Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Sah! Pelanggan Mengamuk Di Fashion Valet Hanya Gimik 11.11, Vivy Tak Kisah Dikecam

31-10-2019 11:28 AM|Oleh: LilRose| Komen: 38

Kredit foto: IG

Sah! Kes kononnya pelanggan mengamuk di salah satu cawangan butik Fashion Valet gimik semata-mata!



Memang nampak pelik pun kan video kejadian itu? Macam ada yang tak kena saja sampai ramai yang menganggap ia publisiti murahan kerana butik jenama fesyen tempatan terkenal itu kini dikatakan semakin sendu.

Jenama itu menerusi Instagram mereka kemudian memuat naik kenyataan rasmi yang memaklumkan pihaknya akan menjelaskan insiden berkenaan.



Seperti dijanjikan, Fashin Valet memuat naik video menjelaskan insiden pergaduhan sebelum ini hanyalah gimik sempena promosi jualan yang akan diadakan pada 11 November ini.



Namun, ramai tidak berpuas hati dengan tindakan pemilik Fashion Valet itu sendiri iaitu Datin Vivy Yusof melakukan gimik murahan sedemikian yang boleh menggugat imej butik berkenaan di mata umum.

Pun begitu, Vivy kisah apa, kan? - CARI



Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
2
Bosan
3
Komen: 38
Komen

Previous : Atuk Grandpa's Kitchen Meninggal Dunia

Next       : Dengar Cerita KRU Nak Buat Konsert 2020, Kali Ni Dengan Feminin, Betul Ke?

Komen Terbaru

Quote Elaraz 11-11-2019 08:53 AM
Dah 11.11 ni ade tak terjebak dengan marketing tu. ( Tapi tak tengok lagi dlm FV pon) barang2 dia mahal naw and website selalu prob. Dulu la. Pastu tobat tak beli lagi dah duk berpusing dlm site dekat sejam tak boleh bayar

Lain-lain Komen

Quote MsKathryn 31-10-2019 11:44 AM
Edited by MsKathryn at 31-10-2019 11:47 AM

Semlm tgk video pn dh tau... staged
Quote Cookingholic 31-10-2019 11:49 AM
Nampak mcm tiru gaya rizalman jer. Tp rizalman punya gimmick best sbb ada storyline.
Quote rolypoly 31-10-2019 11:52 AM
so sheols dah downgrade jd alif syukri ke uols?
Quote lifeline 31-10-2019 11:54 AM
Cookingholic replied at 31-10-2019 11:49 AM
Nampak mcm tiru gaya rizalman jer. Tp rizalman punya gimmick best sbb ada storyline.

kan mcm ada sikit kan
alah tp xleh celen rizalman
rizalman best lawak pon ye ngn cikgu murni n the gang tu
Quote Melorqe 31-10-2019 11:56 AM
ni semua set-set pegi belajar dgn jijan seman ke ni?
meluat aku tengok perangai melayu buat gimik peghak mcm ni.
sales bg discount 90% tu betul valid ke? atau diaorang markupkan harga kaw2 lepas tu kasi la kunun diskaun.
serupa ja mcm kat shopping mall yg dekat- dekat dataran tu.
sehari sblm diaorang start sales, aku tengok stafff dia sibuk tukar tag harga, naikkan harga "best price' tambah lg rm10 masa sales. aaa giteww... masa sales korang kena cekik lagi mahal tanpa korng sedar.
Quote Cookingholic 31-10-2019 11:56 AM
rolypoly replied at 31-10-2019 11:52 AM
so sheols dah downgrade jd alif syukri ke uols?

Iols rasa sheols ni mmg alipsokri version urban
Quote Budakmomok 31-10-2019 11:58 AM
nampak murahan.maybe vivy kena hire team marketing baru
Quote Cookingholic 31-10-2019 11:59 AM
lifeline replied at 31-10-2019 11:54 AM
kan mcm ada sikit kan
alah tp xleh celen rizalman
rizalman best lawak pon ye ngn cikgu murni n t ...

Haha watak cikgu murni tuh keluar time nak launch ribag kan. Kite tau dia mmg nak promote. Lepas satu2 colour cikgu murni bawak keluar tp masih nampak bersahaja dan tak trying too hard.
Quote lifeline 31-10-2019 12:01 PM
Cookingholic replied at 31-10-2019 11:59 AM
Haha watak cikgu murni tuh keluar time nak launch ribag kan. Kite tau dia mmg nak promote. Lepas s ...

kan lawak btul drama2 cikgu murni ni
masa ribag tu la yg pling bnyak lawak2

masa ribae baru2 ni cikgu murni jadi sterwardess pulak
tp still lawak la
Quote PulutSambal 31-10-2019 12:14 PM
Masa tgk smlm pun dah boleh agak gimik murahan. Pfftt. Lain kali please amik pelakon yg pandai sikit berlakon ya.
Quote Cookingholic 31-10-2019 12:18 PM
PulutSambal replied at 31-10-2019 12:14 PM
Masa tgk smlm pun dah boleh agak gimik murahan. Pfftt. Lain kali please amik pelakon yg pandai sikit ...

Diorg rasa itu dah habis pandai lettew. Padahal overacting sgt dgn tone choral speaking tuh
Quote PulutSambal 31-10-2019 12:29 PM
Cookingholic replied at 31-10-2019 12:18 PM
Diorg rasa itu dah habis pandai lettew. Padahal overacting sgt dgn tone choral speaking tuh

Khensss. Bila golongan urban T20 nak buat gimik murahan tapi tak jadi.... Sedeehhhh! Dengan intonasi choral speaking.. hallo kalau nak berlakon marah pun boleh tak pergi buat research dulu? Apooo
Quote suduseno 31-10-2019 12:29 PM
Bosan. Nexttttt
Quote gracieyna 31-10-2019 12:38 PM
tinbo next time hire la orang elok2 sikit. ni tengok pun tahu fake.
Quote miracle_forever 31-10-2019 12:47 PM
Edited by miracle_forever at 31-10-2019 12:49 PM
Cookingholic replied at 31-10-2019 11:59 AM
Haha watak cikgu murni tuh keluar time nak launch ribag kan. Kite tau dia mmg nak promote. Lepas s ...

ribae baru ni cikgu murni jadi stewardess yarkh! hahahahah lawak giller tgk cikgu murni menari dangdut
Quote azlinazakarya 31-10-2019 01:54 PM
Cookingholic replied at 31-10-2019 12:18 PM
Diorg rasa itu dah habis pandai lettew. Padahal overacting sgt dgn tone choral speaking tuh

Choral speaking.... HAHAHAHA....  betul la,mcm tone choral speaking...  
Quote Sangkar_Emas7 31-10-2019 03:24 PM
Org hencap mcm ni pon kira marketing ape untuk FV....
Quote natrahn 31-10-2019 03:31 PM
banyak lagi cara marketing...kenapa nak ikut mcam founder produk timbang kilo aka sampah pulak...hish
Quote ata 31-10-2019 03:37 PM
Sedih tgk tin v mcm ni, bukan xramai beli brg dia awat propa mcm tokay jual brg murahan.

Lihat semua komen(38)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.311641s Gzip On
To Top