Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Infozon Lihat artikel
Oct
16

Bebas Berkreativiti Dengan Oppo Reno2, Gambar Bergoyang Pun No Hal Lah!

16-10-2019 02:18 PM|Kandungan Tajaan| Komen: 15


OPPO, jenama peneraju telefon pintar terkemuka di dunia, hari ini melancarkan Siri Reno2 baharu di Malaysia, semalam. 



Menambahkan lagi keterujaan pada majlis pelancaran ini, OPPO melantik bintang terkemuka seorang penyanyi dan pelakon, Jam Hsiao dan selebriti Malaysia, Neelofa sebagai duta rasmi Reno2.



Kata Neelofa, sebagai individu yang amat menggemari perjalanan dan pengembaraan, Reno2 adalah satu pendekatan baharu dalam menangkap detik-detik indah dan menghargainya buat selama-lamanya.


"Digabungkan bersama teknologi kuad kamera baharunya dan mod video ultra stabil, Reno2 membolehkan saya merakam pemandangan sekumpulan kanak-kanak sedang bermain di jalanan, gambaran air terjun yang mengalir perlahan dan bunga yang beralun ketika tiupan angin lembut dengan jelas, kata Neelofa ketika majlis perasmian yang dilangsungkan di Nexus Connexion.

Sementara itu, Reno2 menyediakan Jam Hsiao saluran untuk berkreativiti tidak kira di mana sahaja.



Reno2 amat sesuai dengan gaya hidup pantas saya yang membolehkan saya mengambil gambar dan merekod video dalam masa nyata dengan kejelasan dan definisi tinggi. 

"Mod Video Stabil Ultra Reno2 juga mampu merekod video yang jelas dan stabil walaupun ketika melakukan gerakan dan tindakan," ujarnya.



Lebih menarik, OPPO kini memberikan lebih perhatian kepada Videografi berbanding sebelum ini. 

Teknologi Mod Video Ultra Stabil peneraju industri OPPO ini meningkatkan kestabilan video membolehkan pengguna mengambil video yang stabil ketika berlari, bermain ski, papan luncur, berbasikal dan banyak lagi. Gambar bergoyang pun boleh dirakam dengan jelas!

Berminat? OPPO Reno2 boleh didapati pada harga RM2,299, manakala harga bagi Reno2 F adalah RM1,599 dan boleh didapati bermula 26 Oktober ini.

Atau anda boleh membuat pra-pesanan sehingga 25 Oktober di semua Kedai Konsep OPPO, kedai-kedai pengedar rasmi OPPO atau secara atas talian di Laman Sesawang Rasmi OPPO, kedai rakan e-dagang atau rakan kedai rangkaian OPPO iaitu Senheng, senQ dan DirectD. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 15
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote najib888 20-10-2019 01:32 PM
Toksah beli la tepon2 melainkan beli utk guna lama. Harga drop gila babi. Wife aku beli vivo last year RM1200. Tgk kat kedai, depa nak ambil rm300 je..
iphone gak berbaloi2.

Lain-lain Komen

Quote sharlenetexas 16-10-2019 02:26 PM
Hajah guna oppo ke?
Quote Themilo 16-10-2019 02:31 PM
sedikit curiga bila tengok selebriti pakai phone lain selain iphone, kena pulak dengan hajah.

jujurkah deyoll dengan jenama yang dibawa? or sekadar jadi model ja, dalam handbag tersimpan iphone11?
Quote Abot 16-10-2019 03:03 PM
mahal x ni... da 4 thn rase hp x tukar.. mls nye nk tukar hp baru {:smile
Quote uda 16-10-2019 03:12 PM
Pasalpa neoloppa pakai coat dan sweater?? sejuk benar ke?? Amooi sebelah tu relax aje pakai dress atas lutut
Quote krustykrab 16-10-2019 03:22 PM
Themilo replied at 16-10-2019 02:31 PM
sedikit curiga bila tengok selebriti pakai phone lain selain iphone, kena pulak dengan hajah.

juj ...

Tu lah...sama jgk dgn ct lijah, aydasebat, patahsayapmalam...
Quote krustykrab 16-10-2019 03:23 PM
Abot replied at 16-10-2019 03:03 PM
mahal x ni... da 4 thn rase hp x tukar.. mls nye nk tukar hp baru {:smile

Sama la dgn aku...mls nk tukar sbb rasa phonecskg ni masih lg blh guna utk call, msg, berforum...
Quote Mfzg89 16-10-2019 03:48 PM
padahal belakang tabir pakai Iphone kn...
Quote Mfzg89 16-10-2019 03:50 PM
krustykrab replied at 16-10-2019 03:23 PM
Sama la dgn aku...mls nk tukar sbb rasa phonecskg ni masih lg blh guna utk call, msg, berforum...

samala..pakai xiomi note 4 je.. selagi leh pakai pakai jela.. mahal2 sgt kang rosak / hilang boleh botak pale..
Quote tagas 16-10-2019 04:16 PM
mohon pihak oppo check beg tgn lopah

sila batal kontrak kalo pakai brand selain oppo
Quote kivio 16-10-2019 07:13 PM
Kahkah.
Gaji berjuta nak pakai oppo?
Kahkah
Quote Perawankota 17-10-2019 01:43 AM
Oppo ni aku suka tgk iklan dia.. lawa gila..
Quote cicicumel 17-10-2019 07:00 AM
scripted sgt text ucapan duta2 tu.. eww
Quote Abot 17-10-2019 07:47 AM
krustykrab replied at 16-10-2019 03:23 PM
Sama la dgn aku...mls nk tukar sbb rasa phonecskg ni masih lg blh guna utk call, msg, berforum...

kN.. rase xde sbb nk tukar.. kdg pelik dgn org yg heboh kjar hp bru..
Quote RatuDunia94 18-10-2019 12:08 AM
Agak2 bila sheols pergi London Fashion Week etc sheols amik gambar kat front row tu pakai phone oppo ke?

Then nk selfie dgn retis2 top hollywood tu guna oppo ke?

Propaaa jah.. apa standard guna oppo.. sah2 guna Iphone..
Quote najib888 20-10-2019 01:32 PM
Toksah beli la tepon2 melainkan beli utk guna lama. Harga drop gila babi. Wife aku beli vivo last year RM1200. Tgk kat kedai, depa nak ambil rm300 je..
iphone gak berbaloi2.

Lihat semua komen(15)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.083290s Gzip On
To Top