Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Rihana Oksana Nafi Jual Cincin Kahwin Pula Dah?

Oleh: LilRose|24-10-2019 04:37 PM Komen: 55
Eh, eh! Hari ni cakap lain, esok cakap lain pula?


Foto: IG

Tindakan Rihana Oksana menafikan menjual cincin kahwinnya mencetuskan tanda tanya ramai terutama rakyat Malaysia.

Bekas ratu cantik Rusia itu sebelum ini dilaporkan Daily Mail terpaksa menjual cincin rekaan Jacob Arabo untuk menanggung kos perubatan di Switzerland yang dikatakan ketika itu berisiko kehilangan bayi dalam kandungannya.


Foto: Daily Mail

Tapi, pelik pula apabila bekas isteri SUltan Kelantan, Sultan Muhammad V itu menafikannya selepas netizen mempersoalkan dirinya melancong ke Kota Paris, baru-baru ini.

Bukan saja menafikannya, malah Rihana mempersoalkan kembali sumber berita tersebut.

Tegasnya, dia hanya memberi kenyataan sahih kepada sebuah akhbar sahaja iaitu Mail Online.


Foto: IG

Rihana juga berkata, dia tidak akan membuang masa untuk menyaman akhbar tabloid berhubung perkara ini.

Jika Rihana berkata benar, adakah Daily Mail yang mereka cerita dalam hal ini?


Foto: Daily Mail

Apa yang sedang berlaku sebenarnya ni? Adakah Rihana yang terjerat dengan kata-katanya, atau Daily Mail mengambil risiko menyiarkan berita palsu? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
2
Komen: 55
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote buapakperut 26-10-2019 03:31 PM
baru sekejap kawen orang malaysia dah pandai membelit

Lain-lain Komen

Quote RatuDunia94 24-10-2019 04:40 PM
Bosannnyaaaaaa.....
Quote kentel 24-10-2019 04:43 PM
can we stop giving attention to this cheapo already....it's getting bored......
Quote sarah82 24-10-2019 04:45 PM
Hahahahaaha... Angpa bg perhatian kat selar rusia ni.. Mmg dia suka la
Quote rosli_nurizzati 24-10-2019 04:47 PM
tapi kantoi dia menipu la kan.. ramai penyokong dia ni kat melesia.. hehehehe.. teringin nak tgk muka leon..
Quote LostStar 24-10-2019 04:52 PM
kesian mabuk non stop..
Quote thetimes 24-10-2019 04:52 PM
Kita putar Halim!
{:smile
Quote ikanmasin 24-10-2019 04:59 PM
itulah terlalu byk sgt bercerita hingga tak tau mana 1yg betul..
last2 kantoi pl kata tak jual.kita pusing itu roda ..
Quote skullcandy 24-10-2019 05:04 PM
Tak nak buang masa saman Daily Mail....kantoi la tu menipu.

Kalau Daily Mail salah buat cerita..blh menang saman juta2
Quote Forfoxache 24-10-2019 05:11 PM
skullcandy replied at 24-10-2019 05:04 PM
Tak nak buang masa saman Daily Mail....kantoi la tu menipu.

Kalau Daily Mail salah buat cerita.. ...

Ko ingat nak upah lawyer nak sue dailymail murah? Citer senang.

Ko mesti set2 negeri serambi Mekoh kan?

Support jgn tak show support.

Ox has the right to go on holiday. Bodoh nye busybody dengki penuh kt dada marhaen kmpg jer berani show support tanya soalan kalah reporter dalam fb.


Quote Malaysia.Doom 24-10-2019 05:12 PM
Permaisuri kebanggaan ahli-ahli PAS.
Quote fliphair8 24-10-2019 05:24 PM
sian semek ni, macam2 benda buat nak mintak perhatian...abe gong ilang ingatan terus...
Quote Artemesiaa 24-10-2019 05:52 PM
Tak habis2 cuba cari perhatian
Quote lalalxlx 24-10-2019 06:06 PM
tak koseeerrr
Quote Vokuro 24-10-2019 06:15 PM
Forfoxache replied at 24-10-2019 05:11 PM
Ko ingat nak upah lawyer nak sue dailymail murah? Citer senang.

Ko mesti set2 negeri serambi Me ...

bodoh2 ini ingat sheols tu sangkak sangat sampai paris pun tak mampu pergi/acik2 kepam sekarang takat paris london every year pun boleh pergi, diorang je yang sangkak tak mampu.
moscow dan paris berapa jam je flight nya dek.

entah nya bimbo2 serambi mekoh ini ingat dari moscow ke paris kena naik flight sehari suntuk kot dan tiket flight RM100k gamak nya,
bodoh nya cikki serambi mekoh ni kan?
Quote Vokuro 24-10-2019 06:17 PM
Artemesiaa replied at 24-10-2019 05:52 PM
Tak habis2 cuba cari perhatian

puki kau bernanah ke kalau beliau pergi paris??
apa yang cari perhatian dengan pergi paris???
kau pergi paris untuk perhatian ke dek??
bodoh nya kau ni
Quote shania88 24-10-2019 06:18 PM
Seboleh boleh dia nak dapat sokongan rakyat malaysia terutamannya kelantan
suruh bagi sokongan kat dia
supaya exgong terima dia dan berbaik dgn dia
dapat ler jadi raja perempuan kelntan semula
tak dpat jadi malaysia queen dapat jadi permaisuri kelantan pon jadi laaa
yg penting anak  bakal raja
gigih betul dia kannnnn

Yang bestnya exgong buat diam ilang ingatan
Dalam hal ni aku sokong exgong
Lantaklah nak kata apa dia tak bertanggungjawab ke hape

Perempuan camni helok la dibuat habis madu sepah dibuang
dah la cakp berbelit
Quote Perawankota 24-10-2019 07:16 PM
Ngantuk baca citer dia ni
Quote Forfoxache 24-10-2019 07:26 PM
Vokuro replied at 24-10-2019 06:15 PM
bodoh2 ini ingat sheols tu sangkak sangat sampai paris pun tak mampu pergi/acik2 kepam sekarang ta ...

Bodor make budu byk sangat.

Lain la dia pergi Seychelles ke Maldives ke.

Paris pun nak soal. Paris tu bangla middle east bersepah actually. It has lost its prestige tbh.

Serambi Mekoh dengan soalan bodor nye.
Quote Zona2020 24-10-2019 08:49 PM
Aku percaya dgn sultan kelantan je.. Betina ni langsung tak leh pecaya.. Gunakan anak.. Betul ke waris sultan..??

Lihat semua komen(55)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.091848s Gzip On
To Top