Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

"Buat Apa Check In Ramai-ramai Tu?" Remaja Lelaki Perempuan Duduk Sebilik Macam Sardin

17-10-2019 01:40 PM Komen: 134
"Apa kau buat ni!"

Memang mengejutkan apabila didapati 9 remaja lelaki duduk bersama di bilik hotel dengan 3 remaja perempuan di Lebuh Raya Darulaman, Alor Setar semalam. 

Malah, mereka semuanya masih berusia belasan tahun antara 16 hingga 19 tahun dalam serbuan anggota polis bersama Jabatan Agama Islam Kedah (JAIK) itu. 

Foto: Harian Metro

Memetik laporan Harian Metro, ketika serbuan mereka sedang tidur dan seorang daripadanya membuka pintu selepas ia diketuk. 

Tindakan curiga mereka menyebabkan kami menyerahkan kes itu kes kepada polis kerana mengesyaki mereka terbabit dengan aktiviti berkaitan dadah.

Kebanyakan mereka berasal dari Kuala Nerang, Pendang, Alor Setar, Sungai Petani, Pulau Pinang dan Perlis, kata Penolong Pengarah Penguatkuasaan Undang-undang Syariah JAIK, Syeikh Radzi Abdul Mutalib.

Selepas pemeriksaan mendapati mereka semua tidak mempunyai sebarang hubungan mahram.

Sehubungan itu ibu bapa diminta supaya mengawasi anak masing-masing supaya tidak terjebak dengan aktiviti tidak bermoral,katanya lagi. - CARI 


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 134
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote stania83 20-10-2019 01:13 PM
Mcm mana Nak ada libido Mcm perempuan ni.

Lain-lain Komen

Quote DollahRepek 17-10-2019 10:13 AM
Sesi gangbang kah?
Quote hyunniesSS501 17-10-2019 10:15 AM
wuuu siap rapat2 katil. takut antu ek
Quote damian_lee 17-10-2019 10:16 AM
teringatlah jiran iols ... 8 lelaki satu perempuan ... dalam satu bilik
sekali kantoii dengan mak dia

terus mak dia panggil polis

berangkutlah 8 lelaki and sorang perempuan tu .......
Quote awanysss 17-10-2019 10:18 AM
semoga keturunan kite semua dijauhkan dari menda2 camni..
apelah dibuat ramai2 tu..
Quote Mina2215 17-10-2019 10:18 AM
Apa nak jadi dengan generasi pelapis sekarang ni...
Quote dua_chzy 17-10-2019 10:19 AM
Tak semestinya deyol berzina. Mungkin meka semua memang betul2 kawan baik platonik relationship jah. If takda kapel2 dalam tu, takkan jadi kongkek mengongkek. If hada, tu yang bahaya.
Quote anony-mous 17-10-2019 10:22 AM
dua_chzy replied at 17-10-2019 10:19 AM
Tak semestinya deyol berzina. Mungkin meka semua memang betul2 kawan baik platonik relationship jah. ...

Positif nya uols kdg2 i kesian jgk dgn kes2 gini. Mak ayah xpernah ke tanya ank g mana? Kenapa kaler rmbut mcm tu?
Quote MissLana 17-10-2019 10:22 AM
advance laa adik2 nii rambut dr pelagai warna

geli and gila for me to do gangbang session. so JAIK dtg serbu ni the aftermath ler?
Quote Boomibulat 17-10-2019 10:23 AM
damian_lee replied at 17-10-2019 10:16 AM
teringatlah jiran iols ... 8 lelaki satu perempuan ... dalam satu bilik
sekali kantoii dengan mak d ...

Ank dia yg pompuan ke lelaki..?
Quote damian_lee 17-10-2019 10:25 AM
Boomibulat replied at 17-10-2019 02:23 AM
Ank dia yg pompuan ke lelaki..?

lelaki ..... kalau yang pompuan .. kompem2 la ... abam2 sado .... pak cik2 tak berpelikat ... nak try lepas tu ...
Quote dua_chzy 17-10-2019 10:33 AM
Edited by dua_chzy at 17-10-2019 10:35 AM
damian_lee replied at 17-10-2019 10:16 AM
teringatlah jiran iols ... 8 lelaki satu perempuan ... dalam satu bilik
sekali kantoii dengan mak d ...


