Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Lucu dan Memalukan - Terberak Dalam Seluar Masa 'Blind Date'

31-10-2019 10:50 AM|natrahn| Komen: 38

Kredit Foto - Oddities and Ends

Setiap orang pastinya ada sesuatu pengalaman yang tidak dapat dilupakan sampai bila-bila. Memori ini akan terus terpahat di dalam minda serta sentiasa dirasai di dalam jiwa.

Begitulah juga yang diceritakan Hasrul Rizwan -  berkongsi tentang momen lucu yang pernah dilaluinya ketika zaman remaja dahulu. 

Momen tersebut kembali segar diingatannya selepas dia berjumpa dengan rakan lamanya di sebuah pasaraya baru-baru ini.


Terimbas kembali momen masa remaja dulu...


Awek terberak dalam seluar...


Misi menyelamat - beli spender corak harimau...


Peristiwa 'hitam' itu menjadi rahsia sehinggalah...

Setiap yang terjadi ada hikmah dan pengajarannya. 'Blind date' sahabat Hasrul dan peristiwa 'hitam' itu merupakan titik mula persahabatan yang akhirnya membawa ke jinjang pelamin. 

Terima kasih Hasrul berkongsi kenangan 'hitam' lucu yang agas sadis ini.  - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
2
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
2
Komen: 38
Komen

Previous : "Sampai Tabung Anak Pun Dikebas" - Dilema Isteri Tanggung Suami Biawak Hidup

Next       : 'Belai Janggut Suami' - Petua Rahsia Bonda Rozita Kekal Awet Muda Jadi Ikutan Netizen

Komen Terbaru

Quote armin 1-11-2019 04:44 PM
LadyCarefree replied at 1-11-2019 11:42 AM
Baca sikit je pon boleh detect kehasanahannya

Kan. Siap mengaku kentut tercirit lg. Entah2 dia sendiri pernah mcm tu tu yg tau blh kentut tercirit

Lain-lain Komen

Quote violetungu 31-10-2019 11:32 AM
Haha mesti malu kan jadi pompuan tu.. blind date plak tu..aku dulu first date dgn ex tak guna,dia asyik dok tanya nak makan tak nak makan tak aku seganla nk cakap nak..last2 perut aku masuk angin macam tu je..pedih kot.
Quote Suchi 31-10-2019 11:53 AM
So kenapa la awak cite kat satu dunia plak?ingatkn orang lelaki akan mudah lupa je semua peristiwa.
Quote natrahn 31-10-2019 11:55 AM
violetungu replied at 31-10-2019 11:32 AM
Haha mesti malu kan jadi pompuan tu.. blind date plak tu..aku dulu first date dgn ex tak guna,dia as ...

sian awak..kawan saya ada jugak blind date.. laki tu order burger..kawan saya segan nak nganga gigit burger tu... sudahnya dok cubit la makan sikit-sikit hahahaha... jenuh la nak makan sampai abis..burger mcd dulu kan besar dari saiz sekarang nih..
Quote natrahn 31-10-2019 11:56 AM
Suchi replied at 31-10-2019 11:53 AM
So kenapa la awak cite kat satu dunia plak?ingatkn orang lelaki akan mudah lupa je semua peristiwa.
...

kenangan ni lain dari yang lain..tu yang bergentayangan terus dalam pala dia lepas reunion hehehe
Quote kiyudi 31-10-2019 12:00 PM
lelaki tu x perlu cerita balik kot kisah kawan dia & her date details...

kesian...
Quote mdhelmi 31-10-2019 12:22 PM
mamat tu novelis rupanya
ada org kata karya dia semua best
KAT SINI
Quote polluxsstar 31-10-2019 01:45 PM
hahahahaaa... memori sgtt tuu bergentayangan mmg xkn terlupakan
Quote polluxsstar 31-10-2019 01:57 PM
violetungu replied at 31-10-2019 11:32 AM
Haha mesti malu kan jadi pompuan tu.. blind date plak tu..aku dulu first date dgn ex tak guna,dia as ...

