Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Takpelah B, Biarkan Orang Nak Cakap Belakang Kita" - Izzue Islam Sentap Dengan Siapa?

23-10-2019 04:21 PM|Oleh: LilRose| Komen: 19

Jalan-jalan sebentar di Instagram pasangan sweet ini, ternampak pula luahan perasaan Izzue Islam.

Umum tahu Izzue dan isteri, Awin Nurin sering dilemparkan komen negatif.


Kredit foto: IG

Menerusi entri itu, Izzue memberi semangat kepada isterinya supaya terus melangkah ke depan dan mengabaikan saja kritikan negatif warganet. 

Berikutan itu, ramai pengikut meninggalkan komen positif dan memberi kata-kata semangat kepada pasangan itu.




Di ruangan komen, rakan artis Hafidz Roshdi turut tidak ketinggalan meninggalkan komennya.

"Tak apa, tambah pahala," tulisnya.


Kredit foto: IG

Macam terasa hati betul bunyinya tu. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 19
Komen

Previous : Terselak Tersembul, Shah Radhi Belanja Gambar Payudara Ke Tu?

Next       : Netizen 'Tak Heran' Dengan Laporan Polis Kerana Terpana Dek Kekacakan Peguam Rita

Komen Terbaru

Quote epal21 24-10-2019 10:49 PM
Sekali imbas baca headline,iols ingatkan gosip ni tentang cik b, anak dsv.

Lain-lain Komen

Quote MadameOnion 23-10-2019 04:37 PM
ni mesti isu anak..
Quote thetimes 23-10-2019 04:42 PM
Sabar jelah...
Quote bottombikini 23-10-2019 04:49 PM
cakap dua orang je tak boleh ke
letak kat socmed buat orang tersangka2
sapa yg dapat pahala karang ni
Quote keknaih 23-10-2019 04:50 PM
bagus izzue ni. setia pada isteri yg satuuuu
Quote mata.kail 23-10-2019 06:15 PM
Bgslah izzue ni x tambah 234..izzue tetap setia ngan awin..wpun dulu masa dorang kawen I sedih sebab izzue kawen awal..lepas kawen x nampak handsome da dimataku...hahaha
Quote September14 23-10-2019 06:16 PM
Aku gigit bontot tu kang
Quote stania83 23-10-2019 06:35 PM
diva AA sbb diva aa ada tweet celeb yg dia benci termasuk izzue dan hafiz roshdi,
Quote lalalxlx 23-10-2019 06:36 PM
biasa la yg mengata tu concern sangat agaknya
Quote RatuDunia94 23-10-2019 08:21 PM
Tolong tangkap gambar aku dr blkg.. aku nk wat caption mengundang spekulasi.. walhal xde benda pon..
Quote Catpaw 23-10-2019 08:44 PM
September14: Aku gigit bontot tu kang


bontot sape
Quote Psfzi 23-10-2019 08:48 PM
Isu anak kottt
Quote MayaDelaRosa 24-10-2019 08:28 AM
stania83 replied at 23-10-2019 06:35 PM
diva AA sbb diva aa ada tweet celeb yg dia benci termasuk izzue dan hafiz roshdi,

Benci sbb apa..Haha
.Diva aa ni mcm2
Quote haruslah 24-10-2019 08:57 AM
sabor jer lah
hidup akan rugi kalau kta sibuk nak puaskan hati org lain

Quote dekmieDandy 24-10-2019 11:57 AM
kadang-kadang kesian sangat tengok wife dia

kena caci sebab orang nampak dia tak cantik, tak sepadan dengan izzue

tapi kang kalau izzue tu tambah lain cerita lain pulak timbul...
Quote LadyCarefree 24-10-2019 12:10 PM
Lek je. Tak berkudis pon saper nk ckap apa psl kita.
Quote komankiki 24-10-2019 04:31 PM
rezeki tue rahsia tuhan weii..
Quote hasniey 24-10-2019 09:31 PM
Kesian diorg ni.ni semua sbb makcik2 xpuas ati izzue pilih awin.pastu xde rezeki anak g la dikutuk2.korg igt korg ada chance ke dpt izzue kalau diorg cerai??
Quote Perawankota 24-10-2019 10:19 PM
Semoga izzu setia selamanyaaa
Quote epal21 24-10-2019 10:49 PM
Sekali imbas baca headline,iols ingatkan gosip ni tentang cik b, anak dsv.

Lihat semua komen(19)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.101308s Gzip On
To Top