Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Awak Tolak Saya Sana Sini Macam Bola" - Alyah Kecil Hati Dengan Siapa?

22-10-2019 01:09 PM|Oleh: LilRose| Komen: 34

"Bukan hendak dilayan seperti RAJA tapi common-sense lah. Awak panggil saya, lepas tu awak tolak saya sana sini macam bola."


Kredit foto: IG

Penyanyi Datin Alyah marahkan siapa tu? Nampak kecewa betul dia dalam luahan di Instagramnya.

Difahamkan, Alyah kesal dengan sikap segelintir pengajur yang sering kali menjemput golongan selebriti berniaga di saat akhir.

"Kepada pihak penganjur, lain kali diharap jemput artis kerana nama dan komitmen dia ya.

"Janganlah panggil artis tu last pada saat akhir," tulisnya.

Banyak juga yang dikesalkan Alyah termasuklah ruangan tempat letak kereta yang tidak disediakan. Macam kalut pula pihak penganjur ni.


Kredit foto: IG

"Awak mampu pilih berapa banyak artis awak nak sebab awak syarikat gergasi.

"Tapi, kalau awak ada hati perut sebagai manusia, cuba fikir macam mana orang nak berniaga dengan nak bawa barang masuk booth disuruh parking di luar," luahnya.


Kredit foto: IG

Syarikat gergasi mana lah tu agaknya ya? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 34
Komen

Previous : Kak Lina Pom Pom Selamat Dirisik, Cantik Berseri Bakal Pengantin

Next       : Buka Kafe Pencuci Mulut, Ruhainies Nak Berehat Dari Berlakon?

Komen Terbaru

Quote KucingBiru 26-10-2019 10:23 AM
Patutnya makin tua makin wise. Tapi makin mcm bebudak merempan kuat.

Betul la jodoh tu yin yang. Dapat laki yang sejenis cold blood, wise bijak berkata kata... bini pulak sejenis dungu cakap je semua benda takde pikir kiri kanan.

Lain-lain Komen

Quote LembingDayanti 22-10-2019 01:24 PM
tabah la datin. you bukan level dato siti org nak tatang :p
Quote danieladam 22-10-2019 01:38 PM
Alyah dan merempan mmg senada seirama {:smile
Quote damian_lee 22-10-2019 02:02 PM
danieladam: Alyah dan merempan mmg senada seirama {:smile

Nanti netizen katanya batu api ... kaki sibuk ...

Xyah hiraukan dia ni

Gituuu
Quote thetimes 22-10-2019 02:09 PM
Sabarlah Datin, begitulah dugaan hidup
Quote cikja 22-10-2019 02:17 PM
Skali skala rasa laa apa yg peminat u rasakan klu join berniaga kt booth ni....hehehe
Quote lalalxlx 22-10-2019 02:24 PM
begitu la layanan pabila kita adalah pilihan terakhir untuk mengisi kekosongan tapak beniaga..
Quote CikB 22-10-2019 02:30 PM
sabar aje la datin..
Quote MadameOnion 22-10-2019 03:04 PM
iols perasan setiap kalau musim GV tinyah akan kuat merempan..sumpahan GV kah? atau sunyi sbb tokram bz?
Quote aleesyasofia 22-10-2019 03:35 PM
bykkn brsabar datin..
Quote Modngengade 22-10-2019 03:37 PM
attention seeker...mutiara jrg digilap kot dia ni
Quote boojaat 22-10-2019 04:19 PM
MadameOnion replied at 22-10-2019 03:04 PM
iols perasan setiap kalau musim GV tinyah akan kuat merempan..sumpahan GV kah? atau sunyi sbb tokram ...

Hahahhaha... Dia saja jer kot nak tumpang naik nama dia sekali.. tapi, i suka lagu meluruh dia laaa... Harap nanyi live x hauk
Quote AshkieLa 22-10-2019 04:53 PM
boojaat replied at 22-10-2019 04:19 PM
Hahahhaha... Dia saja jer kot nak tumpang naik nama dia sekali.. tapi, i suka lagu meluruh dia laa ...

kan.. lagu2 dia best.
tapi nyanyi live... adoiiii sedehhhh.
macam deaf tone pun ade dia ni...
Quote damian_lee 22-10-2019 04:56 PM
Edited by damian_lee at 22-10-2019 08:57 AM
AshkieLa replied at 22-10-2019 08:53 AM
kan.. lagu2 dia best.
tapi nyanyi live... adoiiii sedehhhh.
macam deaf tone pun ade dia ni...

lagu dia best2 kannn ..... lagi2 abam wemy selalu muncul dalam MV
dia punya kerjaya dalam dunia seni ni sangat2lah berliku ....

sampai kadang aku rasa dia hilang jati diri ...... sebb sudah terlalu banyak benda dia cuba .... sehinggalah percubaan menjadi lady gaga malaysia
Quote ilacantik 22-10-2019 05:07 PM
MadameOnion replied at 22-10-2019 03:04 PM
iols perasan setiap kalau musim GV tinyah akan kuat merempan..sumpahan GV kah? atau sunyi sbb tokram ...

Feeling kita sama sis, masa episode pertama GV, tengok jer muka tok ram, hati iols berkata, ni nanti ada lah berita pasal tin Alyah. Isu apa pulak dia nak gebang. Pandai cari limelight dia ni.
Quote mata.kail 22-10-2019 05:08 PM
bertabahlah..bgni pla layanan kalau last minute kena kol..
Quote epuepy 22-10-2019 08:09 PM
Igt merempan sal tok ram. Kehulu ke hilir merempan sal laki. Dia ni sama spesis ngn kemut nis.

Beza dia ni better sikit dri kemut nis. Dh halal, si kemut asal kuar cari je mesti news sal laki.
Quote Perawankota 22-10-2019 11:23 PM
Dok diam2 kan bagus datin..
Quote enot_sibudak 22-10-2019 11:33 PM
damian_lee replied at 22-10-2019 04:56 PM
lagu dia best2 kannn ..... lagi2 abam wemy selalu muncul dalam MV
dia punya kerjaya dalam dunia s ...

Iols bri tahu abam remi artis residen alyah utk klip2 vid dia
Quote Carcosa 23-10-2019 12:18 AM
Dia ni asek merempannnnnn aje. Tak classy langsung.

Lihat semua komen(34)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.127368s Gzip On
To Top