Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Sedih Pun Tak Guna" - Peminat Tanya Bagaimana Sharnaaz Sentiasa Positif

29-10-2019 11:37 AM|SakuraJo| Komen: 24

Pelakon Sharnaaz Ahmad yang sedang melalui fasa kemelut rumah tangga, sering dilihat cuba mempamerkan sudut positif menerusi laman IG miliknya.

Malah, pelakon itu mengakui tidak mahu membiarkan dirinya sentiasa dalam keadaan bersedih.

Kredit foto: IG

Apa yang mahu dilakukan adalah memberikan dan membuat yang terbaik bagi masa depannya.

Ia jelas apabila seorang peminat bertanya di ruang komen IG Sharnaaz, bagaimana pelakon berusia 34 tahun itu begitu kuat dan kekal tersenyum meskipun melalui banyak masalah pada masa ini.

"Sedih pun tak guna. Baik buat terbaik untuk terus hidup dan bahagia dengan masa hadapan," tulisnya.

Kredit foto: IG

Ramai peminat yang memberikan tanda suka terhadap komen tersebut. Memang positif!

Menerusi tinjauan kami juga, Sharnaaz sering berkongsi kata-kata motivasi menerusi IG Stories. 


Apa pun, moga yang dilaluinya dipermudahkan sekaligus memberikan contoh baik buat semua peminat. - CARI



Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 24
Komen

Previous : Abby Abadi Sedekah Dua Peti Ais Untuk Simpan Susu Ibu

Next       : "Aku Cemburu Setiap Kali Melihat Wanita Hamil" - Erma Fatima

Komen Terbaru

Quote BoongaKertas 1-11-2019 03:37 PM
jijilaaa replied at 1-11-2019 07:15 AM
makin dekat nak bercerai makin handsome plak nanas ni....

chuols xde cover lgsg, terus ckp cerai. hahaha. kejam yach!

Lain-lain Komen

Quote Kurex 29-10-2019 11:47 AM
Tak nak royan ke nanaz
Quote doubleA 29-10-2019 11:50 AM
Nanas-nab and mawar-pijo ni dua2 pernah kahwin dengan sskjp, ending mawar tahu dah macamana. Nanas ni pun nampak macam takda harapan
Quote Zona2020 29-10-2019 11:53 AM
Dia ni mmg jantan sejati.. Aku suka
Quote BoongaKertas 29-10-2019 12:29 PM
Zona2020 replied at 29-10-2019 03:53 AM
Dia ni mmg jantan sejati.. Aku suka

mksdnya? adakah sbb dia diam bila kena kat diri sendiri tp pung pang pung pang tak ingat neraka time komen psl hal org lain?

eh jgn mrh, meols cuma tertarik komen chuols ckp dia "jantan sejati" tu
Quote QNQQ 29-10-2019 12:59 PM
Cool and relax...
Quote matchstick 29-10-2019 01:24 PM
comel nye jebat
Quote kaklimahcomot 29-10-2019 01:38 PM
BoongaKertas replied at 29-10-2019 12:29 PM
mksdnya? adakah sbb dia diam bila kena kat diri sendiri tp pung pang pung pang tak ingat neraka ti ...

HARAP DIA BERUBAH LA.KALAU DULU, MULUT KEMAIN HANSUANG. skrg nampak cool sikit. dia mmg bad boy.sepatutnya bila kawin , dia cool la sikit.tp dia silap masuk fmly sskjp yg 2x5. moga lps ni jodoh dia dgn wanita yg bole mengajak dia kearah kebaikan. sbb dia ni bknnya tak bagus. tp kepala angin sgt.
Quote kokocrunch 29-10-2019 01:57 PM
comelnya Jebat...
Quote salmon-suki 29-10-2019 02:22 PM
Zona2020: Dia ni mmg jantan sejati.. Aku suka

jantan sejati celah mana?kalau dah meroyan tu,ngalahkn pompuan..kalau betul jantan sejati,better lepaskn bini dgn jah,xperlu nak fail nusyuz ke ape..be a real man..kekeke~

