Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Kak Lina Pom Pom Selamat Dirisik, Cantik Berseri Bakal Pengantin

22-10-2019 11:31 AM|Oleh: intan| Komen: 138

Nampaknya, kak lina pom pom kita atau nama sebenarnya Sharifah Aida Mazlina Syed Hanafi, 30, yang lebih dikenali sebagai Elly Mazlein sudah selamat dirisik oleh lelaki misteri.

Mengakui masih belum bersedia untuk mendedahkan siapakah gerangan jejaka yang berjaya mencuri hati beliau, Elly berkata perasaannya bercampur baur ketika menerima kunjungan keluarga buah hatinya ketika majlis merisik tersebut.


Elly juga merasakan dirinya begitu dihargai kerana ini kali pertama dia merasai pengalaman tersebut.

Majlis tersebut yang diadakan secara kecil-kecilan itu telah memberi peluang kepadanya untuk mengenali dengan lebih rapat dengan keluarga bakal suaminya itu.

Elly juga meluahkan rasa kesyukuran dan berterima kasih kepada keluarga lelaki dan bakal suami kerana menerima dirinya seadanya.

Foto: IG

Penyanyi lagu Usah Ditambah Bara Yang Tersimpan itu menambah, beliau dan bakal suami akan menjemput krew media di majlis pertunangannya nanti selain malam berinai yang akan berkonsepkan cik siti wan kembang kerana bakal suaminya itu berasal dari kelantan.

"Begitu juga dengan majlis resepsi dan akad nikah,saya tidak akan lupa jemput media sebagai tanda penghargaan kerana sentiasa menyokong saya dalam industri seni," - ujarnya lagi.

Elly turut berkongsi gambar sekitar majlis pertunangan beliau bersama lelaki yang dikenali sebagai Azlan namun masih belum bersedia untuk mendedahkan wajah bakal suaminya itu.

Tahniah diucapkan kepada Elly Mazlein, semoga majlis membina masjid ini akan berjalan lancar. - CARI

Sumber: Media Hiburan portal online & Beatiful Nara

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 138
Komen

Previous : Mr E Dah Sedia Nak Kahwin, Ruhainies Tak Mahu Terburu Nikah

Next       : Dilempar Kata Kesat, Sufi Rashid Buat Laporan Polis

Komen Terbaru

Quote maayi 25-10-2019 10:40 AM
xde ke orang yang nk spill the tea siapa  bakal laki sheols ni. nampak elok je bodinya. hahaa

Lain-lain Komen

Quote Myra80 19-10-2019 03:34 PM
Tahniah kak pom pom..

Happy for you.. semoga selamat hingga ke jinjang pelamin..
Quote sukacactus 19-10-2019 03:41 PM
Tahniah!
Semoga semua urusan berjalan lancar sampai menikah nnt
Quote anony-mous 19-10-2019 04:06 PM
Mohtip cerita kat semua org? Kata mjlis privacy. Then dah boleh stop mengacara kot . Over acting n gedik
Quote Adeakukesah11 19-10-2019 04:08 PM
Rengsa jugak aku ngn dia ni
Tak habis2 bercerita psl jantan

Merenyam sgt nmpk gaya nya oppss
Quote little_sis 19-10-2019 04:14 PM
alhamdulillah dah sampai jodoh dia.. tumpang happy dgn rezeki dia..
Quote thetimes 19-10-2019 04:39 PM
Alhamdulillah. Tahniah Kak Lina. Semoga dipermudahkan semua urusan. Happy for u.
Quote MenteriWanita 19-10-2019 04:51 PM
Baguslah kaka Lina, dah boleh berpom2 dengan encik suami pula lepas ni.
Quote antidote 19-10-2019 05:07 PM
Tahniah Kak Lina!!!!
Quote putericahaya999 19-10-2019 05:08 PM
Teruja nak jadi ore kelate ke
Quote Kakalongmu 19-10-2019 05:14 PM
Edited by Kakalongmu at 19-10-2019 05:15 PM

Tahniah kak Lina pom-pom..at last sampai jugak jodoh hang..semoga kekal hendaknya hingga ke Jinjang pelamin
Quote Nurul8001 19-10-2019 05:57 PM
anony-mous replied at 19-10-2019 04:06 PM
Mohtip cerita kat semua org? Kata mjlis privacy. Then dah boleh stop mengacara kot . Over acting n g ...

Perempuan kalo excited, mulut mesti tak boleh tutup uolls.
Tapi takpelah. Saya happy baca cerita ni sbb yg merisik tu org bujang. Tahniah Elly. #tilljannah

p/s: kalo menjadilah Elly dgn Azlan, nanti bila ada org datang minta bacakan Alfatihah dan 3 Qul pada segelas air, mohon jangan terasa. Ubat mujarab tu katanya untuk ubat sakit kulit pada kekanak
Quote Meiizu 19-10-2019 06:11 PM
Pommpanggg nyerr sheee ollsss ...aduhaiiiii
Quote CatMiow 19-10-2019 06:11 PM
Tahniah..  Pas ni dapat la gelek dangdut depan suami.
Quote Yeehaw 19-10-2019 06:19 PM
Tahniah kak pom. Moga di permudahkan segala urusan.
Quote HannahMontana 19-10-2019 06:21 PM
elok lah tu ,larat ke dia nak guna dildo !!!
Quote doubleA 19-10-2019 06:25 PM
Dasyat dia bersiap rumah pelamin kerusi2 bagai walau merisik, patut dah tunang sekali tu kak lina wei. Takpela asal dia mampu dan bahagia. Semoga till pelamin dan till jannah
Quote ikanmasin 19-10-2019 06:26 PM
tahniah akk pom2
Quote rayray28 19-10-2019 06:30 PM
Nurul8001 replied at 19-10-2019 05:57 PM
Perempuan kalo excited, mulut mesti tak boleh tutup uolls.
Tapi takpelah. Saya happy baca cerita ...

Apa tu x fhm siapa org yg nk dtg tu?
Quote royaldanish 19-10-2019 06:40 PM
Tahniah

Lihat semua komen(138)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.128487s Gzip On
To Top