Akak pernah kena gini. Kes akak, 3 lelaki 3 pompuan. Memang takda kapel yah. Kawan baik ja. Umur dalam 18 or 19 weol masa tu, tak ingat. Weol buat BBQ kat rumah kawan. Parents sheol kebetulan takda dan weol dah dapat permission huntok spend the night berBBQ sambil cerita2 sampai lebam. Huntok elak fitnoh, weol bukak pintu rumah luas2. Yang lelaki dah plan tido ruang tamu, yang gegurl pulok dalam bilik. So around midnight, weol yang gegurls masuk bilik gi tido. Yang lelaki masih sembang2 kat laman rumah. Tetiba datang segerombolan manusia, terus gi belasah kawan2 weol yang lelaki tu yah. Then pintu bilik weol diketuk sampai kuat macam nak pecah jah. Berteriak2 hanat2 tu soh weol kuar. Dalam keadaan mamai weol pon kuar. Ropanya kazen2 kawan akak, yakni anak tuan rumah tu, yang ambushed weol. Siap panggil polis lagik (ntah betul ntah idok polis). Takda angin takda ribut kezen jantan gi belasah anak orang pehtu kezen tino jerit2 marah weol like weol bohsia sundal jalang sebegitu. Makcik, pakcik kawan akak pun hada (i.e.mak pak yang membelasah tu). Almost histeria sheol nangis2 tanya apsal weol dibuat gituh. Weol yang strangers to the family ni, dok dendiam ja karna takut plus bingung tetiba khen diambushed tengah malam.

Dipendekkan cerita, seminggu after insiden tu, weol kumpul balik. Tak puas hati dibuat gituh. Bincang2. Then weol amek keputusan pi rumah kezen kawan aiol yang mengambushed tuw, diiringi mak dan pak sheol huntok gi confront family yang ambushed weol tanpa usul periksa. Ujung2 deyol mintak maaf, sebab weol ugut nak buat report polis sgala.

Gitulah pengalaman dolu2. Tetiba teringat balik after baca berita neh.
Quote dua_chzy 17-10-2019 10:36 AM
anony-mous replied at 17-10-2019 10:22 AM
Positif nya uols  kdg2 i kesian jgk dgn kes2 gini. Mak ayah xpernah ke tanya ank g mana? Kenapa  ...

Sebab pernah merasa pengalaman lebih kurang gini. Tu yang posetep. But budak2 Wicet ni tatau la khen gimana if kawan baik pompuan sundri pon sanggup makan.
Quote damian_lee 17-10-2019 10:36 AM
dua_chzy replied at 17-10-2019 02:33 AM
Akak pernah kena gini. Kes akak, 3 lelaki 3 pompuan. Memang takda kapel yah. Kawan baik ja. Umur ...

kalau macam tu ok la .... memang dah buka pntu bagai

ini dalam bilik bujang ... pastu memang tengah beromen ....
ada yang bogel
ada yang pakai boxer ...
Quote dua_chzy 17-10-2019 10:38 AM
damian_lee replied at 17-10-2019 10:36 AM
kalau macam tu ok la .... memang dah buka pntu bagai

ini dalam bilik bujang ... pastu memang te ...

Oh ye? Tak baca bebetul berita tu tadik. If dah bugil, pakai boxer memang gang bang la.
Quote ell768 17-10-2019 10:38 AM
ni nak jimat ke apa ni?
Quote dua_chzy 17-10-2019 10:39 AM
damian_lee replied at 17-10-2019 10:36 AM
kalau macam tu ok la .... memang dah buka pntu bagai

ini dalam bilik bujang ... pastu memang te ...

Eh, uol refer kat cerita uol tu kan? Bukan berita ni kan? Since macam takda pulok aiol jumpa pakai boxer, bugil bagai.
Quote damian_lee 17-10-2019 10:45 AM
dua_chzy replied at 17-10-2019 02:39 AM
Eh, uol refer kat cerita uol tu kan? Bukan berita ni kan? Since macam takda pulok aiol jumpa pakai ...

haah ... bukan pasal cite berita tu ...... huhuhu
anyway .... better la gak mengongkek kat hotel kalau betul pun ... dr yang kena tangkap gangbang ... kat belakang surau tu ...
choiii
Quote tagas 17-10-2019 10:46 AM
syok ooo bangbus
Quote insulin 17-10-2019 10:47 AM
Memasing tak cukup duit sampai berkongsi 1 bilik...

Lihat semua komen(134)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.297881s Gzip On
To Top