Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Untunglah Ustaz Along - Fazley Yaakob Buat Kejutan Kepada 'Rider' Grab Food

30-10-2019 11:47 AM|natrahn| Komen: 50


Seorang penghantar makanan tular di media sosial kerana berhasrat untuk merakamkan gambar bersama Fazley namun terbantut disebabkan dia mematuhi peraturan prosedur operasi standard (SOP) yang telah ditetapkan oleh syarikat terbabit ketika waktu bekerja.

Akhirnya, hasrat untuk bergambar bersama Datuk Fazley Yaakob menjadi kenyataan apabila cef selebriti itu sendiri membuat kejutan menghantar kek hari jadi kepadanya.

Kredit Foto - Sinar Harian

Video kejutan hari jadi itu turut dimuat naik Fazley di Instagram miliknya.


Apa yang menariknya, Fazley  menghubungi sendiri pihak Grab Food untuk merancang pertemuan mereka berdua. Malah, Fazley dan kakitangannya di Sukasucre Bistro telah menyiapkan sebiji kek hari lahir sempena hari jadi beliau yang baru berlalu. Bagus betul!

Perkongsian video yang berdurasi 1 minit 41 saat itu kini tular di media sosial mendapat pujian netizen.





"Bila dah jumpa tadi, dia sangat2 nervous kerana yang dia mahukan hanyalah selfie, tapi saya datang sendiri bawa kek buat beliau. (Dia siap minta peluk lama sikit tadi haha!). 

"Apa yang lebih menarik ialah saya juga baru tahu hari ini, beliau juga dikenali sebagai Ustaz Along, seorang graduan jurusan keagamaan dari Timur Tengah. Tahniah dan terima kasih," ujar Fazley di Inst@gramnya.

Beruntung Ustaz Along. Bukan sahaja dapat berselfie dengan Fazley. Dapat kek beserta pakej peluk dan suap lagi.

Fazley dalam hantaran di inst@gramnya turut mengambil kesempatan dengan mendedikasikan ucapan penghargaannya buat semua penghantar makanan yang sudi bertungkus lumus menghantar pesananan makanan pelanggan tanpa mengira sebarang waktu. -CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
7
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 50
Komen

Previous : Pelanggan 'Bergaduh' Dengan Juruwang Di Fashion Valet, Vivy Yusof Guna Publisiti Murahan?

Next       : "Macam Pinang Dibelah Dua Pula" - Amboi, Peminat Over Bila Fizo Dan Mira Filzah Bergandingan

Komen Terbaru

Quote Madel 3-11-2019 02:36 PM
kiah_mai_pulak replied at 2-11-2019 03:26 PM
bukan misai je, dgn kening cantas nya tu.. yihhh geli.. oppss heshe pembaca porum tegar ya. awas!! ...

Dari atas smpai ke kaki
Jijik yach..
Euwww

Lain-lain Komen

Quote Boomibulat 30-10-2019 11:56 AM
Geli tgk misai datuk..
Quote RatuDunia94 30-10-2019 11:56 AM
Kalo x mencapub x sah kan heolss..
Quote helicornia 30-10-2019 11:58 AM
erkkk gimik apakah ini
Quote Xim 30-10-2019 12:47 PM
Makin teruk gaya dato . Tok alip pnye gaya lg elok sket
Quote haruslah 30-10-2019 12:56 PM
tgk gaya kat moto grab tu adudududu
Quote Biabetik 30-10-2019 01:00 PM
haruslah replied at 30-10-2019 12:56 PM
tgk gaya kat moto grab tu adudududu

Omakkk!!! Apa yg terjojol tu???
Quote imanda 30-10-2019 01:05 PM
wehhh gelinye nk pelok lama sikit pastu pic suap2 kek.. ishhh even ustaz pon grab rider tu I dah paranoid sb ada jer jantan cukup ilmu agama tp sesuatu. hewhewhew
Quote Perawankota 30-10-2019 01:10 PM
Rezeki awak...
Quote Madel 30-10-2019 01:14 PM
Euww
Geli duh tnguk mamat ni
Dgn seluar ketat sendat, nak tunjuk size 2b dia tu
Ingat misai kontot dia tu lawa sgr
Quote Lavender_Violet 30-10-2019 01:24 PM
Tang peluk tu ok lagi tapi tang suap kek tu...watdehek?????
Quote Lavender_Violet 30-10-2019 01:24 PM
Biabetik replied at 30-10-2019 01:00 PM
Omakkk!!! Apa yg terjojol tu???

Kan??
Mata meols pun tertancap kat situ tadi
Sooooo very the obvious one!

Quote Kurex 30-10-2019 01:33 PM
Gelinyaaaaaaaaaaa
Quote Kurex 30-10-2019 01:34 PM
imanda replied at 30-10-2019 01:05 PM
wehhh gelinye nk pelok lama sikit pastu pic suap2 kek.. ishhh even ustaz pon grab rider tu I dah par ...

Tak baik.. Renko marah..
Quote Kurex 30-10-2019 01:34 PM
Dgn misai tu, seluar tu jugak.. Geli la weoiiii..
Quote Psfzi 30-10-2019 01:41 PM
Gimik yg x best lgsg
Quote multinicky 30-10-2019 01:47 PM
so?? resto ko ttp hauk kan
Quote dejure 30-10-2019 01:51 PM
Biabetik replied at 30-10-2019 01:00 PM
Omakkk!!! Apa yg terjojol tu???

X nampak pon..kat mana u tgk
Quote epal21 30-10-2019 02:08 PM
Confirmlah fadzley yg terharu sebab ada org yg excited jumpa dia. Dulu2 dia manage kafe upm,selalu nampak. Tapi tak pernah rasa nak selfie dgn fake dr ni.
Quote electricopop 30-10-2019 02:11 PM
So sweet of him... gichieww...

Lihat semua komen(50)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.389623s Gzip On
To Top