Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Baru Belajar, Buah Zakar Remaja 'Direntap' Mesin Pengisar Gandum

24-10-2019 06:33 PM Komen: 16
Malang nasib remaja yang baru belajar cara mengisar gandum apabila 'hilang' buah zakar selepas seluarnya diragut mesin pengisar berkenaan.

Menurut Daily Star seperti dipetik mStar, kejadian berlaku di pasar Muda Lawal di Bauchi, Nigeria, jam 10 pagi pada Jumaat.

Ketika itu, Bashir Salisu, 14, sedang belajar cara mengisar gandum dengan seorang pekerja sebelum seluar panjang besar dipakainya tersangkut pada mesin yang sedang bergerak laju itu.


Kredit foto: New Telegraph

Difahamkan, buah zakarnya cedera parah dan tidak dapat diselamatkan, namun doktor berjaya menyelamatkan zakarnya.

Ketika ditemu bual akhbar tempatan, Bashir memberitahu sebelum kejadian ngeri itu, dia sedang belajar menggunakan mesin berkenaan.

Katanya, dia bekerja selepas waktu sekolah dan semasa hari cuti untuk belajar berdikari selain mencari rezeki untuk membantu ibu bapa dan adik-adiknya memandangkan mereka dari keluarga miskin.

Sementara itu, Doktor Liman Usman memaklumkan bahawa pihak hospital sedang berusaha mencari skrotum plastik untuk mangsa. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
0
Bosan
1
Komen: 16
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote skullcandy 27-10-2019 10:42 PM
Duuhh sian sgt

Lain-lain Komen

Quote Perawankota 24-10-2019 07:10 PM
Mcm kes dia ni, blh dpt zuriat x nanti
Quote CiliPadiSedap 24-10-2019 07:44 PM
Perawankota: Mcm kes dia ni, blh dpt zuriat x nanti

Sajat yang xde telur pun blh dpt zuriat sis
Quote virgo19 24-10-2019 08:02 PM
kesiannya..
Quote Austranesia 24-10-2019 08:24 PM
Perawankota replied at 24-10-2019 07:10 PM
Mcm kes dia ni, blh dpt zuriat x nanti

menteri melayu ph elok je dapat zuriat.beranak pinak
Quote Psfzi 24-10-2019 09:17 PM
Kesian budak ni...
Quote buapakperut 24-10-2019 09:26 PM
aduh kesian dekk. sakit tu
Quote anony-mous 24-10-2019 09:50 PM
Kesian nya dah la muda lg. Xpe la dik, on good side ko boleh buat dgn mana2 prempuan tanpa prempuan tu preggy. Manfaat kan sepenuhnya ya
Quote ikanmasin 24-10-2019 09:54 PM
kesiannya..
Quote aegisrunestone 24-10-2019 10:17 PM
Kesiannyaaaa
Quote sharlenetexas 24-10-2019 10:21 PM
Harap xde producer filem lucah offer berlakon mcm kes bobbit dulu. Kesian adik ni. Tapi masa ni untuk guna segala medical breakthrough.
Quote KIM.K 24-10-2019 10:21 PM
Muka pasrah
Quote tagas 24-10-2019 10:23 PM
hilang lemang hangus nya
Quote imransulaiman 24-10-2019 11:39 PM
Perawankota: Mcm kes dia ni, blh dpt zuriat x nanti


Tak dapat rasanya.. Buah zakar kan kilang membuat sperma.. Silap hari bulan nafsu syahwat dia pun dah takde. Macam kucing yang dikasi tu...buah zakar dibuang.
Quote Cumi2 25-10-2019 12:06 AM
Kesiannya..niat bekerja nk bantu family...sudahnya di timpa musibah...
Quote clarizsa 25-10-2019 12:16 AM
Kesiannyaaa
ish
Sbb tu pakaian yg sesuai sgt penting ikut pekerjaan dibuat
Quote skullcandy 27-10-2019 10:42 PM
Duuhh sian sgt

Lihat semua komen(16)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.313046s Gzip On
To Top