Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Fokus@CARI Lihat artikel

'Dia Perempuan Tulen, Bukan PA Saya' - Syed Saddiq Sangkal Ada Setiausaha Pondan

23-10-2019 11:20 AM Komen: 186
Sebuah video yang kini viral di media social menunjukkan seorang 'wanita' masuk ke dalam pejabat Menteri Belia dan Sukan, Syed Saddiq Syed Abdul Rahman telah mencetuskan pelbagai persoalan di kalangan netizen.

Kredit foto: Johor Blog


Siapakan wanita itu? Apakah tujuannya masuk ke dalam pejabat menteri? Dan paling utama, adakah wanita itu sebenarnya perempuan tulin atau sekadar lelaki yang berpakaian menyerupai wanita?


Kredit foto: Blog / IG


Ramai yang membuat spekulasi bahawa wanita itu sebenarnya pondan yang bekerja sebagai PA kepada menteri tersebut. Ini berikutan tersebarnya sesalinan dokumen lesen memandu yang menyerupai wanita tersebut dengan nama lelaki Mohd Fazil Bin Mad Nor.


Kredit foto: Twitter


Susulan itu, YB Syed Saddiq terpaksa tampil memberikan penjelasan melalui akaun Twitternya.

'Dia bukan PA saya, dia seorang wanita tulin berstatus ibu dan tidak mendapat sebarang kontrak dari kementerian, datang dengan rombongan kerjanya' jelasnya.

Kredit foto: Twitter

'Apa kata kita fokus kepada isu rakyat sahaja' tambah beliau lagi.

Siasatan lanjut media kemudian mendapati wanita itu mempunyai akaun dengan nama Cleopatra dan seorang wanita ibu tunggal dengan dua anak. Menurut bio di Instagramnya, wajah cantiknya adalah hasil kacukan Belanda dan Cina.


Kredit foto: IG
Kredit foto: IG


Akhirnya segala persoalan dari misteri ini terjawab.- CARI 



Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
Komen: 186
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote watlex 26-10-2019 11:30 PM
dia operate muka ke sampai jadi mcm pondan

Lain-lain Komen

Quote Kurex 23-10-2019 11:29 AM
Pompuan eh? Muka pondan.. Tak payah dalih la sed.. Nasib baik sed hensem walaupun bodoh
Quote Modngengade 23-10-2019 11:33 AM
malangnyer kau sis...muka cantik tapi menyerupai pondan
Quote backstab 23-10-2019 11:34 AM
menteri maleysie mmg ramai yg kaki semburit seluruh dunie tak hairan langsung
Quote slyfynx 23-10-2019 11:34 AM
Kurex replied at 23-10-2019 11:29 AM
Pompuan eh? Muka pondan.. Tak payah dalih la sed.. Nasib baik sed hensem walaupun bodoh

Hihihi, ayat last tu buat aku gelak sorang2 daaa
Quote Kurex 23-10-2019 11:38 AM
backstab replied at 23-10-2019 11:34 AM
menteri maleysie mmg ramai yg kaki semburit seluruh dunie tak hairan langsung

Ni lagi sorang indon mengemis dekat forum malaysia..
Quote backstab 23-10-2019 11:39 AM
Kurex replied at 23-10-2019 11:38 AM
Ni lagi sorang indon mengemis dekat forum malaysia..

tak de mengemis pernah ke kitorang tagih duit korang
Quote makton 23-10-2019 11:40 AM
sia2 la kau melawa dik. hujung2 muka mcm pondan
Quote sarah82 23-10-2019 11:40 AM
Soalan bodoh aku.. Pakai mcm tu boleh meh utk mesyuarat dgn Menteri?
Quote Kurex 23-10-2019 11:41 AM
backstab replied at 23-10-2019 11:39 AM
tak de mengemis pernah ke kitorang tagih duit korang

Jadi kau boleh blah
Quote enhe.duanna 23-10-2019 11:45 AM
siapa lah beautician beliau pasti pondan .....eyebrow buat beliau nampak seperti pondan....tukar bentuk eyebrow akan nampak normal ....seperti rupa ikan
Quote backstab 23-10-2019 11:45 AM
Kurex replied at 23-10-2019 11:41 AM
Jadi kau boleh blah

tak nak
Quote beautifulorchid 23-10-2019 11:50 AM
tulah wanita sekalian, jangan make over sangat , bila make up over sangat ko akan jadi rupe pondan...ha.hha..ha
Quote RatuDunia94 23-10-2019 11:51 AM
Lain bebenor dgn muka dlm lesen memandu tu...
Sejak sajat mendonia.. org malaysia cepat sangat menjatuhkan hukum "pondan" pd semua org..
Quote EJALTI 23-10-2019 11:51 AM
backstab replied at 23-10-2019 03:34 AM
menteri maleysie mmg ramai yg kaki semburit seluruh dunie tak hairan langsung

PancaSIAL indogneSIAL garuduburku...

Indon jongos sampah sial lahanat bangsat keparat tolol goblok anjing kurap ummah gagal total keturunan babu pelacur henjutan Belanda...

Kehkehkeh...

Quote EJALTI 23-10-2019 11:52 AM

PancaSIAL indogneSIAL garuduburku...

Indon jongos sampah sial lahanat bangsat keparat tolol goblok anjing kurap ummah gagal total keturunan babu pelacur henjutan Belanda...

Kehkehkeh...

Quote EJALTI 23-10-2019 11:52 AM
backstab replied at 23-10-2019 03:39 AM
tak de mengemis pernah ke kitorang tagih duit korang

PancaSIAL indogneSIAL garuduburku...

Indon jongos sampah sial lahanat bangsat keparat tolol goblok anjing kurap ummah gagal total keturunan babu pelacur henjutan Belanda...

Kehkehkeh...

Quote edoraixora 23-10-2019 11:54 AM
beria2 dia dressing nak ke pejabat menteri
alih2 dipondankan netizen
hai lah kak...lenkali pakai biasa2 jer
Quote JohnnySins 23-10-2019 11:54 AM
sarah82 replied at 23-10-2019 11:40 AM
Soalan bodoh aku.. Pakai mcm tu boleh meh utk mesyuarat dgn Menteri?

kawan hang etis mental bowdow sains tu dah tak tagih perhatian dari hang dah ka...atau sebab mambang hang rentung mengaku Melayu tu tak mai masuk memeriahkan suasana? wakakakakakakakakakakakakakaa
Quote enhe.duanna 23-10-2019 11:54 AM
sudah jadi seperti thailand ..perempuan cantik tulin yang berkaki panjang selalu di kata kan pondan ...sekarang jadi di malaysia .....

Lihat semua komen(186)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.200357s Gzip On
To Top