Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Mawar Rashid Izinkan Anak Jadi Artis Walaupun Baru Umur 7 Bulan

23-10-2019 12:27 PM|Oleh: Saiful| Komen: 69

Berbeza dengan sesetengah artis lain, Mawar Rashid tidak kisah dan membenarkan anaknya, Raden Muhammad Rafael untuk menceburi dunia glamor.

Mawar juga berharap anaknya yang baru berusia tujuh bulan itu akan mengikuti jejak langkahnya menjadi seorang selebriti dan meminati bidang sama.


"Mawar okey sahaja kalau Rafael terbabit dengan bidang ini sebab saya dan suami, Raf Yaakob memang dari keluarga seni dan sokong apa sahaja minat anak," katanya kepada mStar Online.

Tambahnya, dia suka kalau anaknya berlakon sebab ibu Mawar juga merupakan seorang model dan pelakon di Thailand. Jadi, darah seni sudah mengalir.




"Kalau dalam masa terdekat ada orang tawarkan peluang untuk Rafael berlakon, saya anggap itu rezeki dia. Cuma, kalau dah besar nanti dia berhak untuk tentukan apa minatnya," tambahnya.

Dalam usaha untuk memupuk minat seni dalam diri Rafael, Mawar selalu membawanya ke set penggambaran.


Foto: IG

"Memang saya galakkan supaya mereka melihat sendiri cara kami bekerja agar mereka bergaul dengan pelbagai orang supaya lebih matang dan terbiasa dengan suasana kerja seorang pelakon."

Semoga berjayalah diucapakan untuk anak Mawar. Dua puluh tahun dari sekarang boleh tengok Rafael jadi hero filem. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
1
Komen: 69
Komen

Previous : Seringkali Bawa Watak Datuk Dan Orang Kaya Sehingga Tercetusnya #Mustaphakamalquotes

Next       : Tak Bertunang Tiba-Tiba Umum Nak Nikah 20 Disember, Farah Nabilah Dedah Bakal Suami

Komen Terbaru

Quote mieymiey 29-10-2019 08:24 AM
Kangkung1M replied at 26-10-2019 09:06 AM
Anak sulong tu skrg dah besar...dah susah nak jual.

HAHAHAHAHAHA. Kekkung memang memahami

Lain-lain Komen

Quote Carcosa 23-10-2019 12:34 PM
Masalahnya.... Ada commercial value ke anak mung?
Comey mmglah semua baby comey. Tapi comey yg mcmana? Comey baby kah, comey eksklusip?? {:give
Quote disneyrecess 23-10-2019 12:37 PM
Edited by disneyrecess at 24-10-2019 07:47 PM
Carcosa: Masalahnya.... Ada commercial value ke anak mung?Comey mmglah semua baby comey. Tapi comey yg mcmana? Comey baby kah, comey eksklusip?? {:give


Keh keh keh kaka tok baik la royak gitu. Tp yelahh meols tunjuk kt husband gamba deols tiga beranak. Husband meols tanya anak dorg, meols ckp iye. Heols ckp his parent buat plastic surgery kahh
Quote TerataiMelur02 23-10-2019 12:46 PM
Secara jujurnya Anak mekwa ni comel sangat tapi kan entah la...comot i tengok ke mekwa xpandai nak dress up kan rafael tu
Quote Boomibulat 23-10-2019 12:48 PM
disneyrecess replied at 23-10-2019 12:37 PM
Keh keh keh kaka tok baik la royak gitu. Tp yelahh meola tunjuk kt husband gamba deols toga bera ...

Dah nama pun raden..paham2 la keturunan mana..
Quote rotijohanz 23-10-2019 12:48 PM
iols geli la tgk muke laki sheols tu.............
ntah nape iols rs heols jenis attention seeker.....
sume benda heols nk up kat ig.....retis kah heols?
Quote allysumc 23-10-2019 12:56 PM
TerataiMelur02 replied at 23-10-2019 12:46 PM
Secara jujurnya Anak mekwa ni comel sangat tapi kan entah la...comot i tengok ke mekwa xpandai nak d ...

Yasss.. Exactly the words utk describe anak mekwa ni. Comel tp comot hihihi
Quote gigimukelabu 23-10-2019 12:58 PM
Kepamnya laki sheols. Yihh
Quote merrissa 23-10-2019 01:01 PM
jd retis kaya...harus lah start dri awal khennn...

ala comot2 pon..photoshop kan ader.....
Quote LadyCarefree 23-10-2019 01:36 PM
Carcosa: Masalahnya.... Ada commercial value ke anak mung?Comey mmglah semua baby comey. Tapi comey yg mcmana? Comey baby kah, comey eksklusip?? {:give


Masalahnya xcomel pon
Quote fushimi 23-10-2019 01:40 PM
pastika anak ko tahu apa iteeeeww GST
Quote buapakperut 23-10-2019 01:40 PM
suami tu jeling2 je nak jugak jadi pelakon
Quote RatuDunia94 23-10-2019 01:42 PM
Cara sheols bg hint pd produser n company utk bg offer kat anak sheolss..
nampakkkk takkkk????
Quote makneng 23-10-2019 01:44 PM
Ala uolls... Anak schawal pun lbh kurang anak mawar gst gak.. Elok je kerja sampai skrg
Quote Nana_Man 23-10-2019 01:55 PM
makneng replied at 23-10-2019 01:44 PM
Ala uolls... Anak schawal pun lbh kurang anak mawar gst gak.. Elok je kerja sampai skrg

Tapi lara tu cute jgk... i lg berkenan ngan si lara dari si ecah tu.
Kalau baby boy,anak elvina mohamad, si karl mateen tu gd looking.
Quote Nana_Man 23-10-2019 01:56 PM
LadyCarefree replied at 23-10-2019 01:36 PM
Masalahnya xcomel pon

Kejam nye u... tapi i gotto to agree. Anak org biasa pun ramai yg lg cute.
Quote AmandaRollins 23-10-2019 02:03 PM
Sian baby rafael...baby lagi da direkrut tuk membanting tulang...
Quote Meiizu 23-10-2019 02:07 PM
errkkkk baby dia biase2 ajerrr
Quote prizadane 23-10-2019 02:10 PM
Comel la baby dia, tapi comel baby je la.

Nampak sangat mawar ni dok bagi hint "ambil la anak aku berlakon, jadi ambassador mana mana ke"
Quote SelakLangsir 23-10-2019 02:16 PM
Jap2. Celah mana laki dia dr keluarga seni. Sudah la mcm menempel bini je aku tgk

Lihat semua komen(69)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.142251s Gzip On
To Top