Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Diva Azwan Ali Kembali Aktif Di Twitter - Buat 'Comeback' Dengan Kecam Selebriti Tempatan?

25-10-2019 10:51 AM|natrahn| Komen: 173

Walaupun terkenal sebagai personaliti yang mulut becok dan lantang, Azwan Ali mempunyai pengikutnya sendiri yang sentiasa menyokongnya.

Sebelum ini beliau begitu aktif di media sosi@l terutamanya di laman Tw!tter. Namun, kerana perkongsiannya terdahulu, akaunnya telah beberapa kali dinyahaktifkan oleh pihak Twitter kerana dilaporkan oleh pengguna laman sosi@l itu.

Kredit foto: NST  & Mynewshub

Terkini, Diva AA kembali aktif di Tw!tter! dengan menggunakan akaun baharu yang dikenali dengan @DivaAATersohor. 




Biarpun begitu, ‘comeback’ Azwan seperti tidak disenangi pengguna yang lain kerana perkongsiannya seperti terlalu sensitif dan dianggap mereka agak melampau.

Selain berkongsi perihal dirinya, beliau turut tweet pelbagai isu semasa tanah air termasuklah politik dan hiburan. Dapat dilihat selebriti tempatan malah menteri antara 'mangsa' kecaman beliau.



Biarpun agak kasar, namun ramai juga yang menjadi pengikutnya di laman itu. Apapun harapnya kali ini akaun beliau tidak dinyahaktif lagi ya.- CARI 


Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
3
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
2
Komen: 173
Komen

Previous : Fitnah Produk Penjagaan Kulit Izara Aishah, Akhirnya Netizen Malu Sendiri

Next       : "Gila! Tak Beza Langsung" - Muat Naik Gambar Zaman Remaja, Zahirah MacWilson Dipuji Peminat

Komen Terbaru

Quote sokmogitu 11-11-2019 09:16 AM
Themilo replied at 29-10-2019 03:27 PM
meols dah 2-3 kali downkan IG bapok ni.

twitter  macam susah sangat pulak, even dah report berat ...

aku tengok IG baru dia hari tu elok2 je. Dia buat hal dia je. Kenapa kau report? Kalau twitter sesuailah nak report

Lain-lain Komen

Quote kukukatablog 25-10-2019 10:51 AM
klo aku geli nak makan air tangan orang mcm nih...
Quote simatakucing 25-10-2019 10:54 AM
Sempudal tu ape?dasyat laharan mak jemah aa
Quote lwyl 25-10-2019 10:57 AM
Kenapa BM dia macam tunggang langgang? Tanda baca tak betul.
Quote Orix 25-10-2019 11:03 AM
dia ni mmg kena jmpa psikiatri dah ni....... sekurang2nya iqram dizly tu tingtong tak usik orang... diva AA ni ya hampuunnn ko dah kenapaaaaaa
Quote barfi 25-10-2019 11:06 AM
Dia ni mesti salah satu forummer gak kan
Quote Kurex 25-10-2019 11:07 AM
Dalam kita dok geli.. Tetap kita guna  qoutes dia "WHO ARE YOUS" "WAI BODER".. adakah sempundal pun boleh diterimapakai?
Quote supernaturalee 25-10-2019 11:10 AM
nerakazens

upgrade dpd netizen ke ape



Quote papazola90 25-10-2019 11:11 AM
Azwan ali adalah pengacara yg disakiti
Quote kibodwatriuh 25-10-2019 11:13 AM
Berpinar mata baca.
Quote helicornia 25-10-2019 11:15 AM
dia mmg betul dh migrate ke uols.ari tu pungpang kata nk migrate tp ada lagi kt bumi malaya
Quote MadameOnion 25-10-2019 11:19 AM
tapi royanan dia pasal drama serem maikel ang dgn MLM 2019 tu iols setujuk jer
Quote kibodwatriuh 25-10-2019 11:21 AM
Kurex replied at 25-10-2019 11:07 AM
Dalam kita dok geli.. Tetap kita guna  qoutes dia "WHO ARE YOUS" "WAI BODER".. adakah sempundal pun  ...

Takleh nak decode sempudal tu pedia
Quote ReginaGeorge 25-10-2019 11:22 AM
Dia tanak jumpa pakar psikiatri ke.. Parah dah ni. Kesian tengok dia makin lama makin hilang pedoman.
Quote boojaat 25-10-2019 11:24 AM
Ni cara dia nak up kan nama dia dgn cpt..
Quote ReginaGeorge 25-10-2019 11:26 AM
kukukatablog replied at 25-10-2019 02:51 AM
klo aku geli nak makan air tangan orang mcm nih...

Sambil masak sambil menyumpah.. Air liur semua masuk makanan jadi secret resepi. Tu pasal ada yang kata sedap
Quote ReginaGeorge 25-10-2019 11:28 AM
simatakucing replied at 25-10-2019 02:54 AM
Sempudal tu ape?dasyat laharan mak jemah aa

Definisi sempudal dalam kamus Melayu
sempudal; bersempudal diselaputi kotoran yg kering. Gigih akak cari tau
Quote mieymiey 25-10-2019 11:32 AM
Kesian bapok sorang ni.
Quote chicozinn 25-10-2019 11:34 AM
pasal anjuling tu aku setuju sgat..smlm tgok kat ig siap kissing sorang mamat agak jambu gak rupa mamat tu kat public area cm kat shopping complex gituh..dia ni sex maniac ke sume batang nak rasa?ksian la kat anak dia tu cm xterbela lak dpat mak gila cmtu
Quote inspektoremos21 25-10-2019 11:34 AM
MadameOnion replied at 25-10-2019 11:19 AM
tapi royanan dia pasal drama serem maikel ang dgn MLM 2019 tu iols setujuk jer

Iols pun setuju.

Lihat semua komen(173)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.104847s Gzip On
To Top