Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Letih Sampai Tutup Mata Nak Makan, Isteri Puji Aaron Aziz Banyak Berkorban

17-10-2019 05:34 PM|Oleh: ameenarara| Komen: 44

Datin Diyana Halik, isteri kepada pelakon Aaron Aziz meluahkan rasa sayang pada suaminya di Instagram yang sanggup berkorban siang malam bekerja sehingga kelihatan letih.

Kepenatan suaminya digambarkan ketika sedang makan sehingga tidak dapat membuka matanya sebaik sahaja pulang dari bekerja dan program MeleTOP.





Menurut luahannya itu, dia begitu bersyukur kerana dikurniakan seorang suami seperti Aaron dan berharap anak-anak mereka memahami kerja keras bapa mereka selama ini bagi mencari rezeki untuk keluarga.

Dia memuji kesungguhan Aaron dan seorang suami juga perlu mendapat penghargaan daripada isteri dengan berterima kasih atas usaha suami kerana semua ini dilakukan untuk keluarga.


Foto: Instagram Diyana Halik

Diyana juga mendoakan agar Tuhan sentiasa melindungi suaminya dan beruntung anak-anak mereka mempunyai seorang bapa seperti Aaron Aziz.

Buat para isteri, apa salahnya puji suami anda yang sanggup buat apa sahaja untuk mencari rezeki seperti mana Diyana menghargai suaminya. Pasti sentiasa dimurahkan rezeki dan keluarga diberkati. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 44
Komen

Previous : "Kan Dah Kecik Hati" - Intan Najuwa Kata Tunang Tak Kisah, Tapi Rupanya Dah Sentap?

Next       : "Kenapa Edit? Biarlah 1 Malaysia Tahu"- Aliff Syukri Ditempelak Datin Shahida

Komen Terbaru

Quote stania83 20-10-2019 12:52 AM
Aaron bz apa ya? Aaron ni hensem tapi kosong mcm takde personaliti

Lain-lain Komen

Quote Kurex 17-10-2019 05:56 PM
Meh bang aaron, kurex urut erotik
Quote thetimes 17-10-2019 05:59 PM
Kurex: Meh bang aaron, kurex urut erotik

Alang-alang tu tolong suapkan nasi sekali la.{:smile
Quote CiliPadiSedap 17-10-2019 06:00 PM
banyak2 laki singapore masuk malaysia perangai elok salah sorang aron aziz. yang kerat 8,  yang curang.. minta dijauhkan..


aron aziz dh level international.. yang mana jealous tu xperlu cantas just work hard.. mana tahu dapat berlakon heroin avengers pula?
Quote KIM.K 17-10-2019 06:08 PM
Terbaik bang lots of respect
Quote ashcroft86 17-10-2019 06:34 PM
He works hard. Hurmm, untung wife die. Helok, rajin, xde pon gosip picisan kan? Klu nak compare ngn jedjaidi?
Quote pichee 17-10-2019 06:41 PM
Pnjgnye caption bini die...sape yg bc tu...
Quote Boomibulat 17-10-2019 06:47 PM
Kurex replied at 17-10-2019 05:56 PM
Meh bang aaron, kurex urut erotik

Nak jugak rex..
Quote cikgojesss 17-10-2019 06:47 PM
heols sedap sangat k.. cumaaaaa
Quote Kurex 17-10-2019 06:58 PM
cikgojesss replied at 17-10-2019 06:47 PM
heols sedap sangat k.. cumaaaaa

Haippppppppp!!!
Quote silampumeja 17-10-2019 07:04 PM
Best tgk diorang skarang...aaron pnya # kat caption slalu buat i terhibur..hahahhaa
Quote blekkep 17-10-2019 07:17 PM
Acik garita masih x putus arap nk brlakon lg ngan heols yach!!!
Quote Perawankota 17-10-2019 07:46 PM
Bagus tgk dorg ni...
Quote diss69 17-10-2019 09:39 PM
Alhamdulillah jugak akk dpt pasangan walaupun bukan mcm aaron tp melengkapi satu sama lain..
Quote slyfynx 17-10-2019 09:44 PM
Bongok la mende camni nk di news kan.
xde mende lain ke
Quote darkness 17-10-2019 10:00 PM
Perbualan anak dorg dgn diyana halik tu pernah baca somewhere...dr komik or kata2 hikmah
Quote sharlenetexas 17-10-2019 10:09 PM
CiliPadiSedap replied at 17-10-2019 06:00 PM
banyak2 laki singapore masuk malaysia perangai elok salah sorang aron aziz. yang kerat 8,  yang cura ...

Camne singaporean senang dapat datuk? Aaron, adi bebird.
Quote cutepiekiss 17-10-2019 10:09 PM
Aaron nie sgt menjaga hati wife dia. Tak layan sgt retis perempuan yg menggedik.
Quote xtahumenahu 17-10-2019 10:14 PM
X.pernah minat aaron..tp dia nampak sgt syg family...moga bahagia hingga ke akhirnya
Quote cruz2 17-10-2019 10:30 PM
darkness replied at 17-10-2019 10:00 PM
Perbualan anak dorg dgn diyana halik tu pernah baca somewhere...dr komik or kata2 hikmah

Itu lah..pernah terbaca jugak.sape copy sape ni?

Lihat semua komen(44)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.881849s Gzip On
To Top