Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Buat Apa Tinggal Sebumbung, Jika Tidak Bahagia Bersama"- Hunny Madu Akui Sudah Bercerai

21-10-2019 10:11 AM|Myeonir| Komen: 98

Ramai yang pasti tertanya-tanya mengenai hubungan rumah tangga selebriti Hunny Madu dan pasangannya. Sudah sekian lama wanita itu tidak memuat naik gambar suaminya di laman media sosial dan dia hanya berkongsi perkembangan hidupnya dan anak-anaknya sahaja.

Terjawab sudah pertanyaan ramai apabila Hunny Madu menerusi sebuah video telah mengaku telah bercerai dengan suaminya, Khairul Azhar Abdul Wahid pada Oktober lalu selepas dijatuhkan talak. Video yang dimuat naiknya itu bagaimanapun telah dipadam oleh tuan empunya diri.

Kredit foto: Blog
Menurut mStar, walaupun bekas suami Hunny Madu sudah jatuhkan talak dan tidak tinggal sebumbung pada Oktober 2018, namun mereka berdua telah sah menandatangani dokumen penceraian pada Julai lepas.

Keputusan itu telah dibuat oleh mereka berdua kerana mendahulukan urusan kesihatan anak lelaki mereka, Adam Musa yang mempunyai masalah jantung. Usai anak kecil itu melalui pembedahan pintasan jantung, barulah mereka menguruskan urusan penceraian yang lama tertangguh.

Kredit foto: Instagram
Hunny juga menjelaskan bahawa antara salah satu sebab keruntuhan rumah tangga mereka adalah gagal untuk berkomunikasi. Dia juga tidak sanggup membayangkan dirinya jika masih tinggal sebumbung, tetapi hakikatnya mereka berdua tidak bahagia bersama.

Dia juga menambah bahawa dia baik-baik sahaja walaupun sudah menjadi ibu tunggal kini. Dia kini bahagia menjalani hidup bersama kedua-dua anaknya iaitu Eva Medina dan Adam Musa.

Harap yang baik-baik sahaja. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
2
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 98
Komen

Previous : Michael Ang Kena Santau, Keluar Bintik Hitam Di Tangan

Next       : Fizo Mawar Kitchen Tak Jadi Tutup Ke? - Fizo Omar Akui Berbelah Bagi

Komen Terbaru

Quote ahyue 4-11-2019 09:57 AM
dah tak de jodoh

Lain-lain Komen

Quote Kak-Leen 21-10-2019 10:18 AM
Komunikasi sangatlah penting dalam rumahtangga..
Quote kelam22 21-10-2019 10:23 AM
takziah untuk hunny madu.
Quote prizadane 21-10-2019 10:25 AM
So betul la apa yang pernah one forummer ni cakap dulu kat thread hunny tu based on ig posting..

Bertabah lah hunny..
Quote kokocrunch 21-10-2019 10:29 AM
Bertabah lah hunny..
Quote kokocrunch 21-10-2019 10:30 AM
Bertabah lah hunny..
Quote Duta lover 21-10-2019 10:33 AM
Masa bercinta mmg rajin communicate.
Call, msg, wassap, chatting lg
Tp bila kawen...mmg berubah.
Masing2 da kurang text each other dgn alasan hari2 da jumpa.

Pastu pagi g kerja..petang balik..malam tido awal penat.
Ada masa weekend..masa tula ada sgala benda gathering la dinner pejabat ke apa bagai nk attend.
Akhirnya tgk2 eh da 3 thn kawen..masa habis cmtu je.

Huhu
Quote epal21 21-10-2019 10:34 AM
Sedihnya. Pasangan urban mcm ni selalunya bukan ke open minded sepatutnya xde lah communication issues. Jodoh tak panjang,jadilah kwn utk anak2. Tak perlu bermusuh.
Quote haruslah 21-10-2019 10:36 AM
komunikasi skrg thru hp jer
mane x nye (berdasarkan pengalaman)

hp ni kalau salah guna
mendekatkan yg jauh
menjauhkan yg dekat
Quote damian_lee 21-10-2019 10:39 AM
sampai sekarang aku rasa nama pentas dia sangatlah awesome ...

owh anak dia ada sakit jantung ... semoga diberi kesembuhan
Quote de_ikea 21-10-2019 10:40 AM
Communication breakdown ni mcmna ya?

