Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Neelofa Diiringi Polis Ke Perasmian Model Baru Oppo Jadi Perdebatan Netizen

18-10-2019 10:35 AM|Oleh: Myeonir| Komen: 139

Siapa tidak kenal si gadis cantik Neelofa? Bukan sahaja pandai berlakon, tetapi dia juga kini merupakan seorang usahawan yang mendapat pengiktirafan daripada nama besar di peringkat antarabangsa. Jaranglah nak nampak Neelofa di Malaysia, asyik ke luar negara sahaja!

Bila nama dah besar dan pengaruh dah kuat, pasti akan menjadi rebutan jenama terkenal untuk dijadikan sebagai jurucakap. Sedar tak sedar, Neelofa sudah beberapa tahun menjadi duta untuk jenama telefon bimbit terkenal iaitu Oppo.


Kredit foto: Berita Harian

Begitu sayangnya Oppo kepada Neelofa, sehingga dia 'diescort' polis dalam perjalanan ke majlis perasmian terbaru model telefon bimbit itu. Lihat sahaja Insta Story Neelofa ini.



Walau bagaimanapun, ada sesetengah netizen yang marah apabila melihatkan keadaan itu kerana bagi mereka, Neelofa bukanlah sesiapa sehingga mereka perlu memberi laluan di jalan raya.


Kredit foto: Twitter

Pun begitu, ada juga yang 'back-up' Neelofa dan mengatakan bahawa sesiapa sahaja boleh menggunakan khidmat 'escort' itu jadi tak perlu cemburu.


Kredit foto: Twitter

Apa pula pendapat anda? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
2
Komen: 138
Komen

Previous : "Meet My Legacy, Aslan" - Comel Anak Pertama Kaka Azraff

Next       : "Dah Kenapa Suruh Aku Buat Amal Jariah?" - Kes Saman, Jasmin Hamid Dituduh Buang Duit

Komen Terbaru

Quote diss69 19-10-2019 06:29 PM
guesswho09 replied at 18-10-2019 01:36 AM
Retis scammer online sape???
pelakon sendu ditinggal bini cantik tu
sape pulak???

Nk jugak tau, sape..

Lain-lain Komen

Quote Sayawanieta 17-10-2019 06:11 PM
Ohhhhhh.. Macam tu ke. Kerlas ko lopa
Quote rotijohanz 17-10-2019 06:19 PM
sheols mtk bntuan pakpolisi nk g show meletop lah.!
sheols kn bekejaran dr event oppo tu.......ahgitu iols backup neelopah.
lantak ler dh sheols kayo bduit retis internesional kan.....so?
retis lain hade ke?
Quote jalfa 17-10-2019 06:22 PM
Gelenyar nok sohor.
Quote apedehal 17-10-2019 06:32 PM
No biggie...selagi boleh show off.. show off je lahh.duhh
Quote selyusi 17-10-2019 06:33 PM
rotijohanz replied at 17-10-2019 06:19 PM
sheols mtk bntuan pakpolisi nk g show meletop lah.!
sheols kn bekejaran dr event oppo tu.......ahg ...

Kecohkan netz ni, padahal abam2 polis tu dibayar. Bukannya free. Yang patut dimaki abam2 riderr tengah highway tuu, konvoi ramai2 sukahati jek suruh driver ketepi kasi laluan. Btw, cuols silap fakta, sheols otw ke event oppo, bukan dari event oppo
Quote blythes 17-10-2019 06:46 PM
boring nya cerita netizen tak cukup belajar pun jadi berita
Quote iolss 17-10-2019 06:47 PM
benda ble g awal, knpo dah lmbt br nk kuar rumah..traffic is something that no one can predict. tetiba xcident lah, lori ayam tbalik lah, belom kira org melesia nk brenti tgk lah..

ha gituu
Quote MekConkey 17-10-2019 06:54 PM
rotijohanz replied at 17-10-2019 06:19 PM
sheols mtk bntuan pakpolisi nk g show meletop lah.!
sheols kn bekejaran dr event oppo tu.......ahg ...

