Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Tengah Curl Rambut, Sissy Iman Terkena Renjatan Elektrik

24-10-2019 05:24 PM|Oleh: Saiful| Komen: 63

Foto: IG 
Malang nasib Sissy Iman bila tangan kanannya terkena renjatan elektrik semasa menggunakan alat penggulung rambut.

Katanya kejadian berlaku semasa penyanyi berkenaan sedang bersiap untuk menjalani penggambaran di Sepang.


Bapanya, Mohammad Kamil berkata, nasib baik Sissy dibenarkan pulang selepas empat jam mendapatkan rawatan di HUKM.

"Penggambaran akan dilakukan di tepi pantai jadi memang tak ada plug point. Sissy terpaksa curl rambut sendiri.

"Semasa saya berada di tingkat bawah, terdengar isteri menjerit. Bila lari naik atas saya tengok Sissy sedang menangis," katanya kepada mStar Online.


Renjatan itu menyebabkan pergelangan tangan Sissy kebas dan lebam.

Kamil juga memberitahu anaknya dalam keadaan baik, cuma perlu masa untuk berehat sebelum kembali bekerja.


Kesian Sissy, terkena renjatan pada hari ulang tahun kelahirannya yang ke-24.

Harap lain kali lebih berhati-hati. -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
3
Sedih
0
Lawak
4
Bosan
0
Komen: 63
Komen

Previous : Risteena Didakwa Bercinta Dengan Isa Khan, Cinta 7 Tahun Terkubur Di Tengah Jalan?

Next       : 'Kecaman Buat Saya Sedih, Tapi Saya Faham Netizen Hanya Lapar Perhatian' - As'ad Motawh

Komen Terbaru

Quote ashilalat 28-10-2019 11:34 PM
HannahMontana replied at 26-10-2019 09:49 AM
siapa-siapa pun   yang bersalah ,salah tetap salah !!!!!

Nak tonggeng ke nak tonggek ke....hak  ...

Keh keh keh..ludah ke langit, kena muka sundiri gaytooohh.

Lain-lain Komen

Quote epullipan 24-10-2019 05:29 PM
maaf aku tak kenal sissy sissy ni
Quote URUHA 24-10-2019 05:43 PM
Meols rengsa dgn nama sheols ni. Awat la parents dia bg nama anak Sissy?? Dah mcm nama fonen yach
Quote Bantalkuning 24-10-2019 05:50 PM
"Semasa saya berada di tingkat bawah, terdengar isteri menjerit.

apoo tiba tiba isteri?
Quote cikdilla 24-10-2019 05:51 PM
Sape dia ni? Why nama sissy
Quote unguaurora 24-10-2019 05:52 PM
Ingatkan meninggal terus... hmmm ok
Quote kiyudi 24-10-2019 05:55 PM
dia ni bijak jgk kan...

xde la bodo2 ....

cuma xde aura.....sian
Quote munchkin 24-10-2019 06:28 PM
Semoga cepat sembuh. Kuku panjang pun boleh main piano ek. Aku kena potong kuku. Kalau tak punya klak klak klak terganggu nak main.
Quote Perawankota 24-10-2019 07:15 PM
Seram lak nk pakai hair curler lg...
Quote multinicky 24-10-2019 07:20 PM
seramnye
Quote Kurex 24-10-2019 08:24 PM
Siapa pulak sissy ni....
Quote noell 24-10-2019 08:38 PM
Kurex replied at 24-10-2019 08:24 PM
Siapa pulak sissy ni....

awat kaki hg byk lemak dekk??skip leg day ka??

nasib baik short karen idop lagik...tuh tuhan dok bagi peringatan la kut jgn dok tunjuk paha ayam sgt...ehhh sapa sissy neh??ponen nya nama

Quote Tukul.Besi 24-10-2019 08:41 PM
Sissy that walk
Quote HannahMontana 24-10-2019 08:54 PM
sikit pun aku xkesian .

Islam suruh tutup aurat ,rasakan  renjatan di dunia ,diakhirat  kelak ko  terbakar rentung  mati hidup semula didalam neraka.

Quote susukambingbest 24-10-2019 08:58 PM
Bantalkuning replied at 24-10-2019 05:50 PM
"Semasa saya berada di tingkat bawah, terdengar isteri menjerit.

apoo tiba tiba isteri?

Mgkin mak dia ada skli dgn sissy msa kjadian tu agknya. Tu yg ayah dia kata isteri mnjerit. Biasa la mak2 ni bila anak yg cdera, dorng yg lbih gelabah n rsau
Quote Kurex 24-10-2019 09:02 PM
noell replied at 24-10-2019 08:38 PM
awat kaki hg byk lemak dekk??skip leg day ka??

nasib baik short karen idop lagik...tuh tuhan do ...

Lemak banyak la sedap
Quote susukambingbest 24-10-2019 09:04 PM
www.instagram.com/p/B3v8oeHgxqF
Ni muka ori sheol. Ttiba aku rsa btapa aku pun blh cun klau mekap berkati-kati
Quote Psfzi 24-10-2019 09:22 PM
I pon x kenal sissy ni sapo???
Quote buapakperut 24-10-2019 09:42 PM
ya awloh iols ingat sebut2 sissy2 ni nama poremer ..matilanak sapa ni. melecur degree berapa sampai masuk gosip
Quote epuepy 24-10-2019 09:47 PM
Ya ampon. Mcm ni pn bole jd berita ke?

Lihat semua komen(63)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.125852s Gzip On
To Top