Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Risteena Ikut Jejak Langkah Ruhainies Sorok Muka Buah Hati

24-10-2019 11:00 AM|Oleh: natrahn| Komen: 94

Kredit foto: Instagram Risteena Munim

Risteena Munim memaklumkan dia bakal disatukan dengan jejaka pilihannya, Ikhwan Khairuddin jejaka yang dikenalinya sejak tujuh tahun lepas pada November tahun ini.

Dalam muat naik terbaru di Instagram, beliau juga telah menutup wajah pasangannya agar tidak dilihat netizen seperti yang lazim dilakukan adiknya, Ruhainies.


Kredit foto: Instagram Risteena Munim

Dalam entri lain, beliau turut berkongsi video makan bersuap bersama teman lelakinya itu.



Ekoran hantaran terbaru itu, rata-rata netizen mulai meninggalkan maklum balas yang pelbagai di ruangan komen.

Ada yang mengaggap mereka sekadar bergurau dan ada yang kurang senang dengan tindakan mereka berdua seolah-olah berlawan-lawan menayang buah hati masing-masing.




Kredit foto: Instagram Risteena Munim

Bukan semua orang suka melihat kebahagiaan orang lain, pasti ada sahaja salah yang ingin mereka cari. Bila jadi artis ni,  jangan terlalu ambil pusing dengan komen-komen negatif itu. 

Jalani sahaja kehidupan dengan cara anda sendiri. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
5
Komen: 93
Komen

Previous : Seringkali Bawa Watak Datuk Dan Orang Kaya Sehingga Tercetusnya #Mustaphakamalquotes

Next       : Ada Yang Ajak Ikhwan Fatanna "Mengunyit"

Komen Terbaru

Quote tuberoses 27-10-2019 09:44 AM

ye la dik, belom kawin mmg indah belaka

Lain-lain Komen

Quote de_ikea 24-10-2019 11:03 AM
Oh iols baru tgok td lalu kat ig. Anak2 makcik ni jenis tak pandai suap makan sendiri ke cemana ni???
Quote thetimes 24-10-2019 11:05 AM
Lah haritu elok je tunjuk...bf dia pelakon jugak kan. Macam - macam
Quote sonatalady 24-10-2019 11:06 AM
Sorok muka dia sekali pn tak apa.
Baru2..bercinta berkahwin(kalau ada jodoh).semua indah.harap kekal ke akhir hayat mkn bersuap.
Quote slyfynx 24-10-2019 11:13 AM
Gimik murahan family ni
Quote Boomibulat 24-10-2019 11:17 AM
Nak muntah bc ayat..blm kawin semua sweet..
Quote syadq 24-10-2019 11:18 AM
Acah sorok sebenarnya nak suruh org tanya. lol
Quote Kurex 24-10-2019 11:18 AM
Boomibulat replied at 24-10-2019 11:17 AM
Nak muntah bc ayat..blm kawin semua sweet..

Semoga muntah tu takkan berhenti
Quote MissLana 24-10-2019 11:36 AM
uols gugel sajork nama bf hauk dia tu bersepah gambau dorang dating hahaha
Quote PulutSambal 24-10-2019 11:37 AM
Kimek laaa tutup muka bf la nak privacy la tapi makan bersuap pun gigih nak bgtau satu dunia eh aku rengsa pulak dgn adik badik ni
Quote fushimi 24-10-2019 11:40 AM
benang baru kemut takde ke

kemut takde cite ke

lepas ni bod gosip akan dipenuhi benang kakak kemut pulok

Quote Biabetik 24-10-2019 11:46 AM
Yang ni pandai baca yassin x ?
Quote msrosse 24-10-2019 11:46 AM
"how can i not fall in love with this guy"

how could i not love you

Quote newrule5 24-10-2019 11:47 AM
de_ikea replied at 24-10-2019 11:03 AM
Oh iols baru tgok td lalu kat ig. Anak2 makcik ni jenis tak pandai suap makan sendiri ke cemana ni?? ...

Kannnn....aku terfikir benda sama!

Lps tu bukan geli ke org lain suap pakai tangan! Kot baru lps korek idong ke?! Siow! Kalo pakai sudu tu iols okay lagi lah kot! Walaupun still geli!!
Quote boojaat 24-10-2019 11:49 AM
de_ikea replied at 24-10-2019 11:03 AM
Oh iols baru tgok td lalu kat ig. Anak2 makcik ni jenis tak pandai suap makan sendiri ke cemana ni?? ...

Hahhaha... Ye la kot... Bg i x sweet pun suap nasik tu.. i geliii.. kalau suap kuih ke biskut ke keropok ke, i ok lagi...
Quote boojaat 24-10-2019 11:50 AM
MissLana replied at 24-10-2019 11:36 AM
uols gugel sajork nama bf hauk dia tu bersepah gambau dorang dating hahaha

Siapa bf nya? Org ado2 ke? Sebab sibuk hantar dia g shoot... Xkeje?
Quote unguaurora 24-10-2019 11:53 AM
Tgk stereng tu mcm stereng kereta murah. Kalah la dgn adik
Quote Mleeen82 24-10-2019 11:54 AM
Tetiba je sorok… sebelum ini ok je tunjuk..
BF dia ni dulu Pelakon jugak...
Quote keknaih 24-10-2019 11:57 AM
de_ikea replied at 24-10-2019 11:03 AM
Oh iols baru tgok td lalu kat ig. Anak2 makcik ni jenis tak pandai suap makan sendiri ke cemana ni?? ...

hahahahaha dari kecik makcik suap mkn anak2 macik. mengeratkan kasih syg. skrg makcik bg boyfren masing2 suap plak
Quote tokenn 24-10-2019 11:58 AM
sama je tebiat 2 beradik ni
sebelum ni si kakak cam ok skit dari si adik

Lihat semua komen(94)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.137917s Gzip On
To Top