Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Ezzaty Abdullah Tak Kisah Digelar Artis Sendu

25-10-2019 06:04 PM|Oleh: Saiful| Komen: 36

Menjadi seorang selebriti bukannya mudah kerana memerlukan semangat dan kecekalan yang tinggi dalam diri.

Ezzaty Abdullah mengakui yang dia sedar ada pihak menggelarnya sebagai artis 'sendu'.




Bagaimanapun, aktres ini langsung tidak kisah dengan komen netizen sebab baginya, masing-masing mempunyai pandangan tersendiri.

"Saya memang sendu pun, tak adalah bukan sendu cuma saya berhenti sekejap sebab jaga anak.

"Bukan apa, saya tak bagi orang lain jaga anak. Jadi, mungkin sebab tu saya sendu," katanya kepada Media Hiburan.




Menurutnya, kerja seninya perlahan selepas bergelar ibu.

"Saya akui ada juga peminat tanya kenapa dah lama tak berlakon. Saya berehat sekejap, bagi suami sahaja berlakon," tambahnya.


Foto: IG

Ezzaty kata, dia akan mula aktif semula selepas suaminya, Azwan Kombos selesai dengan urusannya.

Siapa tak sabar nak tunggu Ezzaty kembali berlakon? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 36
Komen

Previous : Tomok Umum Isteri Hamil Tiga Minggu

Next       : 'Kami Berbeza' - Chacha Maembong Tak Kecil Hati Karier Emma Lebih Menyerlah

Komen Terbaru

Quote Suchi 30-10-2019 08:39 AM
Okla tu ade anak pokus pada anak dulu iols ok je retis pompuan bila dh kawen n beranak kurang berlakon berbanding yg tak henti2 berlakon siang mlm pg ptg dah mcm ibu tunggal kematian laki yg kena kerja keras mencari nafkah padahal masih bersuami.

Lain-lain Komen

Quote nazzse 25-10-2019 06:43 PM
Dia ni makin lawa lepas jadi mak ni..belakon pun best idokler kayu
Quote MatDeghem 25-10-2019 06:45 PM
gambar baju batik sedondon....ambil lah gambar tempat yang wangi and cantik. ini  belah belakang dgn penyapu bagai wire berjuntai2 ..... . Baju jadi nampak buruk.


pendapat bgmat je....


Quote Kurex 25-10-2019 06:46 PM
Aku tak kenal...
Quote Perawankota 25-10-2019 06:51 PM
Cantik..tp laki bini mmg sendu pon
Quote sfrnna 25-10-2019 07:08 PM
okayla sendu dari mendunia sbb gossip haukkkk.
Quote umbut 25-10-2019 07:15 PM
Cantiklah dia ni.. cuteee.. untungler laki dari nad dapat ezaty
Quote misuke 25-10-2019 08:54 PM
laki pn sama sendu
Quote fliphair8 25-10-2019 09:42 PM
Banyak nau ler benang yg menjadi persoalan siapakah
Quote RatuDunia94 25-10-2019 10:09 PM
Siapa tak sabar nak tunggu Ezzaty kembali berlakon?


Krik...krik..krik
Quote BicaraHatiku 25-10-2019 10:11 PM
errr.. who she is?
Quote munchkin 25-10-2019 10:23 PM
Makin lawa dia ni
Quote zeitabaei 25-10-2019 10:39 PM
Sendu sendu pun dia kaya.  Mmg anak org kaya dan dia rajin la business.  Ada spa sendiri dgn produk. Blh la cuti cuti g obersea dari org yg x sendu heheh
Quote miss_strangers 25-10-2019 10:43 PM
zeitabaei replied at 25-10-2019 10:39 PM
Sendu sendu pun dia kaya.  Mmg anak org kaya dan dia rajin la business.  Ada spa sendiri dgn produk. ...

Oh anak org Kaya...iols suka tengok muka dia...Manis...padan dgn kombos...Aku suka gak tgok laki dia kombos ni berlakon
Quote doubleA 25-10-2019 10:46 PM
Dia ada spa kan ok la sendu pun ada bisnes sendiri
Quote ennai83 25-10-2019 10:50 PM
ezzaty ni baik pernah bekerja dengan dia untuk shoot iklan
Quote Carcosa 26-10-2019 12:05 AM
Ehhh me'ols minat dia ni Dia berlakon Mantop top top yach. Ada satu telemovie 4 episode, dia berlakon dgn Rita Royani, Tok Bill Electric tertunggak Fizz Fairuz, Kak Ogy terlebih gali berlakon over, si kaki pukul Shafie Nashwip, and Cong Code Sabri Yunus. Tajuk 4 Penjuru. Drama utk Raya. Best gila ok dia berlakon! Tak kayu and mmg menjadi. Me'ols kagum
And me'ols rasa dia comel jua. Muka classic melayu.
Meols doakan dia aman2 jah dgn si Kombos. Aaminnnn...
Quote kiah_mai_pulak 26-10-2019 09:01 AM
kombos ni pernah “bercinta” bapuk kertu hauk che lan tu kn?? yewwwwww
Quote September14 26-10-2019 09:22 AM
Artis ke masalahnya?
Quote kiyudi 26-10-2019 10:45 AM
dia ni sweet jaa

dlu asek tertukar dia ngan reen rahim....

Lihat semua komen(36)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.137012s Gzip On
To Top