Duduk dalam gua ke?"

Baru saja dilaporkan dua lelaki tampil memohon maaf kerana memfitnah status dua anak lelakinya, pelakon Rita Rudaini hari ini mendedahkan rasa terkilan terhadap bekas suami yang langsung tidak mengambil tahu mengenai isu itu.



Kata Rita kepada Gempak, pemain bola sepak Aidil Zafuan Abdul Razak tidak menghubunginya mengenai isu fitnah berkenaan, sebaliknya hanya pelakon itu seorang berusaha mendapatkan keadilan.

"Saya tidak tahu. Ada ke? Saya tidak dapat apa-apa respons daripada bekas suami untuk melindungi anak-anaknya.


Kredit foto: IG

"Sampai sekarang tidak ada langsung khabar berita daripadanya.

"Saya sebagai ibu yang mengetengahkan isu ini dan bertanggungjawab demi menyelamatkan maruah anak-anak," luahnya kepada Gempak.

Malam tadi, Ahmad Najib Mat Arif, 38, yang juga pengguna akaun Instagram (IG) @ahmadsan81 dan Hafiidz Ahmad Mustaffa, 39, pengguna akaun Facebook tampil bersemuka dengan Rita di Balai Polis Mutiara Damansara, Petaling Jaya dan membuat permohonan maaf secara terbuka.



Kalau betul apa yang Rita cakap ni, tak baiklah Aidil  buat begitu kepada anak-anak, Airit Rayyan Rizqin, 10, dan Airit Qaqa Arjuna, 8. 

Apa sebabnya dia hanya berdiam diri dalam isu membabitkan status taraf anak-anaknya? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
3
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
1
Komen: 291
Komen

Previous : Poligami Bukan Masalah, Foto Sekitar Hari Jadi Anak Ashraf Muslim

Next       : "Buat Lawak Gelak Sendiri!" - Teruk Dikutuk Tapi Johan Masih Sudi Kerja Dengan Isma Halil

Komen Terbaru

Quote jeligoreng 6-11-2019 09:20 AM
Sejujurnya i rasa kesian dengan dia dan anak anak, sebab ayahnya tinggal macam tu je. Dan harapnya yang terbaik jelah, agak bosan tengok kalau isu Ritrud ni pasal bekas suaminya je, dia berlakon ok, tapi tenggelam sebab kisah ni. Harap dapat pengganti yang betul betul sayang dia dan anak anak, dulu tengok Elly mazlein macam frust juga now dah ada pengganti ok dah. Ada tu orang nak, cepat dengan lambat je.

Lain-lain Komen

Quote Kurex 31-10-2019 12:07 PM
Kalau dia ni, asyik cerita pasal duda je .
Quote lee_sakura 31-10-2019 12:10 PM
Kurex replied at 31-10-2019 12:07 PM
Kalau dia ni, asyik cerita pasal duda je .

dh wartawan tanya dek, dia jawab le
Quote Melorqe 31-10-2019 12:10 PM
dia ni pun
move-on ja lah
lantak lah pak diaorang tak mau ambil tahu.


Quote wikedsaikel 31-10-2019 12:11 PM
I think she wants him back. Tah la. Aku silent reader je thread dia ni selama ni. Itu pon aku tahan selak paling byk 10 muka surat je. But i think la kannn she wants him back laaa. Sb asik sebut je
Quote kakasotong2 31-10-2019 12:12 PM
Alahai Aidil malas nak panjang cerita la tu.

Nnt kang kalau dia bising2 kang masuk campur drama lain pulak muncul. Ujung2 kang dia sefamily pulak sakit hati balik dilahar Royani. Baikla skrg aman2 je.

Dh la hujung minggu ni final PM. Mestila dia nak fokus pd training & perlawanan.

Harap Royani takde buat drama lg lah mengait2 ex husband mcm kes aritu walau mcm dh ada bau2 dh ni.
Quote Kurex 31-10-2019 12:14 PM
lee_sakura replied at 31-10-2019 12:10 PM
dh wartawan tanya dek, dia jawab le

Wartawan pun.. Cuba tanya perkembangan seni
Quote mizruncing 31-10-2019 12:14 PM
dia ni mmg syg giler kan kt ex laki. tibe2 jer ex laki buat perangai yg lari dari umh tiba2 tu. tup2 ade pmpn lain plak. mmg sian la kt ritrud. tu yg tak habis2 merempan. ingat senang nk move on. dgn anak yg xckup kasih syg bpk. bukan nya bpk dia meninggal
Quote Loh_83 31-10-2019 12:18 PM
Wartawan pon x habis2 tanya ...