Pastu kt ig dia tuh,aiolzs ada tertengok "dedikasi" dia utk c nelly..maybe laa sbb promo drama tp ntah ler..mcm gatal jah ayat dia
Quote BoongaKertas 29-10-2019 03:22 PM
kaklimahcomot replied at 29-10-2019 05:38 AM
HARAP DIA BERUBAH LA.KALAU DULU, MULUT KEMAIN HANSUANG. skrg nampak cool sikit. dia mmg bad boy.se ...

iols aminkan utk hrpn dia berubah takde kepala angin tu. tp tulah, once dah baran, susah nak tone down.
Quote seramado 29-10-2019 04:42 PM
Sedeh sgt{:childlike
Quote rosannazmia 29-10-2019 04:54 PM
BoongaKertas replied at 29-10-2019 03:22 PM
iols aminkan utk hrpn dia berubah takde kepala angin tu. tp tulah, once dah baran, susah nak tone  ...

In sha Allah berubah. Hakak pon dulu panaih baran dah tua gini baru tone down.. Dah msk 40 ish ni lagi lah. Hendak2 diduga peristiwa cenggini. Kalau lah dia alpa sekjp. Don wori ramai akn bg peringat kat dia..
Quote BoongaKertas 29-10-2019 05:03 PM
rosannazmia replied at 29-10-2019 08:54 AM
In sha Allah berubah. Hakak pon dulu panaih baran dah tua gini baru tone down.. Dah msk 40 ish ni  ...

perempuan senang sikit nak bentuk kak. tp lelaki, kwn meols lelaki sendiri kata susah sikit. ape2 pun meols doa jer lah baik2 utk dia. hrp dia belajar utk lebih bersopan dlm berbahasa lepas ni. sian jebat esok bsr, google nama bapak penuh kontroversi mulut hansuang tu.
Quote Rogue98 29-10-2019 06:49 PM
Kalau dia ambik ni sebagai pengajaran then Insyallah ada kebahagian menanti dia. Tak guna pun nak sedih2. Focus jer kat career. Kawan pun ramai. Esok kan kena hadir mahkamah...harap ada win win situation.
Quote tokenn 30-10-2019 12:36 AM
Comey nye jebat.. Sian kt jebat
Quote Orix 30-10-2019 12:58 AM
Zona2020 replied at 29-10-2019 11:53 AM
Dia ni mmg jantan sejati.. Aku suka

Ko mimpi ke dekkk ? Dia lah pondan plg kuat meroyan selepas diva AA. Tp skrg rasanya nanaz dh jatuh no. 3, no. 2 plg pondan kuat meroyan caprice.
Quote MadameOnion 30-10-2019 08:47 AM
BoongaKertas replied at 29-10-2019 05:03 PM
perempuan senang sikit nak bentuk kak. tp lelaki, kwn meols lelaki sendiri kata susah sikit. ape2  ...

tapi rasanya jebat lagi terkejut bila google pasal family belah mummy dia
Quote BoongaKertas 1-11-2019 09:10 AM
Orix replied at 29-10-2019 04:58 PM
Ko mimpi ke dekkk ? Dia lah pondan plg kuat meroyan selepas diva AA. Tp skrg rasanya nanaz dh jatu ...

No. 1 sape chuols? hahaha. kelakar plak ttiba teringat tweets2 heols yg emosi bantai faiz roslan dulu and watak heols as encik sotong
Quote kaklimahcomot 1-11-2019 10:03 AM
Orix replied at 30-10-2019 12:58 AM
Ko mimpi ke dekkk ? Dia lah pondan plg kuat meroyan selepas diva AA. Tp skrg rasanya nanaz dh jatu ...

lawak jgk ko ni.asal kuat meroyan, pondan la ek?wat de fish la... zaman skrg ni kannn... jantan2 paling kuat melahar jika nk banding ngan betina. tak yah tgk jauh, kat fb tu je.. kat forum ni susah sikit nak tau jantan ke betina. nickname kemainnn.. tak yah jadi pondan, kepit teloq. yg serban besar sebakul pun.. hazabbbb..

Lihat semua komen(24)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.104730s Gzip On
To Top