Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Siap Bergari! Hotel Berkonsepkan Penjara Ini Curi Perhatian Warganet

21-10-2019 11:09 AM| Komen: 28

Pada zaman sekarang, hampir kesemua bisnes mempunyai tema dan konsep yang tersendiri. Konsep yang unik mampu untuk menarik perhatian pelanggan dan juga menonjolkan keistimewaan sesebuah bisnes. Pasti anda pernah dengar akan restoran yang mempunyai pelbagai konsep seperti mempunyai taman kecil dan ada juga yang meletakkan live band seperti Hard Rock Cafe.

Terbaru, tular di Twitter apabila sebuah akaun Twitter dengan nama Jomkita (@jomkitamy) memuat naik beberapa gambar hotel yang berkonsepkan penjara. Yang menarik perhatian warganet adalah reka bentuk dan peralatan di dalam bilik itu yang kelihatan agak pelik daripada bilik hotel yang biasa.


Sumber Gambar: Twitter Jomkita
Sumber Gambar: Twitter Jomkita
Sumber Gambar: Twitter Jomkita
Sumber Gambar: Twitter Jomkita
Selepas dikaji dan dicari sumber gambar tersebut, gambar tersebut sebenarnya adalah sebuah hotel di Vietnam yang berkonsepkan 50 Shades of Grey. Hotel dengan nama Honey Houses ini sesuai untuk mereka yang mahu berbulan madu atau mereka yang masih baru berkahwin. Yang faham tu fahamlah!

Sumber Gambar: Twitter Jomkita
Sumber Gambar: Twitter Jomkita

Tweet ini mendapat reaksi bercampur daripada warganet yang rata-ratanya mengetahui mengenai konsep hotel penjara ini.


Buat korang yang baru berkahwin dan masih belum ada plan tentang lokasi untuk berbulan madu, sekarang anda tak perlu pening lagi!- CARI 


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
0
Komen: 28
Komen

Previous : Menginap Di Rumah Barbie Dengan Hanya RM251 Semalam!

Next       : Nak Cuba Hanbok Free, Enam Sahabat Nyaris Tertipu Ketika Melancong Di Korea Selatan

Komen Terbaru

Quote gideoncross 27-10-2019 04:36 PM
Iol dah habis bca ktiga2 buku Christian Grey/50 Shades Trilogy ni trmsuklh Grey & iol xbrapa brkenan dgn cara BDSM, ganas kot & msti ada "safe words". Nak pleasure tpi klau smpai sakit2 tu yg x bleh blah, no wonder there's Sadism & Masochism in BDSM, it's bout' having pleasure time d sakiti, yih sngt. Pastu playlist main kn lgu S&M by Rihanna lak haha. Coincidence.

Lain-lain Komen

Quote Kurex 21-10-2019 11:17 AM
Nak bawak zul ripin dekat sini.. Boleh main gari2...
Quote sarah82 21-10-2019 11:19 AM
Hat ni bukan penjara cheqqq oiii.. Hat ni BDSM..
Quote sharlenetexas 21-10-2019 11:56 AM
Kalau berlaku "kemalangan" macamana?
Quote epuepy 21-10-2019 12:01 PM
Oh. I want it
Quote mawardia 21-10-2019 01:05 PM
Penjara apoooooooooo. ID yg design concept ni sure fefeeling Christian Grey.
Quote Eric.n9 21-10-2019 01:12 PM
Buat pengemar 50 shades of grey, boleh la cuba cuba dekat sini
Quote RatuDunia94 21-10-2019 01:43 PM
Kurex: Nak bawak zul ripin dekat sini.. Boleh main gari2...


Imejin cuols terperangkap dgn Zul Ripin, Hisham Hamid, Remy Ishak, Fattah Amin, Fadzlan Hazim, Hairul Azreen, Syukri Yahya, Syafiq Kyle dlm bilik tu.. kenduri...
Quote Sang_Pencinta 21-10-2019 01:43 PM
Kenapa pod bed lebih menyeramkan mcm penjara banding ni??
Quote supernaturalee 21-10-2019 01:44 PM
RatuDunia94 replied at 21-10-2019 01:43 PM
Imejin cuols terperangkap dgn Zul Ripin, Hisham Hamid, Remy Ishak, Fattah Amin, Fadzlan Hazim, H ...

harem uols

berpesta layaknya




Quote mimienaa 21-10-2019 02:17 PM
Mattress Cleaning  Idea yang menarik untuk siapa yang mencari kelainan konsep .
Quote CinnamonR 21-10-2019 02:25 PM
Ni yg suke sek ganas ni..psiko
Quote Sangkar_Emas7 21-10-2019 03:32 PM
ini dah mcm cerita 50 shades of grey dah...
Quote BuBuComey 21-10-2019 04:48 PM
Konsep penjara ye?
Quote shark_eow7 21-10-2019 04:58 PM
sarah82 replied at 21-10-2019 11:19 AM
Hat ni bukan penjara cheqqq oiii.. Hat ni BDSM..

macam pernah tengok tools tu dekat paisdiki punya channel pasal bdsm. tiberrr penjara la pulak kannn
Quote sarah82 21-10-2019 05:44 PM
shark_eow7 replied at 21-10-2019 04:58 PM
macam pernah tengok tools tu dekat paisdiki punya channel pasal bdsm. tiberrr penjara la pulak kan ...

Hahaha.. Kannn.. Beza tau penjara dan BDSM
Quote anony-mous 21-10-2019 06:18 PM
I nak! Tp mcm xhygiene jah
Quote anony-mous 21-10-2019 06:19 PM
RatuDunia94 replied at 21-10-2019 01:43 PM
Imejin cuols terperangkap dgn Zul Ripin, Hisham Hamid, Remy Ishak, Fattah Amin, Fadzlan Hazim, H ...

Tu bkn @Kurex jah yg nak. I pon nak. Hisyam hamid n shafiq kyle, so yummy
Quote helicornia 21-10-2019 07:47 PM
idok la aku nk tido sini.creepy. hotel biasa pun kdg susah tido
Quote sarah82 21-10-2019 08:07 PM
Aku suka love sofa tu..

Lihat semua komen(28)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.087816s Gzip On
To Top