Awww pandainya kamu ...Mek baru nak hencap artikel tu salah..dia sbnrnya nak pergi ke Meletop dari event Oppo yg lewat habis.. tq back up hajjah walaupun mu bukan karats dia
Quote MekConkey 17-10-2019 06:58 PM
Mek gelak je baca komen2 kt Twitter tu..x tahu cite sbnrnya, nak hentam je tahu..

Hajjah habis event oppo around 7pm di Bangsar South..then rushing nak pergi Meletop.. klu ikut yg ditulis waze, mahu sampai jam 8.45pm...dgn nak solatnya, nak bersiapnya....gila haper ...ah gittew Mek menerangkan

Quote rotijohanz 17-10-2019 07:04 PM
Edited by rotijohanz at 17-10-2019 07:05 PM
MekConkey replied at 17-10-2019 06:54 PM
Awww pandainya kamu ...Mek baru nak hencap artikel tu salah..dia sbnrnya nak pergi ke Meletop da ...


geli iols dgn karats lopa mcm uols.....nk beterima kasih bagai.yuckssssssss...........stkt g show meletop pprt je pun bkn gala award....... over
Quote fadz84 17-10-2019 07:05 PM
Igtkan nk kena pegi pembentangan belanjawan.. program meletop je pun.. apa2 pun ada duit semua blh jadi kn.. hehe
Quote MekConkey 17-10-2019 07:11 PM
rotijohanz replied at 17-10-2019 07:04 PM
geli iols dgn karats lopa mcm uols.....nk beterima kasih bagai.yuckssssssss...........stkt g sho ...

Oh ..Maafkan Mek.. igt dier nk pergi Gala Monaco Awards tadi (oscar award versi digital ).. maafkan Mek


Quote MelahJanda 17-10-2019 07:11 PM
MekConkey replied at 17-10-2019 06:58 PM
Mek gelak je baca komen2 kt Twitter tu..x tahu cite sbnrnya, nak hentam je tahu..

Hajjah habis ev ...

Dia buat permohonan bertulis ye..sempat tulis surat tgh sebok2 tu ye

Ke wasap je
Quote danieladam 17-10-2019 07:12 PM
Kalo bg duit atau cenderahati pada polis tu x kira rasuah ke?

Lpas ni kalo ada lagi polis sibuk nak belah jalan time jem, iols bolayan kan je. Takat rushing nak pergi program lagha bermutu rendah pon sibuk nak polis pengiring. Dasar tibaiunta...show off selagi boleh.

Quote prizadane 17-10-2019 07:14 PM
rotijohanz replied at 17-10-2019 07:04 PM
geli iols dgn karats lopa mcm uols.....nk beterima kasih bagai.yuckssssssss...........stkt g sho ...

Kekeke..hey! Meletop tu periuk nasi lopa okay. Rancangan hiburan paling berprestij di malaysia dan asia. Haruslah laju je ada pengiring.. lopa ikut prosedur sebenar tau.. buat official letter di kala jammed  untuk dapatkan polis pengiring
Quote imanda 17-10-2019 07:17 PM
kalo smp set lmbat pon knp?
ada punchcard / thumbprint kah must arrive before the show start??? hehhhh
Quote MekConkey 17-10-2019 07:18 PM
MelahJanda replied at 17-10-2019 07:11 PM
Dia buat permohonan bertulis ye..sempat tulis surat tgh sebok2 tu ye

Ke wasap je

Tak tau la kak melah.. igt nak tanya dia tapi Mek x de no wassap dia pulak
Quote Nham22 17-10-2019 07:24 PM
Rasenye kalau boleh bayar....bolrh jekannn
Quote URUHA 17-10-2019 07:25 PM
Harus la kena wt menda cmni supaya disebut2 netizen & kekal relevan gitchew. Jahlop mana ada produk lain dah. Harapkan kontroversi je lah

Lihat semua komen(139)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.159289s Gzip On
To Top