Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Dulu Beli Seluar Dalam Tiga RM10, Sekarang Alhamdulillah, Semuanya Kerana ..." Aliff Syukri

22-10-2019 02:08 PM|Shimmer Shine| Komen: 91


Sebut sahaja barang berjenama mewah, memang dia lah juaranya di media sosial. Bermula dengan beg, baju, kasut, selipar malahan seluar dalam sekalipun semuanya bernilai ribuan ringgit.

Biarpun ada yang mengkritiknya kerana suka menunjuk-nunjuk, namun ia tidak pernah menjadi kudis kepada jutawan kosmetik, Datuk Aliff Syukri.

Dalam entri terbarunya, Aliff menjelaskan kenapa dia sanggup berhabis berjuta ringgit semata-mata untuk barangan mewah.

Kredit foto: Ig

Bagi Aliff sendiri, kehidupannya yang sukar satu ketika dulu menginsafkannya jadi apabila sudah sukses, ini adalah cara untuk menjadikan impiannya kenyataan.

"Ramai tanya kenapa abang suka fesyen sampai berjuta-juta habis. Jawapannya mudah, sebab dulu tak mampu nak beli semua ni. Sekarang dengan kerja keras, Alhamdulillah."

Tidak hairanlah apabila setiap apa yang berkenan di matanya, akan terus disambar. Seperti yang dilakukannya di Sydney Australia yang mana Aliff menghabiskan RM200 ribu di butik jenama mewah hanya dalam masa sejam. Ianya termasuklah kasut istimewa keluaran khas Louive Vuitton.

Kredit foto: Ig

Tidak hanya itu, tahun ini juga Aliff sempat menayangkan seluar dalam berjenama Versace sekaligus membuktikan itu antara kejayaannya. Maklumlah dulu-dulu beli 3 helai RM10 saja.

Kredit foto:

Rata-rata pengikut Aliff setuju dan ianya dijadikan inspirasi untuk berjaya seperti ikon mereka. Anda terinspirasi tak? - CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
3
Komen: 91
Komen

Previous : Gigih Bikin Video, Rihana Petra Sahkan Bakal Buka Saluran YouTube Untuk Leon

Next       : "Orang Nampak Kami Bahagia, Tapi Sebenarnya Dah Lama Tak Serasi" - Kak Girl Bercerai

Komen Terbaru

Quote sidewinder 5-11-2019 03:11 PM
org acah2 kaya gitu laa......dia tak beringat satu hari nanti dia jatuh time tu baru nak menyesal....tak yah jauh tu si Vida.....mana der menunjuk skrang....kalu dulu perhh org dah naik bohsan tgk dia

Lain-lain Komen

Quote Acikgomen 22-10-2019 02:15 PM
Sampahnye content artikel chuols neh azza
Quote Pamelaloba 22-10-2019 02:22 PM
Sampahhhhh
Quote Ara_roro93 22-10-2019 02:22 PM
Apooo daaa !!!
Siapokah beliau yinniihh , syukriak yakyakyih ko ?

Mahap lerrr iolls x kenal heolds sobab dolu duduk di Ct now alhamdulillah dah upgrade bepindah ke hulubanat pulok !
Quote cikja 22-10-2019 02:25 PM
Otak dia je yg belum bekerja keras...
Quote buapakperut 22-10-2019 02:31 PM
silap le sape jadikan dorang ni icon..
Quote Kurex 22-10-2019 02:32 PM
Louive apa azza oiiii.. Azza, boleh tak bagi news yg mengembang minda forumer?????

"kenapa saya suka BERFASHION".. desanya ayat alifah syukriah ni.. Cakap je la "bergaya"..
Quote tapirbiru 22-10-2019 02:36 PM
pakai brg mahal pun nampak bodoh..maaf
Quote kucingitam 22-10-2019 02:38 PM
malas nak kecam...kecam dlm hati je lah..
Quote jijilaaa 22-10-2019 02:40 PM
smalam ada video dia bermaafan dgn bini dia. Si bini kata jgn la buh kat ig. Tuptup post jugak ke IG, eh alip alip bangang nya ko
Quote moonela 22-10-2019 02:43 PM
dulu bukannya dia
ni humble beli baju pasar malam
dan pakai selipar jepun?

Quote damian_lee 22-10-2019 02:47 PM
last komen kat thread ni sebb xnak dia dihighlight terus .....


ehhhh kesahhh plak aku
Quote Buritan 22-10-2019 02:56 PM
Kurex replied at 22-10-2019 02:32 PM
Louive apa azza oiiii.. Azza, boleh tak bagi news yg mengembang minda forumer?????

"kenapa saya s ...

Baik aku baca cite kurek semoga semoga.. terhibur jugak..
Quote mawar_mustika 22-10-2019 02:57 PM
tolonglh xkan spender pun nk kasi org tgk
Quote rykall 22-10-2019 03:00 PM
laknatullah betul sampai seluar dalam pun tayang di sosmed. Apa dunia akhir zaman ni makin banyak org2 mereng ya.
Quote missdahlia 22-10-2019 03:01 PM
Quote KelisaOren 22-10-2019 03:24 PM
Berlagak level firaun
Quote hatikudus 22-10-2019 03:44 PM
Dah kaya kena boros berbelanja jugak lah ye?  Muda lagi tu kalau umur panjang byk lagi nak pakai duit dgn anak2 lagi. Buatnya nikmat kekayaan tu ditarik, jual lah spenda renda2 ko toklip
Quote Adeakukesah11 22-10-2019 03:49 PM
Lepas berkuntum kat thread iluminati terus tgok dia ni sesuatu jah

Quote LadyCarefree 22-10-2019 03:52 PM
Seluar dalam tu fufu. Tengok jahitannya  dia ni beg2 dia nak jual tu pon sebijik fufu china mari tapi grade bukan AAA

Lihat semua komen(91)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.103666s Gzip On
To Top