Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Muka Ni Kalau Berlakon Pukul Bini, Sikit Lagi Aku Nak Call Polis"

21-10-2019 05:45 PM|Shimmer Shine| Komen: 212



"Muka-muka ni bila berlakon pukul bini, memang sikit lagi aku nak call polis betul-betul."

Itu komen dari warganet apabila keempat-empat pelakon berkarektor ni bergambar bersama.

Kredit foto: Twitter

Dimuatnaik oleh pelakon, Beto Khusairi dengan kapsyen mengharapkan akan ada projek sesama mereka.

"Kalau jadi, kira klimaks kerjaya lah. Pastu dah boleh tutup buku."

Bagi Beto, dia dan Azhan Rani sangat teruja apabila bertemu dengan pelakon hebat Dato' Rosham Nor dan Faizal Hussein. Malahan Azhan sempat melawak yang mereka berempat kelihatan sebaya.

Kredit foto: IG

Sementara itu, peminat dunia lakonan tempatan berpendapat yang watak antagonis menjadi hingga membuatkan ramai yang tersangat 'marah' dan 'benci' dengan mereka.

Kredit foto: Twitter

Warganet turut menamakan beberapa pelakon lelaki lain yang turut sebaris dengan mereka.

Antaranya ialah Que Haidar, Bront Palarae, Namron, Zahiril Adzim dan Syukri Yahya.

Jadi, ternyata kita bukannya ketandusan pelakon lelaki bagus, malahan ramai juga. Namun, mungkin disebabkan skrip di Malaysia masih tertakluk pada selera penonton serta 'box office', gemerlapan mereka hanya setakat itu sahaja. Sedih kan? - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
0
Lawak
2
Bosan
1
Komen: 212
Komen

Previous : "Ayunya Bertudung" - Misha Omar Mohon Doa Yang Baik-Baik Dari Semua Peminatnya

Next       : Ikut Jejak Langkah Jasmin Hamid, Rita Rudaini Bakal Saman Netizen Melampau

Komen Terbaru

Quote puteribaya 30-10-2019 05:25 PM
KIM.K replied at 30-10-2019 05:01 PM
Wow..kalau jumpa Faizal Hussein tu sis.. lagi2 zaman kegemilangan tu boleh angau sendirian..dengan ...

ye..senyum dia spesel..senyum yg macam meminta..tapi ada unsur2 nakal giteww..tapi kat luar dia pemalu..susah nak suruh cakap..dah lama skit baru onz

Lain-lain Komen

Quote Kurex 21-10-2019 05:53 PM
Dalam ramai2 suka tengok beto
Quote inspiro92 21-10-2019 06:27 PM
Aku x kesah pelakon lelaki berkaliber masih banyak dalam Malaysia. Yg plg sedih pelakon wanita yg haus dr segi bakat selain abil fazura, amyra & amani.balik2 muka sama yg sama tp bakat nan hado.
Quote NekNgah 21-10-2019 06:31 PM
Zamarul Hisham jangan dilupa.
Quote anony-mous 21-10-2019 06:31 PM
inspiro92 replied at 21-10-2019 06:27 PM
Aku x kesah pelakon lelaki berkaliber masih banyak dalam Malaysia. Yg plg sedih pelakon wanita yg ha ...

Perempuan sb byk gosip kot. So org xsuka?

Yg berbakat janna nick, eyka farhana pon ok, emma maembong lepas bukak tudung nmpk improve, i suka pelakon yg xmekap sgt klau perempuan ni
Quote RatuDunia94 21-10-2019 07:03 PM
Pelakon lelaki ni hayat karier dorang lama. Even sampai umur 60an-70an pon masih boleh berlakon byk watak kalau ada skrip yg bagus..

Pelakon perempuan karier akan slow bila masuk usia 30an. Unless mmg betul2 household name lah.. bila dh 40an watak jd stereotype.. tak watak datin, watak mak org.. plus makin tua kecantikan semakin pudar. Dan tempat deols akan diganyi dgn pendatang baru yg lbh muda dan cantik2.
Quote sukacactus 21-10-2019 07:22 PM
Mula td aku xkenal siapa yg sorang ni
Faizal Hussien rupanya...npk muda
Quote putericahaya999 21-10-2019 07:33 PM
Bagilah depa berlakon filem romantics arahan Michael ang
Wishlists
Quote putericahaya999 21-10-2019 07:33 PM
Bagilah depa berlakon filem romantics arahan Michael ang
Wishlists
Quote bambimo 21-10-2019 07:35 PM
Best duorg brlakon ni..bakat mngtasi paras rupa..
Beto tu brlakon cerita xserius pun best..aku dia dan tong smpah..lawak gak
Quote swimswim 21-10-2019 07:41 PM
Crush betul aku dgn azhan rani ni.. Marry me pls..
Quote annadonna 21-10-2019 07:42 PM
Muka berempat ni sesuai ganding filem macam Sleepers.  Meletop!
Quote salmon-suki 21-10-2019 07:46 PM
Faizal hussein ni apa rahsia dia utk nmpk muda ye..jeles aiolzs..tp kalau ada geng2 ni,buat plak ala2 citer ocean 8 ke,any citer laa,aiolzs pasti tgk..dorg punya lakonan mantap giler kot..

Ngn syazwan "husin" tuh,bront..tlg laa producer..buat citer y semenggah dgn geng2 ni..gandingn mantop haaa!
Quote gigahertz 21-10-2019 07:49 PM
NekNgah replied at 21-10-2019 10:31 AM
Zamarul Hisham jangan dilupa.

zamarul hisam kalau bab gaduh. bab pukul bini . bab terima cash kat dunia mmg layak
Quote Pamelaloba 21-10-2019 08:27 PM
Awet muda semuanya
Quote Lula2 21-10-2019 08:32 PM
RatuDunia94 replied at 21-10-2019 07:03 PM
Pelakon lelaki ni hayat karier dorang lama. Even sampai umur 60an-70an pon masih boleh berlakon byk  ...

Ya badan pun berubah.
Bukan body shaming ya. Lelaki tua berlakon gangster pun boleh.
Quote September14 21-10-2019 08:33 PM
Ni geng2 pelakon bbakat gred a lah iye?
Quote Lula2 21-10-2019 08:34 PM
Yg perempuan ramai je pandai berlakon.
I suka janna dlm cite bulan ramadan tu dgn aeril tu. Faeza elai intan ladyana.
Mira filzah tu i rasa agak kaku dan control.
Quote KIM.K 21-10-2019 08:44 PM
Woww..iols minat sangat semua. Baru-baru ni layan Bunohan..pergh..macam tengok movie Eman Manan tau. Kualiti
Minat gak azhan rani yang hensem segak, bang rosyam the legend dah pernah jumpa. Beto pun suka portfolio heols. Jangan la pencen..buat filem lasak memang padu
Quote KIM.K 21-10-2019 08:47 PM
anony-mous replied at 21-10-2019 06:31 PM
Perempuan sb byk gosip kot. So org xsuka?

Yg berbakat janna nick, eyka farhana pon ok, emma mae ...


Janna Nick dengan rosyam nor ke, namron ke faizal Hussein baru padu..
Takde taste langsung khalayak mesia ni

Lihat semua komen(212)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.096750s Gzip On
To Top