Wartawan sila move on cepat, so RR pon boleh la move on dengan jayanya ..

Tapi, sebagai ibu.. memang lah akan melenting bila status anak tu dipersoalkan ..  kesian anak2 dia ..
Quote bbasir 31-10-2019 12:19 PM
Edited by bbasir at 31-10-2019 06:12 PM

x boleh move on dgn aidil lettew
Quote Alvida 31-10-2019 12:20 PM
Bekas suami dah mati kot biasalah jantan bila dpt anak baru anak lama dilupakan...yg komen jgn kaitkan bekas suami tu bodoh kot tiada akal yg waras
Quote chandrahusin 31-10-2019 12:20 PM
yepp.. pempuan yg mcm ni sbb dia cinta mati kat lelaki tu
dh dia yg kena dia merempan lah smpai mati kot
selagi takde pengganti
yg takde kena mengena pun boleh je tak move on sama mcm dia
Quote kakasotong2 31-10-2019 12:20 PM
Anyway Royani,

Harap uols dpt sesuatu la dr kejadian ni.

Bukan org yg kutuk2 anak uols je patut dpt teladan & pengajaran. Uols pun sama.

Mcm mana uols sakit hati org kutuk2 mempertikaikan anak uols, mcm tu la sakit nya perasaan makpak org bila  uols kutuk2 anak diorg. Merujuk pd kes ex husband beliau.

Bukan setakat tu je, makpak ex husb pn uols canang aib mcm2. Mcm tu la sakitnya sis family Aidil, kakak2 & adiknya.

Bila melibatkan family ni mmg semua org akan over protective. Bersikap ingin melindungi kesayangan.
Quote cupu 31-10-2019 12:24 PM
Melorqe replied at 31-10-2019 12:10 PM
dia ni pun
move-on ja lah
lantak lah pak diaorang tak mau ambil tahu.

Sng la kau jawab. Anak dia bukan baby lg..anak dia dh besar...dh main hp..dh boleh gugel pak dia..dh blh tgk pak dia happy ngan anak baru. Dah blh start tya apa dosa aku pak aku xmau jumpa.. Klu anak ni depression pak dia salah satu punca.
Quote mieymiey 31-10-2019 12:27 PM
Mesti Aidil pun tengah dalam dilema.
Kalau dia komen, confirm dilahar Royani.
Tak komen pun, dilahar juga.
Quote NazRysha 31-10-2019 12:34 PM
wikedsaikel replied at 31-10-2019 12:11 PM
I think she wants him back. Tah la. Aku silent reader je thread dia ni selama ni. Itu pon aku tahan  ...

i pun rasa mcm tu la
rita mungkin masih sayangkan aidil dan berharap aidil kembali kot hihi

Quote NazRysha 31-10-2019 12:35 PM
Alvida replied at 31-10-2019 12:20 PM
Bekas suami dah mati kot biasalah jantan bila dpt anak baru anak lama dilupakan...yg komen jgn kaitk ...

tak dinafikan apa yang u cakap ni
kebanyakkan lelaki macam tu la
dah ada anak dengan bini baru
anak2 lama lupakan terus
nak update di social media tentang anak2 pun haram xder
sebab nak nak jaga hati bini baru

Quote orked44 31-10-2019 12:37 PM
ak rase mmg ptt rita buat mcmni budak2 skrg blh je google..kalau dia google tiba2 keluar apakah sttus ank rita dan aidil..halal ke tidak..tak ke kesian bdk2 tuh...netizen oo netizen.
Quote JiEunTak 31-10-2019 12:49 PM
edel fokus game sabtu ni sudah lah... kang hg bagi komen wpun sebaris kata konpem akan dikupas berkajang2 dan berminggu2 oleh bekaih janda hang.... aku dok tgu nak tgk kembaq lawan kembaq.. kes rita nih apa ceta pun aku x tau
Quote sarah82 31-10-2019 12:49 PM
Rita.. Rita.. Aku rasa dia mmg nak duda dia sebenarnya.. Duda dia tlg cri suami baru utk janda ang cepat

Lihat semua komen(291)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.169728s Gzip On
To Top