Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Sukanya Dia! Aishah Azman 'Melompat' Gembira Bila Ditanya Kes Putus Tunang

24-10-2019 10:22 AM|Oleh: Myeonir| Komen: 83

Siapa ingat kontroversi antara Syafie Naswip dan bekas tunangnya iaitu Aishah Azman? Pelakon lelaki itu didakwa mengasari tunangnya kerana menyebarkan cerita bahawa dia sebenarnya 'songsang' sehingga dibawa ke balai polis untuk mendapatkan keterangan.


Kredit foto: Blog

Pun begitu, ramai rakan artis seperti Namron serta Sweet Qismina tampil membela Syafie Naswip. Mereka menyatakan bahawa Syafie bukanlah lelaki seperti yang bertiup dalam khabar angin itu.

Abang kepada Aishah Azman iaitu Afiq Muiz turut tidak berdiam diri dan menyokong keputusan adiknya itu.

Setelah sekian lama mendiamkan diri, Aishah Azman membuat satu kenyataan baru mengenai hubungan pertunangannya yang putus di tengah jalan itu.

Menurutnya, dia kini sudah bahagia selepas episod duka itu sambil mengungkapnya dengan senyuman lebar. Siap melompat gembira lagi!


Kredit foto: Youtube

Kata Aishah lagi, dia kini sudah move on dan tidak mahu lagi mengenang kembali pengalaman hitam yang dilaluinya sebelum ini.

“Alhamdulillah saya sangat gembira, kehidupan lebih baik, rasa lebih lega. Orang pun dah kurang bertanya tentang kisah putus tunang tu dan saya sendiri dah tak nak layan perasan-perasaan tu,” kata pelakon itu kepada mStar Online.

Dalam pada itu, Aishah menafikan bahawa kontroversi yang berlaku itu menaikkan namanya.

“Tawaran berlakon yang saya terima bukan disebabkan kes tersebut, malah tawaran diberikan sebelum kejadian itu,” katanya.

Dia juga berterima kasih kepada ahli keluarganya yang tanpa berbelah bagi dan terus menyokongnya. 

Ye ke tak dapat publisiti daripada kes ini? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
6
Komen: 83
Komen

Previous : Seringkali Bawa Watak Datuk Dan Orang Kaya Sehingga Tercetusnya #Mustaphakamalquotes

Next       : Risteena Ikut Jejak Langkah Ruhainies Sorok Muka Buah Hati

Komen Terbaru

Quote shastore 30-10-2019 04:33 PM
anony-mous replied at 30-10-2019 04:21 PM
Sh amani kah? Yg tu perangai hauk. Pie ni dgn org biasa yg bkn retis lebih sesuai

Cet.. Amani watpe.. Si orked tu.. Lupe lak ai namenye

Lain-lain Komen

Quote BoongaKertas 24-10-2019 10:26 AM
iols team mukhsin dlm hal ni. kemain sheols berhappy2 ye sbb putus tunang.
Quote Kurex 24-10-2019 10:32 AM
Aku tetap takkan salahkan syafie
Quote prizadane 24-10-2019 10:33 AM
BoongaKertas replied at 24-10-2019 10:26 AM
iols team mukhsin dlm hal ni. kemain sheols berhappy2 ye sbb putus tunang.

Happy la chuols... mukhsin tu bukan kaya mana..kena share pulak rumah n duit dengan bakal mertua. La ni boleh cari jerung lain pulak...kekeke
Quote sakurakirana 24-10-2019 10:38 AM
happy la yer..lepas kawen xyah pikir nak kena jaga bakal mertua..xyah susahkan diri ye dak..
Quote Acikgomen 24-10-2019 10:38 AM
Heshe sorang jah tak abis2 komen pasal putus tunang tu. Dah move on pun nak bgtau wartawan keeeeee
Si syapiee watlekwatpis je mengwhoareyus kan chuols dekkkk
Quote mixed 24-10-2019 10:43 AM
happy sgt dia ni
aku tgk dia berlakon dgn ernie zakri
kemain video gedik2 gelak mengilai di igs ernie

walupn gelak2 npk muka ko sedih dik x bole sorok
Quote msdummy.2018 24-10-2019 10:48 AM
mixed replied at 24-10-2019 10:43 AM
happy sgt dia ni
aku tgk dia berlakon dgn ernie zakri
kemain video gedik2 gelak mengilai di igs e ...

yes...mmg ada org mcm tuh.....gelak2 tp muka xleh tipu perasaan dlm hati....i sejenis muka boleh dibaca
Quote greantea 24-10-2019 10:48 AM
wat eva la dik. aku rasa ko rugi lepaskan syafie naswip. berkenan aku tgk dia
Quote boojaat 24-10-2019 10:49 AM
Byk tawaran berlakon ke??
Quote kiah_mai_pulak 24-10-2019 11:00 AM
byk negative vibes lah minah ni
Quote MimiLalat 24-10-2019 11:02 AM
Perlu ke melompat kegembiraan tu? Over nyeh
Quote de_ikea 24-10-2019 11:12 AM
Smlm iols tertengok cooking show apa ntah kat hypp tv. Aishah ni jd guest buat cheesekut. Bila ditanya lelaki idaman. Sheols senaraikan lah. Pastu last sekali, dia tambah, mesti straight hahaha
Quote tokenn 24-10-2019 11:54 AM
nape nak lompat2 gitu
Quote BoongaKertas 24-10-2019 11:58 AM
prizadane replied at 24-10-2019 02:33 AM
Happy la chuols... mukhsin tu bukan kaya mana..kena share pulak rumah n duit dengan bakal mertua.  ...

ujian heols lah kan? kesian heols. punya lah baik reputasi ttiba kena tuduh songsang plak. syaiton mana entah sebarkan. sian betul.
Quote BoongaKertas 24-10-2019 11:59 AM
kiah_mai_pulak replied at 24-10-2019 03:00 AM
byk negative vibes lah minah ni

terasa sampai ke kita plak kan kak kiah?
Quote BoongaKertas 24-10-2019 12:00 PM
de_ikea replied at 24-10-2019 03:12 AM
Smlm iols tertengok cooking show apa ntah kat hypp tv. Aishah ni jd guest buat cheesekut. Bila ditan ...

takpelah, Tuhan tu ada. semoga sheols bahagia lah kalau betul sheols buat dajal kat adik mukhsin tu
Quote cap_ayam 24-10-2019 12:06 PM
de_ikea replied at 24-10-2019 11:12 AM
Smlm iols tertengok cooking show apa ntah kat hypp tv. Aishah ni jd guest buat cheesekut. Bila ditan ...

Ha saya pun tengok gak rancangan tu. Tengok dia masak mee kicap. Dia letak satu kiub ayam dalam sup fishball tu .. kuah dia tak banyak pun.. lepas tu tambah garam lagi... tak masin ke hahahaha..

Ok untuk tak OT.. mulut dia jenis banyak bercakap kan.. pot pet pot pet .. tak tau la tu karekter sebenar dia atau depan tv je macam tu.
Quote September14 24-10-2019 12:15 PM
Xpela lelaki kaum kuat n leh je cr lain.. biar la kt si ecah ni happy2
Quote bungaros 24-10-2019 12:25 PM
Truth will prevail soon.  Very soon!

Lihat semua komen(83)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.130878s Gzip On
To Top