Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Fokus@CARI Lihat artikel

Dibebaskan Sebab Bukti Tak Cukup, Mungkinkah Doktor Miang Tunggu Masa Balas Dendam?

Oleh: Pink Lily|17-10-2019 10:55 AM Komen: 18
Sumber: World Of Buzz

Harapkan pagar, pagar makan padi. Itulah nasib yang menimpa seorang wanita yang dikenali sebagai Cik A. 

Awal tahun ini, Cik A yang juga mangsa rogol, telah bertemu seorang pakar psikiatri tempatan, Dr Gurdeep Grewal bagi mendapatkan nasihat. 

Malang bagi Cik A apabila doktor yang bekerja di sebuah hospital di Petaling Jaya itu pula membuat gangguan seksual terhadapnya. 

Netizen rata-rata terkejut apabila seorang profesional seperti Dr Gurdeep sanggup melakukan perkara terkutuk seperti itu, apatah lagi terhadap seorang mangsa rogol!


Bukti perbualan mangsa dengan tertuduh melalui Whatsapp
Sumber: World Of Buzz

Bukti perbualan mangsa dengan tertuduh melalui Whatsapp
Sumber: World Of Buzz

Bukti perbualan mangsa dengan tertuduh melalui Whatsapp
Sumber: World Of Buzz

Mangsa kemudiannya membuat laporan polis terhadap doktor tersebut beserta bahan bukti perbualan mereka melalui aplikasi WhatsApp yang jelas menunjukkan perbualan lucah dibuat doktor itu. 


Salinan laporan polis mangsa terhadap Dr Gurdeep
Salinan laporan polis mangsa terhadap Dr Gurdeep
Sumber: World Of Buzz

Walaupun doktor terbabit telah dipecat dan terdapat bukti kukuh, namun pihak polis telah menutup kes ini dengan alasan 'kekurangan bukti'. 

Majlis Perubatan Malaysia (MMC) juga masih belum mencapai sebarang kata putus berkenaan kes ini. 

"Kini, saya diselubungi rasa takut, resah dan rasa dikhianati oleh sistem keadilan selain mengalami kecelaruan stres pasca-trauma yang dahsyat akibat kejadian itu.

"Saya cuba membunuh diri sebanyak lima kali dalam tempoh dua bulan dan tidak boleh tidur malam serta mengalami serangan panik dan resah yang tidak berkesudahan," katanya. 


Maklumbalas pihak polis menyatakan kes akan digugurkan akibat kekurangan bukti.
Sumber: World Of Buzz

Kini, Dr Gurdeep masih bebas bersama segala maklumat dirinya dan boleh membalas dendam pada bila-bila masa. 

Doktor terbabit juga masih lagi berada di luar sana bertugas seperti biasa dan boleh berurusan dengan pesakit lain yang senasib dengan Cik A. 

Awas wanita sekalian, jangan biarkan diri anda menjadi mangsa si doktor miang! - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
3
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
2
Komen: 18
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote LadyCarefree 10-11-2019 04:22 PM
Jangan berak la kt tempat carik makan

Lain-lain Komen

Quote tagas 17-10-2019 11:10 AM
bukti ape yg kurang

semak skmm la matching tak dr bangsat nih punye

no. line wasap tu dat one can be approved as an exibit

simple
Quote mizruncing 17-10-2019 11:56 AM
WHY???? knp keadilan kt malaysia makin lemah? mcm2 laa. yg mangsa terus menjadi mangsa. it's not fair
Quote Artemesiaa 17-10-2019 12:02 PM
Membahayakan kalau jadi macam tu
Quote Meiizu 17-10-2019 12:17 PM
ok gmbr tuttt dah ada...mohon polis cek dlm sluar tu sama tak cam dlm gmbr
Quote kakyungpilah85 17-10-2019 12:31 PM
Edited by kakyungpilah85 at 17-10-2019 12:32 PM

