Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Tak Nak Umum Secara Rasmi, Amyra Rosli Dah Bertudung?

30-10-2019 11:52 AM|Oleh: Saiful| Komen: 108

Pulang dari mengerjakan umrah baru-baru ini, sejuk sahaja mata memandang Amyra Rosli mengenakan tudung.

Tambahan pula semasa hadir ke program MeleTop pun aktres ini bertudung litup.



Disebabkan itu, ramai yang membuat spekulasi yang Amyra kini sudah berhijrah menutup aurat.

Namun, isteri kepada Amar Baharin ini menyatakan dia tak nak mengumumkannya secara rasmi.




Dia juga menyerahkan kepada orang di luar sana untuk memikirkan sama ada imej terbabit adalah untuk watak Dhiya dalam drama Cemburu Seorang Perempuan atau dirinya sendiri.

"Saya tak nak umum secara rasmi saya sudah bertudung. Biarlah ia daripada saya sendiri. Kalau orang tengok dan merasakan ia adalah untuk karakter Dhiya, okey biarkan.

"Namun, nanti sudah masuk sebulan dan saya masih bertudung, orang ramai boleh fikir sendiri. Buat masa sekarang saya memilih untuk tidak kecoh soal ini. Apa yang saya rasa dan dapat semasa berada di tanah suci biar saya teruskan," katanya kepada Gempak.


Foto: IG

Dalam masa sama, Amyra kata dia memang selesa mengenakan hijab.

Doakan sahaja yang baik-baik buat Amyra. Tak pakai pun dah cantik, pakai tudung lagilah bertambah-tambah ayunya. Tak begitu? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 108
Komen

Previous : Kumpulan Senario Tidak Berpecah - Wahid Akui Habiskan Masa Dengan Aktiviti Dakwah

Next       : "Nak Popular Mudah, Tapi Nak Bertahan Susah" - Saharul Ridzwan Ingat Pesan Azhan Rani

Komen Terbaru

Quote i_is_kennot 2-1-2020 02:14 AM
Moga istiqomah
Dik mira jgn kurus2 sgt
Mantain mcm dulu na

Lain-lain Komen

Quote bambimbom 30-10-2019 12:22 PM
bagus amyra... nak buat benda baik senyap2 je jangan time bertudung kecoh satu malaya dapat hidayah bagai... belakang pelan2 balut kepala je...
Quote misuke 30-10-2019 12:22 PM
istiqomah ye mira
Quote de_ikea 30-10-2019 12:39 PM
Cantiknya miraa
Quote haruslah 30-10-2019 12:48 PM
bagus kalau betul

nak berubah lebih mudah dr nak kekal istiromah
Quote nazzse 30-10-2019 12:54 PM
Alahai cantiknya dia ni...berseri2
Quote Sachacha 30-10-2019 12:56 PM
Pakai tudung lg bertambah cantik
Quote Lavender_Violet 30-10-2019 01:00 PM
Edited by Lavender_Violet at 30-10-2019 01:16 PM

Hmm...kalau rasa masih nak kerja dlm industri I prefer you hijabless Amyra
Tak gemor tengok artis2 berhijab tapi berlakon pegang2 rapat2 segala
Dah namanya pun industri hiburan, tak lepas dari benda2 negatif, macam tak synchronise kalau nak pakai tudung tu
Hujung2 rasa terbatas & bukak pulak
Dah brp ramai dah macam tu
Yg masih bertudung pun tudung makin lama makin singkat atau pakai turban je macam Yuna & sekarang Hajah Lopa pulak follow suit
So kesimpulannya x yah lah pakai tudung tu dulu
Quote Perawankota 30-10-2019 01:00 PM
Bagus.. X payah bising2..
Quote miss_strangers 30-10-2019 01:04 PM
Lavender_Violet replied at 30-10-2019 01:00 PM
Hmm...kalau rasa masih nak kerja dlm industri I prefer you hijabless Amyra
Tak gemor tengok artis2  ...

Tol Tu..dah masuk industry seni ni xyah la nak berlitup tapi bab pegang2 xjaga..bagi fitnah pada tudung je..so better free hair je..
Quote danieladam 30-10-2019 01:05 PM
Iols sokong amira free hair
Quote mimi77 30-10-2019 01:07 PM
klau istiqomah Alhamdulillah...mcm lisa kan...balik terus bertudung
Quote uori 30-10-2019 01:09 PM
miss_strangers replied at 30-10-2019 01:04 PM
Tol Tu..dah masuk industry seni ni xyah la nak berlitup tapi bab pegang2 xjaga..bagi fitnah pada t ...

ujung2 salahkan netijen plakkkk


Quote imanda 30-10-2019 01:09 PM
miss_strangers replied at 30-10-2019 01:04 PM
Tol Tu..dah masuk industry seni ni xyah la nak berlitup tapi bab pegang2 xjaga..bagi fitnah pada t ...

mgkin dia pelan2 slowkan kerjaya lakonan dia t, I hrp amyra terus istikhomah. maybe mcm mizznina, xnyanyi pon blh buat benda lain jd pengacara ke apa
Quote Mleeen82 30-10-2019 01:13 PM
istikhomah TERUS iya Amyra
Quote HoneyManjer 30-10-2019 01:30 PM
promo citer baru kot? cemburu seorang perempuan?
Quote Kurex 30-10-2019 01:31 PM
Nanti mesti ada yg kata budaya arab..
Quote addved 30-10-2019 01:37 PM
Harap2 istiqomah. Jangan jadi macam FS kejap tutup kejap bukak, confuse semua apa dia cuba sampaikan sebenarnye
Quote anony-mous 30-10-2019 01:40 PM
Lavender_Violet replied at 30-10-2019 01:00 PM
Hmm...kalau rasa masih nak kerja dlm industri I prefer you hijabless Amyra
Tak gemor tengok artis2  ...

Sama mcm yg i rasa. If xnk quit, baik free hair je. Not nice la bila dah bertudung lps tu bukak balik. Lebih teruk dri yg dah mmg free hair. Mcm lopak tu walaupon dah merepek2 pesen sheols tp salute jgk menten bertudung. Kalau i, dah kecewa dgn fatah, dgn RMS, mau jgk terbang tudung tu
Quote Asdan 30-10-2019 01:40 PM

tujuan betul tudung ialah supaya tak tarik perhatian, bukan sebab aurat, apa tujuan pakai tudung jika kerja yg tarik perhatian ?

Lihat semua komen(108)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
7.547429s Gzip On
To Top