Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Infozon Lihat artikel
Oct
22

50,000 Sarapan PERCUMA Untuk Anda Oktober Ini!

22-10-2019 09:00 AM|Kandungan Tajaan| Komen: 17

Tak makan sarapan sebab terkejar-kejar untuk bersiap sedia ke pejabat? 

Jangan risau, pada bulan Oktober ini 50,000 sarapan akan diberikan secara percuma buat anda di stesen LRT terpilih!

Jenama susu No 1*, Dutch Lady Malaysia akan berkolaborasi dengan Kellogg's untuk memberi sarapan percuma ini bermula dari 21 Oktober hingga 31 Oktober di stesen LRT yang terpilih;


Pentingnya sarapan

Kempen ini bertujuan meningkatkan kesedaran orang ramai tentang kepentingan bersarapan kerana melalui sarapan, ia dapat membekalkan tenaga yang diperlukan untuk permulaan hari yang lebih kuat. 

Sarapan merupakan hidangan pertama yang diambil selepas 8 hingga 12 jam 'berpuasa' pada waktu malam harinya. Sebab itulah ia harus diambil dengan makanan yang bernutrisi untuk memenuhi keperluan perut anda yang kosong. 


Untuk itu, Dutch Lady Malaysia akan berada di 10 stesen LRT bermula dari 6 pagi hingga 11 pagi untuk memberi sarapan berkhasiat ini. 

Kombinasi susu Dutch Lady dan bijirin Kellogg's membekalkan karbohidrat, protein, kalsium, vitamin A dan vitamin D yang sekaligus memberi anda tenaga secukupnya untuk permulaan hari yang lebih kuat. 







Untuk maklumat lanjut mengenai stesen LRT yang terlibat, lawati Facebook Dutch Lady Malaysia di www.facebook.com/spread.the.goodness.of.milk atau https://www.dutchlady.com.my/events.php



Rujukan:
* Berdasarkan Retail Index Service for Liquid Milk category for the 12 months ending December 2018 in Total Peninsular Malaysia. (Copyright © 2019, The Nielsen Company (M) Sdn Bhd)

Apa Reaksi Anda...

Bagus
6
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
3
Bosan
2
Komen: 17
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote Perawankota 23-10-2019 12:11 AM
Nak jugaklah

Lain-lain Komen

Quote seramado 22-10-2019 09:04 AM
Bestnya dpt susu
Quote Asdan 22-10-2019 09:11 AM

bmf gagal ke ?
Quote CiliPadiSedap 22-10-2019 09:15 AM
Asdan: bmf gagal ke ?

Ni percuma ambil je lah. Sama cm bubur lambuk percuma ada cina bukit beratur xjadi masalah. Asdan ni kecil2 minum susu vokuru dah besar bebal tahap dewa dewi
Quote sarah82 22-10-2019 09:22 AM
CiliPadiSedap replied at 22-10-2019 09:15 AM
Ni percuma ambil je lah. Sama cm bubur lambuk percuma ada cina bukit beratur xjadi masalah. Asdan  ...

Hahaha.. Kannn.. Cina2 pun sakan beratur mcm org berpuasa pada bulan Ramadhan...
Quote Pamelaloba 22-10-2019 10:19 AM
Asalkan percuma {:cryrun
Quote chicozinn 22-10-2019 10:37 AM
CiliPadiSedap replied at 22-10-2019 09:15 AM
Ni percuma ambil je lah. Sama cm bubur lambuk percuma ada cina bukit beratur xjadi masalah. Asdan  ...

asdan ngan kebebalan berpisah tidak kaka cili..

Quote merrissa 22-10-2019 10:59 AM
jangan bertumbuk ya....sb makanan free
Quote seri_mawr 22-10-2019 11:06 AM

dah kenapa....?
nak bgi percuma pun nak kaitan dgn BMF...

dulu2 mmg kat LRT ni biasa ada  bg makanan n minuman...ada company2 besar buat promosi..bgi free...
zaman2 aku naik LRT tahun 2005-2007 gitu..kat area masjid jamek n KLCC...
Quote Sangkar_Emas7 22-10-2019 11:28 AM
Wahhh...dutch lady tu...
Quote Artemesiaa 22-10-2019 11:32 AM
Untunglah dapat free
Quote Asdan 22-10-2019 02:44 PM
seri_mawr replied at 22-10-2019 11:06 AM
dah kenapa....?
nak bgi percuma pun nak kaitan dgn BMF...

company besar makin selesa
Quote seri_mawr 22-10-2019 02:49 PM
Asdan replied at 22-10-2019 02:44 PM
company besar makin selesa

company besar jek boleh nak bagi benda2 free gini...

klu baru2 nak naik...agak sukar....modal besar kena kuar...


Quote hatikudus 22-10-2019 03:06 PM
CiliPadiSedap replied at 22-10-2019 09:15 AM
Ni percuma ambil je lah. Sama cm bubur lambuk percuma ada cina bukit beratur xjadi masalah. Asdan  ...

Hahahahahhah!! you made my day
Quote CiliPadiSedap 22-10-2019 03:22 PM
hatikudus replied at 22-10-2019 03:06 PM
Hahahahahhah!! you made my day

Ada susu dutch lady percuma pakej dengan bijiran diperkaya tenaga waktu  pagi masih nak minum susu vokuru. Tahulah suka sebab ada nipple red velvet gold rose ( fake je tu sebab guna lipstick)
Quote palmolive 22-10-2019 04:12 PM
CiliPadiSedap replied at 22-10-2019 09:15 AM
Ni percuma ambil je lah. Sama cm bubur lambuk percuma ada cina bukit beratur xjadi masalah. Asdan  ...

tu lagu kumpulan Spider..nak aku sertakan lirik ker?
Quote CiliPadiSedap 22-10-2019 04:37 PM
palmolive replied at 22-10-2019 04:12 PM
tu lagu kumpulan Spider..nak aku sertakan lirik ker?


Ni lagu terbaru sis vokuru. Kalau belum pernah dengar? Sila subscribe. Gratis
Quote Perawankota 23-10-2019 12:11 AM
Nak jugaklah

Lihat semua komen(17)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.082069s Gzip On
To Top