macam ade 1 cerita kakyung pernah tengok dulu...perempuan ni jumpa doktor psikitari sebab konpius dengan naluri sex dy...dy mangsa rogol...dy punya benci kat lelaki sampai shut down nafsu dy kat lelaki tapi turn on kat perempuan...so jumpa doktor tu nak mintak pertolongan ubah dia balik dan lawan trauma dia tu...last2 memang doktor tu tolong awalnye...tapi abis sesi kaunseling tu doktor tu paksa dy kongkek..so..setiap sesi tu mmg end up doktor tu akan kongkek dy la...dy nak lari tapi doktor tu ugut nak sebar video dyorg dengan malukan perempuan tu...haram jadah punya doktor! last citer tu xigt laa ape jadi...rasa dy tikam  mati kot doktor tu
Quote shark_eow7 17-10-2019 12:36 PM
eiiii babinye doctor cmni.
Quote thetimes 17-10-2019 01:11 PM
Doctor pun banyak dah gila. Macam ni gila seks
Quote nanies 17-10-2019 01:50 PM
babinya perangai
Quote Melorqe 17-10-2019 02:19 PM
uiiihhh
teman udoh le selalu ke situ jumpa doktor pakar jugek
kat sana ramai doktor yg indian.
kes teman tak selesai jugok, teman pun malaih dah nak pegi mengfollow up.
Quote Catpaw 17-10-2019 03:18 PM
Sembang kencang ja gurdep ni yuckkkkkkk
Quote Meiizu 17-10-2019 03:35 PM
kenapa anney yenddiaaa slalu dikaitkan dgn gile s*** ? kebetulan/suratan?
Quote mieymiey 17-10-2019 04:09 PM
So lepas ni makin ramai la mangsa pada doktor lahanat ni.
Quote krieysa 17-10-2019 04:11 PM
Haah .... sekarang dia masih lagi practice kat klinik GP
Quote Perawankota 17-10-2019 08:27 PM
Doctor pon sama naik gila...
Quote coolie83 18-10-2019 09:16 AM
kalau banyak lagi kes cmni,mmg hilang la trust kat doc laki...especially yang check up berkaitan sakit puan..note for myself, pasni ikut bini check up n teman masuk sekali..bukan betul doc laki skang..
Quote Tinot7 18-10-2019 02:51 PM
Former private hospital psychiatrist charged over rape victims sexual harassment complaint

Ida Lim

18 October 2019, 12:55 PM GMT+8

Lawyer Francis Pereira was present to hold a watching brief for the patient. D Picture by Miera Zulyana

PETALING JAYA, Oct 18 Former consultant psychiatrist Dr Gurdeep Singh was charged today with allegedly insulting the modesty of a former patient and rape victim using sexually-charged words.

Dr Gurdeep, 41, pleaded not guilty when the charge under Section 509 of the Penal Code was read out to him at the Magistrate's Court here.

He is accused of uttering the offensive words to a former female patient at Thomson Hospital Kota Damansara at around 4.30pm on February 12, 2019.

According to the charge that was read out, the words were: Were you a virgin, how did it feel, was his penis big, did it hurt...Sex is supposed to be great, sex is good, sex feels and everyone should have a lot of sex.

Section 509 of the Penal Code covers the offence of insult of a person's modesty, which is punishable by a jail term of up to five years or fine or both.

Magistrate Mohamad Ikhwan Mohd Nasir fixed bail at RM5,000 with the additional condition that Dr Gurdeep not disturb the sexual harassment victim and the victim's family until the end of the case.

The prosecution had sought for bail to be set at RM7,000 with the condition for the victim and victim's family to not be disturbed by the accused until the case ends.

Lawyers representing Dr Gurdeep Singh, Datuk Suraj Singh (left) and Dinesh Ramachandran (right) are seen at the Petaling Jaya Magistrate's Court October 18, 2019. D Picture by Miera ZulyanaMore

Dr Gurdeep's lawyer, Datuk Suraj Singh, sought for a lower bail by saying his client was now unemployed.

Suraj also said his client is now unemployed, and added that his client's uncle would act as guarantor.

Lawyer Dinesh Ramachandran also represented Dr Gurdeep.

The bespectacled Dr Gurdeep was seen in court wearing a grey blazer with matching pants.

Lawyer Francis Pereira was present to hold a watching brief for the patient. The name of the patient has been withheld at the lawyer's request.

The sexual harassment victim was also a victim of rape.

The case will come up for further mention on December 5.

On July 17, the Thomson Hospital Kota Damansara said it had acted immediately by launching a domestic inquiry following an online complaint the same month about the alleged sexual harassment.

The hospital had suspended the consultant psychiatrist on July 6 pending the internal inquiry, before terminating his services on July 15 after the inquiry was completed.

The hospital had then said it had reported the case to the police and the Malaysian Medical Council.

Quote Ladybird910 20-10-2019 03:11 PM
Ramainyaaaa doc gila skrg..muka nmpk baik tapi perangaiiii.. Nauzubillah
Quote LadyCarefree 10-11-2019 04:22 PM
Jangan berak la kt tempat carik makan

Lihat semua komen(18)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.201530s Gzip On
To Top