Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Padah Simpan 55 Video Lucah, Kena Denda RM8,000

30-10-2019 05:34 PM Komen: 29
"Dah kenapa simpan video semua tu?"

Gara-gara menyimpan 55 video lucah dalam telefon bimbitnya, seorang pemilik kedai telefon didenda RM8,250 atau penjara tiga bulan oleh Mahkamah Majistret dekat Kuala Lumpur.

Kredit foto: Awani

Tertuduh, See Foo Hoong, 36 dijatuhkan hukuman itu selepas dia mengaku bersalah melakukan perbuatan tersebut di sebuah restoran kopitiam, di Bandar Baru Seri Petaling, pada 12.30 tengah hari, 25 Oktober 2018, petik Bernama. 

Dia ditanya sama ada menyimpan video lucah itu untuk diri sendiri atau untuk dijual, tertuduh menjawab ia untuk dirinya sendiri. 

Kredit foto: Harian Metro

Dia didakwa mengikut Seksyen 292 Kanun Keseksaan yang memperuntukkan hukuman penjara sehingga tiga tahun atau denda atau kedua-duanya. 

Tertuduh yang diwakili peguam KT Tang turut merayu agar diberikan hukuman berbentuk denda atas alasan dia menanggung isteri serta dua anak. - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 29
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote damian_lee 31-10-2019 01:49 PM
Kadang
Bila repair phone kat kedai
Dia package dengan video sedap2

Maybe ada yang repair
Dia bagi percuma video sedap2

Mendapatlah

Lain-lain Komen

Quote Kurex 30-10-2019 05:38 PM
Bahaya niiii!
Quote batmana 30-10-2019 06:00 PM
Ramai je customer aku.bila btulkn tepon dorg ada file cmni..nk Kene report ka?
Quote underground 30-10-2019 06:01 PM
fake news ni. mereka aliran vernacular amat beradab, berdisiplin, bertamadun dan kaya.

meleis je layan PH dan tumblr.
Quote kivio 30-10-2019 07:04 PM
batmana replied at 30-10-2019 06:00 PM
Ramai je customer aku.bila btulkn tepon dorg ada file cmni..nk Kene report ka?

Why not
Quote lazim 30-10-2019 07:11 PM
batmana replied at 30-10-2019 06:00 PM
Ramai je customer aku.bila btulkn tepon dorg ada file cmni..nk Kene report ka?

Kenapa nk report. Betulkn dh la. Nk sibuk pi kj lain la
Quote RatuDunia94 30-10-2019 07:28 PM
Cane org boleh tau heols simpan video lucah?
Quote iloveselangor 30-10-2019 07:30 PM
RatuDunia94 replied at 30-10-2019 07:28 PM
Cane org boleh tau heols simpan video lucah?

Khennnn...ni Malaysia kan
Quote weezerfan 30-10-2019 08:34 PM
Muka pon mcm pervert
Quote mata.kail 30-10-2019 11:09 PM
batmana replied at 30-10-2019 06:00 PM
Ramai je customer aku.bila btulkn tepon dorg ada file cmni..nk Kene report ka?

wow kalau ramai....tentu nak penuh da lokap pasal dlm hp ada file cmtu..

Quote mata.kail 30-10-2019 11:10 PM
RatuDunia94 replied at 30-10-2019 07:28 PM
Cane org boleh tau heols simpan video lucah?

aku pun tertanya2 juga..

Quote sfrnna 31-10-2019 07:31 AM
Camna boleh kantoi. Ke dia simpan rakaman org yg dikenali...
Quote seramado 31-10-2019 07:32 AM
Mcm. Mana dia kantoi eh
Quote Victorioussss 31-10-2019 08:08 AM
batmana: Ramai je customer aku.bila btulkn tepon dorg ada file cmni..nk Kene report ka?


Org byr kau untuk betulkan enpon dia
Kau lak pergi selongkar file peribadi dorg

Scumbag ke kau ni
Quote yuki812 31-10-2019 08:21 AM
mmg kaya lah ph lepas ni..
ramai lah simpan video gini jantan2 kat hp..laptop bagai..
yg dok berlakon..upload tu sume patut kena gak..
Quote Hizert 31-10-2019 08:48 AM
Pehh, ni kalau sorang2 kena check henpon mau ramai yang kene denda.
Senang buat duit.
Quote Mfzg89 31-10-2019 08:58 AM
Bini report la tu..
Quote abas8888 31-10-2019 09:03 AM
mesti ada kes lain ni..takkan la polis sesaja gi kopitiam check henfon dia..
Quote brownstone 31-10-2019 09:07 AM
Worth it ke simpan dlm fon? I mean u keep watching the same porn?
Quote xtahumenahu 31-10-2019 09:12 AM
Cane nak report?iols kenal jantan x guna simpan vid porn..

Lihat semua komen(29)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.333039s Gzip On
To Top