aku pernah date dgn sorg lelaki ni
aku jenis order n makan sampai habis licin pinggan
mmg xde la nk segan2 sbb aku kalau nk mkn, mkn je...
pastu kan, kami laaama x berhubung
bila aku dh bertunang (laki aku skg ni)
lelaki tu dtg cari aku balik nk ajak kawin jadi isteri ke-2 nye
aku tny la dia kenape x jadikan aku yg pertama
kenape baru skg (bila aku dh tunang n nk kawin) baru nk melamar jadikan yg ke-2
dia ckp dia baru sedar yg dia sbnrnye mendambakan aku (cheewaahh damba sgt)
n paling x leh lupa bila dia ckp
dia suka aku sbb aku jenis makan sampai bersih pinggan
dr awal dia dh nmpk aku jenis cmne (aku x tau laa penilaian dia terhadap aku ni cmne kan..)
tp tu lah, aku tolak dia sbb dia tu suami org
lg pun aku mmg dh bertunang dgn lelaki bujang, so buat apa laa nk pegi ke laki org pulak kann

so di sini aku nk bg pesanan, lelaki kalau dah suka sorg ppuan tu, ckp la awal2
Quote chicozinn 31-10-2019 02:44 PM
tapi pasaraya fajar tu lejen gila kot..skang cm da xwujud xpun rebranding agaknye sbab seingat aku last pasaraya fajar aku penah g kat area segamat tahun 2002
Quote fifie_olin 31-10-2019 02:52 PM
mmg dh jodoh kan
snggup lelaki tu tunggu..siap bli kan lagi
Quote natrahn 31-10-2019 03:13 PM
Edited by natrahn at 31-10-2019 03:14 PM
mdhelmi replied at 31-10-2019 12:22 PM
mamat tu novelis rupanya
ada org kata karya dia semua best
KAT SINI

patutla..cara dia cerita pon best... geli hati baca.. buku dia murah-murah ja harga..

tq awak
Quote natrahn 31-10-2019 03:15 PM
polluxsstar replied at 31-10-2019 01:57 PM
aku pernah date dgn sorg lelaki ni
aku jenis order n makan sampai habis licin pinggan
mmg xde la ...

laki tu pun dah beristeri baru teringat kat awak pulak...isteri dia sekarang makan tak licin  ke camner
Quote girlfridayz 31-10-2019 03:28 PM
adoiiii kalau aku cakap terkencing je kot..
malunyeee nak ngaku terberak gitu adehhh.
laki ni plak takdela cerita ada bau busuk ke cemana kan.
aku syak pempuan tu ada makan pil macam merit.
yang membuatkan dia menyahtinja secara tak terkawal hihi..
Quote MissLana 31-10-2019 03:31 PM
hahahahahahaha kelakarnya but deolss mmg berjodoh panjang. Kalau iols mesti dah putuskan hubungan sendiri. iols malu sendiri kot hahahahha
Quote natrahn 31-10-2019 03:37 PM
girlfridayz replied at 31-10-2019 03:28 PM
adoiiii kalau aku cakap terkencing je kot..
malunyeee nak ngaku terberak gitu adehhh.
laki ni pla ...

da dah basuh seluar tu..huhu
tu la jujur awek tu ngaku terberak hahaha..
takpun cakap terjatuh sebab licin dalam bilik air pon ok kan..seluar basah kira logik dah tu
Quote natrahn 31-10-2019 03:37 PM
MissLana replied at 31-10-2019 03:31 PM
hahahahahahaha kelakarnya but deolss mmg berjodoh panjang. Kalau iols mesti dah putuskan hubungan se ...

epik ni..nanti boleh la citer kat anak cucu... kenangan first date ibu ayah..
Quote Lynn9 31-10-2019 03:39 PM
i pun pernah masa baru2 kenal ngan my ex BF, kira cam baru first date kuar berdua.  Tiba2 sakit perut memulas2 tapi x nak berr...dia cam angin je pusing2 dlm perut.  

Bila dia tanya "u ok ke?" i cakap, period pain...

pastu x tahan cam nak berr...i pun cakap i nak gi toilet tukar pad...hampeh! hahahah malu nak ckp sakit perut..
Quote girlfridayz 31-10-2019 03:53 PM
natrahn replied at 31-10-2019 03:37 PM
da dah basuh seluar tu..huhu
tu la jujur awek tu ngaku terberak hahaha..
takpun cakap terjatuh s ...

hahaha alasan ko lagi win...
aku rasa mesti ada terbau apa2 tu sebab last kat tweet tu ada mention 'kenangan hitam kentut cirit' kan..

adehhhh pening den membayangkan semua itu..

Quote girlfridayz 31-10-2019 03:56 PM
Lynn9 replied at 31-10-2019 03:39 PM
i pun pernah masa baru2 kenal ngan my ex BF, kira cam baru first date kuar berdua.  Tiba2 sakit peru ...

betul betul betul taim baru bercinta nak cakap nak nk gi toilet nak terberr pun malu hahaha entah pape kan..
malu kononnn.. padahal semua tu nature's call

Lihat semua komen(38)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.082097s Gzip On
To Top