Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

"Suami Awak Sayang Awak Pemandu Bezza!" - Romantis, Suami Tulis Nota Suruh Hon Isteri

24-10-2019 06:30 PM Komen: 51
Alahai, manis bersemut sangat si suami yang satu ini. Ada sahaja cara untuk membuat kejutan kepada isteri sempena hari lahirnya. 

Menerusi satu hantaran di Twitter, dapat dilihat seorang lelaki mengajak pengguna jalan raya yang lain untuk membunyikan hon kepada isterinya, sebagai tanda ucapan hari lahir ke-26 wanita itu. 

Dia menampal nota tersebut di belakang kereta Perodua Bezza milik isterinya yang berbunyi,

Kredit foto: Twitter

Hari ini hari kelahiran isteri saya yang ke-26. Dia sedang memandu kereta ini.

Minta double hon dan senyum kepada isteri saya ye. Anda semua sangat sporting. Pandulah kenderaan dengan berhemah. Yang benar, suami, tulisnya di nota itu. 

Seorang pengguna Twitter yang lain memuatnaik gambar nota pada kereta itu dan menulis,


Selamat hari lahir pemandu Bezza di Shah Alam! Suami awak sayang awak sangat, katanya. 

Ramai warganet berasa teruja dan kagum dengan gelagat romantis si suami ini. 

Apa pula pendapat anda? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
Komen: 51
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote missDollie 1-11-2019 06:34 PM
Korang ni takleh tengok orang bahagia sikit lah..

Lain-lain Komen

Quote munchkin 24-10-2019 06:42 PM
Attantion seeker.
Quote salmon-suki 24-10-2019 06:43 PM
Ek?attention seeker detected..pengaruh drama sgt ni haa..{:nose
Quote CiliPadiSedap 24-10-2019 06:45 PM
Bulan lepas musim honda, bulan ni bezza, semalam bezza kena kejar polis sampai jatuh masuk longkang. Polis takut penjenayah, rupanya driver bezza tengah mengawan ketakutan apabila polis datang terus lari.
Quote Perawankota 24-10-2019 07:11 PM
Jgn lah hina bezza... huk huk
Quote sarah82 24-10-2019 07:16 PM
Karang kena caras isteri karang dgn penyondol lelaki.. Baru tau menyesal
Quote AmandaRollins 24-10-2019 07:19 PM
Demi secebis perhatian....sweet la sgt
Quote fliphair8 24-10-2019 07:22 PM
Kalau hakak org honk2 harus ku maki.....
Quote Cyempaka 24-10-2019 07:34 PM
Geli nya. Aku x sporting.
Quote Boomibulat 24-10-2019 07:41 PM
Diri ini x sanggup buat walau mampu pakai ferrari..
Quote pearl.silver 24-10-2019 07:50 PM
Tulis halus camtu xkuasa nk baca.
Kang dok nk baca sgt tersondol bontot bezza tu. Rasakn. Nk sangat hon2
Quote samsengKGdusun 24-10-2019 07:58 PM
Kompom baru kawen
Quote virgo19 24-10-2019 07:59 PM
jangan la main2 kat jalanraya, isteri tu tau tak laki dia tampal notis tu? kang orang dok hon2 kang dia pelik pulak kenapa, dia ada buat salah ke apa. tapi kalau aku jadi isteri tu, aku malu ada laki macam ni, gigih sangat
Quote samsengKGdusun 24-10-2019 07:59 PM
Kompom baru kawen ni
Quote Fettybombom 24-10-2019 08:16 PM
Kalo isteri tau okla,tp kalo xtau mesti cuak org asek hon
Quote Kurex 24-10-2019 08:19 PM
Balik2 cerita twitter..
Quote misuke 24-10-2019 08:47 PM
pearl.silver replied at 24-10-2019 07:50 PM
Tulis halus camtu xkuasa nk baca.
Kang dok nk baca sgt tersondol bontot bezza tu. Rasakn. Nk sangat ...

ntahnya. panjang berjela gitu. sejenis gigih sgt nak baca sampai habis. x pasal tersondol kete depan tu
Quote RatuDunia94 24-10-2019 08:49 PM
Dengan harapan benda ni tular....


And yes they got it what they want!
Quote Psfzi 24-10-2019 09:18 PM
Alahai comel jek... so sweet
Quote Annehamid 24-10-2019 09:27 PM
Plot twist yg upload kawan suami itu sbb dia dah set up. Worst case suami sendiri upload dkt twitter sbb follow belakang kereta isteri. Sorry tak nampak sweet. Cuba lagi bang

Lihat semua komen(51)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.314359s Gzip On
To Top