Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Menyanyi Sama-sama, Ibu Nadzmi Adhwa Siap Riba Ardell Aryana Dalam Kereta

16-10-2019 02:22 PM|Oleh: Saiful| Komen: 155

Lepas berkahwin, bertambah-tambah pula manis Nadzmi Adhwa dan Ardell Aryana.

Kalau dulu sebelum berkahwin, mereka menyanyi sama-sama berdua sahaja dalam kereta.



Selepas berkahwin, ibu Nadzmi pun ikut serta bersama.

Video yang dimuat naik di Instagramnya baru-baru ini, cukup membuktikan hubungan mesra yang terjalin di antara mak mentua dan menantu

Manakan tidak, dua-dua duduk depan sekali. Siap ibu Nadzmi riba Ardell katanya.



Nampak seronok menyanyi lagu Cinta Luar Biasa yang dipopularkan oleh Andmesh Kamaleng.

Di ruangan komen ramai yang meuji-muji Nadzmi. Antaranya, 

"Baiknya ibu, siap ribakan menantu.
 
"So sweet, kahwini dia bukan sahaja dia tapi seluruh ahli keluarganya.
 
"Bagusnya Adhwa faham kenapa dua-dua kena duduk depan," antara komen warganet.


Kredit foto: IG

Tak pastilah apa motif sebenar kedua-duanya duduk di tempat duduk penumpang hadapan. 

Apa pun semoga berbahagia hingga ke syurga ya. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 155
Komen

Previous : Peserta Dewi Remaja Dikurung 54 Hari, Elak Sejarah Hitam Berulang

Next       : Lufya Omar Bengang Suami Tak Hadir Mahkamah, Dah 4 Bulan Digantung Tak Bertali

Komen Terbaru

Quote epal21 30-10-2019 11:34 AM
Mak mertuanya pun layan aje. Sama aje lah satu family ni attention seekers nya. Itu kalau accident, air bag deployed padan muka. Nie lah yg org cakap, berlumba 2 nak tunjuk kebodohan.

Lain-lain Komen

Quote mongoose_kidz 16-10-2019 02:30 PM
jumpa roadblock mst kelam kabut kan...
sapa dia nk g belakang..
Quote Kurex 16-10-2019 02:36 PM
Bosannya....
Quote mizruncing 16-10-2019 02:45 PM
erkkkkkkk overnyaa. sory mcm kurang senang plak tgk dok riba mcm tu. mak mertua kot. dua2 plak tu dok depan. ehhh tak phm laa. nk viral kot. kasi jelaaaa
Quote jijilaaa 16-10-2019 02:52 PM
halo pulis tolong tangkap ini org. terang2 upload kesalahan trafik kat socmed ni. kalu eksiden, ko tak mati tp menyebabkan org len mati nak kata apa?
Quote sarah82 16-10-2019 02:57 PM
Soalan bodoh aku.. Boleh ka memandu sambil rakam video? Tak merbahaya kan org lain ka kalau jadi kemalangan? Si Minah tu takkan terhumban keluar ka kalau berlaku pelanggaran?
Quote msdummy.2018 16-10-2019 03:01 PM
sarah82 replied at 16-10-2019 02:57 PM
Soalan bodoh aku.. Boleh ka memandu sambil rakam video? Tak merbahaya kan org lain ka kalau jadi kem ...

ko xbodoh weh...genius sb bertanyakan soalan mcm tuh ...yang bodoh org yang buat perbuatan tuh....sebelum buat xnk berfikir.....
Quote MissVixen 16-10-2019 03:01 PM
Ini berapa tahun pulak bertahan? Selalu over2 ni, tak lama
Quote Mfzg89 16-10-2019 03:01 PM
sarah82 replied at 16-10-2019 02:57 PM
Soalan bodoh aku.. Boleh ka memandu sambil rakam video? Tak merbahaya kan org lain ka kalau jadi kem ...

banyak salah ni...
1)duduk beriba kerusi depan..budak xpe lagi (ni dah berbulu.)
2) seatbelt jelas xpakai
3) rakam sambil memandu..

Share link ni kat JPJ medsos.
Quote Laceyx 16-10-2019 03:05 PM
Yela chuols je la yang paling sweeettt
Quote Minami2013 16-10-2019 03:06 PM
Sampai 3 dewasa dok seat depan sebelah driver ke?

Quote Megikari 16-10-2019 03:06 PM
Bodohnya.. Tu je aku nak cakap
Quote sehirkedi 16-10-2019 03:11 PM
Terserlah kebimboan.. Kalau brek mengejut atau accident, baru tau. Mau terhantuk kepala kat dashboard atau cermin.

Kalau nak meriba dan diriba pun agak2lah di tempat dan masa yg sesuai.
Quote miss_baby 16-10-2019 03:11 PM
muat pulak  2 org dewasa dok kat depan..
Quote yokoono 16-10-2019 03:15 PM
couple ni cuba nk keluar dari list couple yg membosankan tp skala menguap weols ttp skala 10
Quote dewi_rina 16-10-2019 03:18 PM
Allah hai, untung lah dapat mak mertua baik siap boleh beriba
Tido beriba tak?

Sila bagi talk pasal mcm mana nak jadi menantu yg disayangi pulak
Tak pun mak mertua tu boleh bagi talk mcm mana nak jd mertua ku kesayangan menantu
Boleh mak supi rashid menuntut ilmu
Takde anjing2 kan menantu
Quote sarah82 16-10-2019 03:19 PM
Mfzg89 replied at 16-10-2019 03:01 PM
banyak salah ni...
1)duduk beriba kerusi depan..budak xpe lagi (ni dah berbulu.)
2) seatbelt je ...

Kena report la biar jadi pengajaran.. Lagi satu rengsa tgk zarina zainuddin dok rakam anak dia masa drive.
Quote sarah82 16-10-2019 03:19 PM
msdummy.2018 replied at 16-10-2019 03:01 PM
ko xbodoh weh...genius sb bertanyakan soalan mcm tuh ...yang bodoh org yang buat perbuatan tuh.. ...

Aku tgk pun aku seriau ada yg terpelanting keluar..
Quote Jentayupink 16-10-2019 03:20 PM
overnyaa kot ye pon nk tnjuk somi yg pntgkn mak dan isteri xkn nk bahayakn nyawa camtu skali..siap rekod bagai.. yg blkg tu bkn muhrim ka smpi kne d riba gtu..
Quote dewi_rina 16-10-2019 03:21 PM
mizruncing replied at 16-10-2019 02:45 PM
erkkkkkkk overnyaa. sory mcm kurang senang plak tgk dok riba mcm tu. mak mertua kot. dua2 plak tu do ...

Mengada kan.. Nak menunjuk punya pasal
Padahal boleh je duduk seat belakang
Tapi sbb nak record, nak tunjuk kat orang
Sanggup tergedik-gedik dok depan beriba pun takpe
Padahal agaknya berebut nak dok depan
Dah dua2 taknak kalah, riba jelah hahah
Lepas record video campak kebelakang seat tu


Lihat semua komen(155)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.134151s Gzip On
To Top