Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Risteena Didakwa Bercinta Dengan Isa Khan, Cinta 7 Tahun Terkubur Di Tengah Jalan?

25-10-2019 10:33 AM|Oleh: natrahn| Komen: 49

Khabarnya, percintaan pelakon Nur Risteena dengan seorang pelakon dan ahli perniagaan, Ikhwan Khairudin sudah bernoktah. 

Terdahulu, kedua-dua mereka sudah mengeluarkan kenyataan kepada media bahawa mereka bakal bernikah November tahun ini, bersempena hari lahir Risteena. 

Namun, ada dakwaaan mengatakan mereka tidak jadi berkahwin dan percintaan mereka dah tamat seperti dilaporkan portal Gempak.


Kredit Foto - Harian Metro

Terkini, Risteena didakwa sedang menyulam kasih dengan pelakon dan penyanyi baru, Isa Khan. 

Malah, sebelum ini Risteena pernah memuat naik gambar beliau bersama Isa Khan dan kakaknya Farali Khan, dengan kapsyen 'family', tapi khabarnya foto terbabit sudah dipadam. 

Eh, sejak bila pula mereka bersaudara?




Isa juga pernah memuat naik gambar beliau dengan seorang wanita yang ditutup mukanya di Insta Story.




Isa dan Risteena sebelum ini pernah berlakon bersama dalam drama bersiri Bulan Di Kota Langit. 


Kredit Foto - Instagram isaddictive.fc



Adakah semasa berlakon bersama telah menimbulkan bibit-bibit cinta antara mereka berdua?





Apapun yang terjadi antara mereka, semoga ianya yang baik-baik sahaja. Jodoh, ajal, pertemuan semuanya di tangan tuhan. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
2
Terkejut
2
Sedih
2
Lawak
2
Bosan
4
Komen: 49
Komen

Previous : "2 Tahun Saya Sabar Dengan Cemuhan" - Izreen Azminda Kekal Tutup Komen Di Instagram

Next       : Tengah Curl Rambut, Sissy Iman Terkena Renjatan Elektrik

Komen Terbaru

Quote chinta89 28-10-2019 01:29 PM
lamanya bercinta.. kalau kawin, dh besar anaknya kalau ada anak.


btw risteena ngn Ruhainies nih kalau x bcakap psl jantan mmg tak leh ke.

Lain-lain Komen

Quote Kurex 25-10-2019 10:53 AM
WHO ARE YOUSSSSS?!!
Quote fliphair8 25-10-2019 10:55 AM
ape laa rakyat mesia kena buat ni? masalah negara sungguh
Quote multinicky 25-10-2019 11:08 AM
babilah..adik beradik citer pasal jantan je..
Quote slyfynx 25-10-2019 11:14 AM
Waaaaaaaaaaa.... bangganya aku sbg rakyat Malaysia lepas tau mende ni.
Kesurupan ape pekdahnye mende ni.
Elok la, satu family cite pasal jantan je
Quote helicornia 25-10-2019 11:21 AM
abis laaa..lambat lagi la adiknya nak kawin sbb katanya nak tunggu kakak kawin dulu.selagi adiknya tk kawin bertabah la baca kisah bersemut adiknya tiap minggu
Quote lalalxlx 25-10-2019 11:25 AM
lantak le..tak koserrrr
Quote boojaat 25-10-2019 11:26 AM
Ha ha ha... Aku ketawaaaa.... Muka si isa khan pun iras2 ex bf dia.. tu la bercinta lama sgt... 7 thn rugi mcm tu jer.. kalau kawen awal, anak dh besar
Quote MadameOnion 25-10-2019 11:45 AM
gitohhh kaedahnya..lawa risteena ni tapi tak dapat dipastikan sbb filter 188 tingkat..sekian hencapan acik bawang
Quote aemon 25-10-2019 12:47 PM
adik beradik membirah..pasal kerjaya dah hanyut ke laut hitam.
Quote unguaurora 25-10-2019 12:51 PM
Dua beradik tibaiunta. Cpt la kawin dan berambus dr dunia seni.
Quote kiyudi 25-10-2019 12:53 PM
unguaurora replied at 25-10-2019 12:51 PM
Dua beradik tibaiunta. Cpt la kawin dan berambus dr dunia seni.

tibaiunta ni apa yea..

acik noob plak...bahasa bbnu kah?


Quote Xim 25-10-2019 12:54 PM
Kurex replied at 25-10-2019 10:53 AM
WHO ARE YOUSSSSS?!!

Isa khan mst kurex kenal kan ? Cetgk vdeo clip esok masih ada . Nmpk wangi
Quote Kurex 25-10-2019 12:57 PM
Xim replied at 25-10-2019 12:54 PM
Isa khan mst kurex kenal kan ? Cetgk vdeo clip esok masih ada . Nmpk wangi

Tak kenal jugak.. Takpelah, biarlah kurex dgn zul ripin je
Quote fushimi 25-10-2019 01:12 PM
Kurex replied at 25-10-2019 12:57 PM
Tak kenal jugak.. Takpelah, biarlah kurex dgn zul ripin je

baru nak komen SEMOGA KUREX
Quote mixed 25-10-2019 01:13 PM
MadameOnion replied at 25-10-2019 11:45 AM
gitohhh kaedahnya..lawa risteena ni tapi tak dapat dipastikan sbb filter 188 tingkat..sekian hencapa ...

dulu masa mula berlakon muka sheol ni berkawah
dgn jerawat pasir dlm tv clear bole npk jerawat
skg tgk mcm dah ok tp x tau la kot filter terlbh  

btw sheol lg lawa dr si kemut

abis la sheol x jd kawen
hari2 la ummah forom kena hadap benang
kemut dgn bf  
kemut dah ckp nk tgu kakak nya kawen br sheol kawen
mati la

Quote Fazzbulous 25-10-2019 01:29 PM
Kurex replied at 25-10-2019 10:53 AM
WHO ARE YOUSSSSS?!!

mesti kurex suka abg isa...miller khan...hahhah
Quote Adeakukesah11 25-10-2019 01:30 PM
Tak lawo. Muke berlubang. Next!
Quote missflamingo 25-10-2019 01:45 PM
Eeeee adik beradik cite pasal jejants aje!
Quote Kurex 25-10-2019 01:59 PM
fushimi replied at 25-10-2019 01:12 PM
baru nak komen SEMOGA KUREX

Tak boleh, ratu saiz congo marah..

Lihat semua komen(49)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.144842s Gzip On
To Top