Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Tak Buru Gelaran, Dapat Pangkat Datuk Pun Mungkin Neelofa Tak Akan Terima

23-10-2019 04:53 PM|Oleh: Saiful| Komen: 68

Neelofa, nama gah yang mengharumkan Malaysia di pentas dunia.

Besar pengaruhnya bukan sahaja dalam bidang hiburan, malah dunia perniagaan juga.


Foto: IG

Walaupun kejayaan demi kejyaan yang dicapai, namun Neelofa tidak terfikir pun nak buru gelaran Datuk.

Malah, bila ditanya oleh peminat Neelofa kata, tak dapat Datuk tak dapat Datin.



"Bukan tak dapat, saya gembira dengan hanya menjadi Neelofa," katanya.

Tambahnya, kalau dapat pangkat Datuk sekalipun, Neelofa tidak rasa dia akan menerimanya.




"Sebab terlalu ramai sangat orang berdatuk-datuk sekarang. Tak ada beza pun ada pangkat sebab saya tetap menjalani kehidupan macam biasa."

Merendah diri sungguh Neelofa ni. Tak 'gila' pangkat. Tak begitu? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
3
Terkejut
1
Sedih
0
Lawak
2
Bosan
2
Komen: 68
Komen

Previous : Seringkali Bawa Watak Datuk Dan Orang Kaya Sehingga Tercetusnya #Mustaphakamalquotes

Next       : Sukanya Dia! Aishah Azman 'Melompat' Gembira Bila Ditanya Kes Putus Tunang

Komen Terbaru

Quote Ladybird910 30-10-2019 10:20 AM
kakasotong2 replied at 23-10-2019 12:16 PM
Datuk datin xmain lah jah khenssss.

Title Kuin baru kelesssss

Nak tengokkk pic cincin tu.. Tepek plsssss. Hihi

Lain-lain Komen

Quote boojaat 23-10-2019 05:00 PM
Dia xnak pangkat datuk.. tapi dia nak pangkat lain.. hahahhaa... Datuk2 bkn taraf dia kot.. dia nak anak raja
Quote fushimi 23-10-2019 05:01 PM
boojaat replied at 23-10-2019 05:00 PM
Dia xnak pangkat datuk.. tapi dia nak pangkat lain.. hahahhaa... Datuk2 bkn taraf dia kot.. dia nak  ...

berangan nak jadi queen letewwwww


Quote Boomibulat 23-10-2019 05:04 PM
Mmg dia taknak..sbb diri ini akn bgelar datuk..lofa datin..
Quote friedfishsoup 23-10-2019 05:06 PM
Boomibulat replied at 23-10-2019 05:04 PM
Mmg dia taknak..sbb diri ini akn bgelar datuk..lofa datin..

Dato' bumibulat, bila nak sponsor Aimy flatearth utk pergi ke flatearth beliau? Aimy pun minat sesangat ngan lopa
Quote URUHA 23-10-2019 05:08 PM
Iyooolah Lopa. Padahal cover awal2 just in case sampai ke sudah x dpt title lepas bersusah payah wt mcm2 benda.

B4 ni gigih cakar yistana. Bila misi gagal, dan2 kuar statement x suka hidup dlm protokol. Kalau x kisah sgt psl title, cari je la pasangan yg xde title. X yah duk gigih pancing jerung2 beso
Quote Beribear 23-10-2019 06:01 PM
Ermm tak sabar nak tahu kenapa meletop next week dua kali tayang. Katanya special episod. Apalah agaknya.. Aduh duh duh duh
Quote fuyupoktek 23-10-2019 06:04 PM
Beribear replied at 23-10-2019 06:01 PM
Ermm tak sabar nak tahu kenapa meletop next week dua kali tayang. Katanya special episod. Apalah aga ...

Ape kelass datok bersepah. Pangkt queen baru lahh onz
Quote msdummy.2018 23-10-2019 06:05 PM
ooo xterima ek...saya ingt tuh....jaga2 cik salmah
Quote lasagna 23-10-2019 06:15 PM
iyolahhhhhhhh tu
Quote mata.kail 23-10-2019 06:21 PM
yela besa2..tapi tetap ada juga bezanya yg berdatok n berdatin ni...wpun mjalani kehidupan seperti biasa...
Quote BicaraHatiku 23-10-2019 06:23 PM
Che Puan Besar la kalu mau aim.. apa kelas dato level retis jual produk timbang kilo.
Quote aemon 23-10-2019 06:25 PM
"Opkos..im looking for a queen only.harap maklum".
Quote aemon 23-10-2019 06:26 PM
"Opkos..im looking for a queen only.harap maklum".
Quote Getz 23-10-2019 06:30 PM
Dian nah Che Puan or Datin Seri
Quote lalalxlx 23-10-2019 06:48 PM
title drama queen pun dah okay
Quote solarlunar 23-10-2019 06:52 PM
Bang Mat mana??? Idola die nih.
Quote MekConkey 23-10-2019 06:58 PM
Jawapan yg bijak...tak gila pangkat...Yezza! You go girl
Quote fliphair8 23-10-2019 06:58 PM
solarlunar replied at 23-10-2019 06:52 PM
Bang Mat mana??? Idola die nih.

Jangan laa chuolss seru...terus jadik benang bertekak karats ngan seteru tak pasei2....ulang2 sampai bam jamil kiok
Quote prizadane 23-10-2019 07:01 PM
Okay, merendah diri sangat Lofa ni. Tok Hans tak terasa ke dengan statement lofa ni?

Lihat semua komen(68)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.142978s Gzip On
To Top