Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Skandal Pun Tak Ada - Nazim Othman Lagi Suka Menduda, Bebas!

30-10-2019 06:06 PM|Oleh: Saiful| Komen: 34

Pejam celik, dah lebih setahun Nazim Othman hidup menduda sejak bercerai dengan Bella Dally Mei tahun lepas.

Bella dah bahagia dengan suami baru, Nazim tak nak cari pengganti ke?

Katanya, tidak bersedia lagi nak memikirkan tentang jodoh dan selesa bebas macam sekarang.



"Kalau ada masa saya akan bercuti ke luar negara, tak ada masa fikir tentang jodoh. Tambah pula, saya tak fokus nak cari pasangan, saya bahagia dengan kehidupan sekarang.

"Tapi, saya sendiri tak boleh nak komen sampai bila situasi ini akan berlanjutan. Sejujurnya, saya tak pernah ada calon pengganti, skandal pun tak ada," katanya kepada mStar Online.




Lepas bercerai, Nazim kata dia dah tutup pintu hatinya untuk menerima cinta.

Sampai ada yang mendakwa Nazim kerap bercuti sebab jiwanya selalu kacau.

"Awalnya, memang kita tutup terus, kunci kita buang. Saya suka bercuti sejak umur 19 tahun, jadi tiada istilah travel sebab jiwa kacau," tambahnya.


Foto: IG

Menurutnya lagi, kalau ada ruang mesti akan berjalan sebab banyak lagi tempat di dunia ini dia belum jelajah.

Tak mengapalah Nazim, mana tahu jumpa jodoh dari luar negara pula. Tukar angin kata orang. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
2
Terkejut
2
Sedih
2
Lawak
2
Bosan
2
Komen: 34
Komen

Previous : Poligami Bukan Masalah, Foto Sekitar Hari Jadi Anak Ashraf Muslim

Next       : "So Unprofessional Of Lofa" - Neelofa Seolah-Olah Memerli Sharnaaz di Meletop?

Komen Terbaru

Quote Pamelaloba 31-10-2019 10:19 PM
Terserlah kegayahan beliau. Sayangnye lahai

Lain-lain Komen

Quote Tweety_Senrose 30-10-2019 06:36 PM
Nguappp
Quote Kurex 30-10-2019 06:56 PM
Alahaiiiii dah tentu la bebas utk mencintai lelaki.. Kan kak zimah
Quote MsKathryn 30-10-2019 06:59 PM
@Kurex kn ada... tp kurex tak minat nazimah kn
Quote Perawankota 30-10-2019 07:00 PM
Kebetulan lak tgh tgk dia dlm suri katriana...
Quote adelea 30-10-2019 07:01 PM
x paham betul aku dgn netizen2 ni
dia nak kawen ke nak menikah ker
nak menduda ..biar la kat dia

kang klu ada skandal kang jadi isssue jugak
takde skandal pon issue jugak

x leh ker biar dia ni hidup aman2 dia

serius x leh brain
Quote RatuDunia94 30-10-2019 07:20 PM
Jd duda lg best.. bercuti sana sini cr partner kat oversea sana.. setiap negara ada partner one night only gitu..
Quote matchstick 30-10-2019 07:37 PM
perlu ke tiap2 bulan keluar thread pasal zimah happy menduda
Quote BicaraHatiku 30-10-2019 07:40 PM
Edited by BicaraHatiku at 30-10-2019 07:48 PM

X larat sis nk layan sembang coverina ni!!
Quote danieladam 30-10-2019 08:01 PM
Dah kenapa nazimah ni menjejak langkah ruhainies yg setiap bulan ada benang dgn cerita yg sama? Kalo ruhainies setiap benang pasal boipren yg x kawen kawen, si nazimah ni setiap bulan cerita pasal hepi menduda. Xde kelas betol wartawan cari ni.

By the way smlm tgk nazimah kat meletop dengan ummi nazira dan ernie, ya ampun. Mmg ko dah x boleh sembunyi dalam almari lagi dekkk. Mmg patah riuk abes. X de selindung2 berhati kama lenggang lenggok. Aiyoooo..
Quote makneng 30-10-2019 09:39 PM
Ala.. Menjanda je la sampai bila2.. Tak dosa aihh
Quote misuke 30-10-2019 10:59 PM
dia ni rasanya jarang kuar tv dh.. bnyk duit dia eh.. holiday sesaje.. hotel bukan cikai
Quote misuke 30-10-2019 10:59 PM
danieladam replied at 30-10-2019 08:01 PM
Dah kenapa nazimah ni menjejak langkah ruhainies yg setiap bulan ada benang dgn cerita yg sama? Kalo ...

ya ka nampak sgt kesotongan. esok iolls nk tengok
Quote epal21 30-10-2019 11:08 PM
Gambar yg tepi katil tu nampak macam aura lemah lembut pak nil.
Quote hyie 30-10-2019 11:14 PM
misuke replied at 30-10-2019 10:59 PM
dia ni rasanya jarang kuar tv dh.. bnyk duit dia eh.. holiday sesaje.. hotel bukan cikai

heshe buat modelling khuens...pastu selalu jugak heshe diundang join event under valiram ke apa namanya yang bawak masuk produk2 intenesenel masuk mesia...sekali dengan schawal semua tu...fesen show lah ape lah...
Quote cicicumel 30-10-2019 11:52 PM
ramai je gay yg happy bila dah dpt cop mohor DUDA sbb dah x serabut pikir org tanya bila nk kawen bla bla.. kalu ada pon tak se stress masa belum kawin.
Quote gideoncross 31-10-2019 12:03 AM
Bella tu cantik, mmg lh sng dpt pngganti.
Quote miss_strangers 31-10-2019 12:03 AM
Xkisahla netizen cakap nazim gay ke ape ke..iols suka tengok dia berlakon. Xkayu. Iols lagi prefer dia Dari fitri fawa Tu.
Quote CinnamonR 31-10-2019 06:17 AM
Poyonya...
Quote sfrnna 31-10-2019 07:29 AM
Adoi. Salah ke menduda. Kalau Ada thread pasal mamat ni x abis2 pasal kawin diselangi dengan gambar acah2 model..

Lihat semua komen(34)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.126103s Gzip On
To Top