Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Dengar Cerita KRU Nak Buat Konsert 2020, Kali Ni Dengan Feminin, Betul Ke?

31-10-2019 12:30 PM|Shimmer Shine| Komen: 56




Terdengar khabar-khabar angin bahawa kumpulan trio adik beradik lagenda, KRU akan mengadakan persembahan terulung pada tahun 2020.

Google

Biarpun sekadar gosip, ia ternyata ada asasnya apabila seorang pelukis alam maya membuat lukisan kumpulan feminin dengan tanda pagar, "Mungkinkah KRU akan membuat konsert 2020 dengan berempat, lima atau enam?"

Ig

Paling menarik ialah Sepit Siput turut melahar bahawa katanya konsert KRU tahun lepas adalah yang terakhir, masih ada lagi ke?

Mungkinkah akan ada konsert ' terakhir' mereka sekali lagi? Atau mungkinkah juga dengan kegemilangan yang dinanti-nantikan seperti tahun 90an  bersama Feminin?

Google
Kalau betul, akan ada percanggahan pendirian tetapi dalam masa sama, ianya mengimbas kembali kegemilangan kumpulan rap 90an. Sama-sama kita nantikan ya. - CARI 

 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
Komen: 56
Komen

Previous : Sah! Pelanggan Mengamuk Di Fashion Valet Hanya Gimik 11.11, Vivy Tak Kisah Dikecam

Next       : Elfira Loy Turun 12 Kilo, Netizen 'Geram' Tengok Anak!

Komen Terbaru

Quote nono86 2-11-2019 08:51 AM
Wah... Bamyak retis lama semput nak nyanyi

Lain-lain Komen

Quote hzln 31-10-2019 12:44 PM
Sehuduh2 suara acik2 elite nyanyi live,  huduh lagi suara acik2 feminin nih....level2 suara nyanyi lam jamban ja   
Quote umbut 31-10-2019 01:05 PM
As kena  diet, deq nor nak ke join.. dah cerai kan..
Quote Mfzg89 31-10-2019 01:10 PM
hzln replied at 31-10-2019 12:44 PM
Sehuduh2 suara acik2 elite nyanyi live,  huduh lagi suara acik2 feminin nih....level2 suara nyanyi l ...

tapi huduh lag suara alep sukri..
Quote sleepandream 31-10-2019 01:23 PM
mcmmana roper Feminin skrg ye... ada yg dh berhijab kah?
Quote ekselen 31-10-2019 01:47 PM
sleepandream replied at 31-10-2019 01:23 PM
mcmmana roper Feminin skrg ye... ada yg dh berhijab kah?

Yatie kan? As pun dah bertudung...deqno dah lama senyap...memasing buat hal sendiri dahhhh
Quote cutepiekiss 31-10-2019 01:56 PM
Feminin nak ke?? Yang penting As jer kena ada kalau tak sape nak nyanyi??
Quote msrosse 31-10-2019 02:01 PM
Lagu "kini" tu iols minat betullah ...
Quote buapakperut 31-10-2019 02:04 PM
hidup lagi ke feminin,
Quote K_Lily 31-10-2019 02:04 PM
wahhhhhh..menariks sangat!
Quote buapakperut 31-10-2019 02:04 PM
hzln: Sehuduh2 suara acik2 elite nyanyi live,  huduh lagi suara acik2 feminin nih....level2 suara nyanyi lam jamban ja

suara monotone macam budak2 nyanyi negaraku.
Quote September14 31-10-2019 02:05 PM
Feminin duta lux.. skg lux dah x segah dulu dah xde duta ek?
Quote Pesonamb 31-10-2019 03:05 PM
Konsert ni last yg terakhir ke.. hahah

2 2 minat kru n feminin.. so iols restu jah
Quote hyie 31-10-2019 03:30 PM
beberapa tahun lepas ada je diorang jadi artis undangan dalam rancangan raya dengan dato AC...lepas tu adela group Freshies, EVA, Elite, n sape tah lagi..

salah sorang ahli feminin dah kawen n menetap kat Dubai ke mana entah tapi timur tengah lah dan taknak aktif lagi. Yang ada pon sapa je...si As, adik dia, lagi sorang tak ingat...3 tu je la..lagipun memasing dah berhijab khuens...rasanya nak menari macam dulu tu dah tak la kot kan
Quote legal_jue11 31-10-2019 03:42 PM
Interesting, teringat zaman muda mudi dulu, kru ok lagi kot nak nyanyi atas pentas, feminin macam x sesuai dah.
Quote RatuDunia94 31-10-2019 03:59 PM
Leluhur nusantara sgt muka akak2 feminin ni yer..
Quote palmolive 31-10-2019 04:04 PM
berapa kali last konsert KRU ni?
Quote Megikari 31-10-2019 05:12 PM
Suara chipmunk sangat feminin ni
Quote boojaat 31-10-2019 05:23 PM
Last yr kan dh last concert and edry berhijrah ke oversea sana sebab nak dptkan best education anak dia yg sakit tu... xkan ada last lagi???
Quote sukacactus 31-10-2019 05:30 PM
Feminin kalau suara miming boleh la
Dance gelek2 skit dulu2 ni, npk cute je semua saiz xs

Lihat semua komen(56)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
2.218444s Gzip On
To Top