Tak boleh meluah rasa? Pasangan tak layan? Tak ada masa nk jumpa bercakap? Different wavelengths? Bahasa percakapan tak difahami? Teknologi komunikasi tak ada?
Quote rosevelvet 21-10-2019 10:46 AM
epal21 replied at 21-10-2019 10:34 AM
Sedihnya. Pasangan urban mcm ni selalunya bukan ke open minded sepatutnya xde lah communication issu ...

Mmg communication penting. X puas hati ke merajuk ke terasa ke baik ckp. Jgn simpan. Penting kena ckp sbb spouse org paling kerap kita jumpa n berurusan setiap hari n kewujudan dia pun dlm territory kita. So perlu utk kita rs bhagia dgn org yg ada dlm territory kita. Adik beradik sepusat sepusing pun kita ada jugak bergaduh x puas hati. Apatah lg org yg masuk dlm hidup kita time kita dh besar kan. Biar dia phm mcmn rapuh or keras hati kita, mn sensitiviti kita. So do us. Kita pun kena phm dia
Quote fa1982 21-10-2019 11:20 AM
Terkejutnya baca ni..ingat dia baik2 je dgn husbandnya..pasal lama x nampak  husband dia kat IG tu ai thought sebab dia mmg xnak publickan rumahtangganya..

Takziah hunny..suka tgk sheols rajin workout, jaga makan..mmg body goals sgt laa..bff sazzy kan, mmg boleh click sgt la..
Quote cutepiekiss 21-10-2019 11:25 AM
tak pelah buat apa hidup bersama tapi, tak bahagia. Nanti ada depression lagi teruk. Ini yg bercinta pun ada communication breakdown pun leh break up.
Quote OsHiN_hOnEy 21-10-2019 11:27 AM
de_ikea replied at 21-10-2019 10:40 AM
Communication breakdown ni mcmna ya?

Tak boleh meluah rasa? Pasangan tak layan? Tak ada masa nk  ...

semua yg di atas
dan ego
one sided communnication
the other party can't read your mind
you  can't be a good listener

lama2 rasa mcm sepi jer, though dlm keramaian
that is the signal to walk out.
in any relationships bkn jer dgn pasangan kita
Quote supernaturalee 21-10-2019 11:28 AM
Igtkn dh lm psl ni


Bertabahlah hanny maduuuuu
Quote shania88 21-10-2019 11:30 AM
Komunikasi memng penting
Suami kena la pandai bagi masa

Maybe diorang ni jenis sibuk
laki sibuk hunny pon sibuk
dua2 jenis gigih bekerja
kalau hunny free laki dia lak tak free
begitu la sebaliknya
kesian gakkk kannn

so permpuan kan dia nak lelaki spare time time dia tak bz
tapi lelaki lak memg sibuk dgn bisness
Quote inspektoremos21 21-10-2019 11:35 AM
haruslah replied at 21-10-2019 10:36 AM
komunikasi skrg thru hp jer
mane x nye (berdasarkan pengalaman)


Mcm keknis & kekrul lembam la.. communicate melalui handphone even dalam rumah.
Quote kiyudi 21-10-2019 11:49 AM
inspektoremos21 replied at 21-10-2019 11:35 AM
Mcm keknis & kekrul lembam la.. communicate melalui handphone even dalam rumah.

yg ni over communication

Quote fushimi 21-10-2019 11:55 AM
inspektoremos21 replied at 21-10-2019 11:35 AM
Mcm keknis & kekrul lembam la.. communicate melalui handphone even dalam rumah.

ahhahahaahhahahaha

iols mudah terhibur janji komunikasi kekdahnya

Lihat semua komen(98)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.129221s Gzip On
To Top