Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

'Maaf, Badan Makcik Dah Menggigil'- Ibu Mangsa Bunuh Kerat Lapan Trauma

15-10-2019 06:29 PM Komen: 81
"Minta maaf, makcik masih trauma."

Fatimah Latiff, 61 ibu kepada Norfazera Bidin, 27 yang menjadi mangsa bunuh kerat lapan bersama anak lelakinya yang berusia 11 tahun nyata dalam keadaan trauma selepas kejadian menimpa anaknya. 

Keluarga sebelah Singapura belum ada call (telefon) atau datang. Makcik masih dalam keadaan trauma, darah tinggi pun naik mendadak selain mengidap kanser tahap tiga.

Maaf ya, kalau ada apa-apa boleh hubungi anak makcik, tapi sekarang dia tiada, sebab ke balai polis untuk urusan kes ini. Ini pun tiba-tiba badan makcik menggigil, katanya kepada Harian Metro. 

Foto: Harian Metro
Ia merupakan kali pertama ibu mangsa dihubungi pihak media sejak kejadian menimpa anaknya pada 10 Oktober lalu. 

Manakala, anak keduanya, Munirah masih belum bersedia ditemui pihak media kerana sedang mengutamakan menyempurnakan jenazah adiknya.

Ini termasuklah mencari bahagian tangan yang masih hilang.

Terdahulu,  mangsa dilaporkan dibunuh di rumahnya bersama anak lelakinya sebelum mayat mereka dikerat dan dicampak di kawasan semak di Kampung Ladang, Krubong. - CARI 


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 81
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote Cpkay 22-10-2019 08:59 AM
Harap makcik kuat semangat..
kepada keluarga di singapore tu harap depa insaflah..
pergi lah jenguk keluarga mangsa ..

Lain-lain Komen

Quote Malaysia.Doom 15-10-2019 06:31 PM
Kesian makcik ni...Ada kanser pulak' tu
Quote Atata 15-10-2019 06:35 PM
Kesiannya. Ada yg d singapura tu mcm sial. Reply kat  fb boleh. Call besan kat melaka tak bleh plk. Mmg perangai celaka gila. Lagi salah lagi defensive. Bodohnyaaaaaaaaa. Apa salah kau call n tunjukkn kekesalan kau ngan perangai anak kau? Astgfirullah. Mentaliti kelas kambing mmg gini
Quote Pamelaloba 15-10-2019 06:36 PM
Adoiii kesian mak dia. Sape je yang tak trauma
Quote Bunggah 15-10-2019 06:37 PM
Sedihnya. Anak perempuannya telah "diberi" untuk dijaga & dikasihi. Harap dijauhkan menantu mcm ni.
Quote makita 15-10-2019 06:42 PM
Kesian mak arwah. Da lahirkan, jaga elok2...kalu bole tak bgi nyamuk gigit. Tp bila besar senang2 org lain melapah2 ank dia. Apa salahnya antar je arwah ke rumah mak pak elok2. Apa kenangan yg tinggal utk mak arwah kenang.
Quote lalalxlx 15-10-2019 06:42 PM
ibu mana tak sedih & trauma anak dibunuh kejam...bertabah lah makcik..
Quote stania83 15-10-2019 06:46 PM
kalau aku bukan trauma dahhh 100 level atas trauma,,
Quote Shayang 15-10-2019 06:58 PM
Kesian dahla arwah anak bongsu dan sememangnya selama ni duk ngan dia.
Quote Kurex 15-10-2019 07:04 PM
Melayu singpura memang macam ni ke
Quote Eric.n9 15-10-2019 07:11 PM
Please considerate la skit wahai reputz, gigih sgt nak interview kot. Awal sangat lagi.
Quote slavehunter 15-10-2019 07:13 PM
Kesiannye makcik dah tua2 stress dengan ujian besar ni.
Quote salmon-suki 15-10-2019 07:31 PM
Hrp reputzs dptkn statement drpd org lain je..tlg jgn ganggu macik ni..pegi ganggu family belah jantan saiko tu pulak..bg macik ni ruang utk bernafas sikit
Quote CiliPadiSedap 15-10-2019 07:35 PM
Kurex replied at 15-10-2019 07:04 PM
Melayu singpura memang macam ni ke

sebahagian masuk malaysia kerja nak dapat status malaysia sebab xblh survive hidup kt singapore, ada pula jenis kaki perempuan kehulu kehilir nasib baik cerai tapi bini gila bayang
Quote xtahumenahu 15-10-2019 07:41 PM
salmon-suki replied at 15-10-2019 07:31 PM
Hrp reputzs dptkn statement drpd org lain je..tlg jgn ganggu macik ni..pegi ganggu family belah jant ...

Btol..iols nak tgk..ada kekesalan x pada family syaitan tu n syaitan tu sendiri
Quote hiswife 15-10-2019 07:54 PM
Alahai siannya family arwah

I setuju give them some space. Reputs mohon kacau family belah sana. Pelik betul. Anak dah lapah2 anak orang, langsung takde contact ke hape
Quote salmon-suki 15-10-2019 07:57 PM
xtahumenahu replied at 15-10-2019 07:41 PM
Btol..iols nak tgk..ada kekesalan x pada family syaitan tu n syaitan tu sendiri

Ntah laa..kalau dah namanya family,buruk2 pun komfem akn bela jantan setan tu..tgk ler kes2 jenayah,walaaupun mmg terang2 anak dorg bersalah,makpak xnak ngaku..cth tdekat alip aziz tuh haa..kekeke~

Byk masalah betul singaporean ni..lagi ada my frenz ckp nak stay sana and duk brag psl "murahnya" benda2 kt sana..cessss sgt~
Quote potpetpotpet 15-10-2019 07:59 PM
Eric.n9 replied at 15-10-2019 07:11 PM
Please considerate la skit wahai reputz, gigih sgt nak interview kot. Awal sangat lagi.

Betul.
Kesian mak cik tu.
Orang tu dah la memang tak sihat.
arwah yang jaga makcik ni kan sampai sanggup pjj ngn laki durjana tu.

Kita yang baca kes ni pon trauma inikan pulak mak dia.
Semoga Allah berikan kekuatan untuk makcik ni.. Amin..

Quote moonbug 15-10-2019 08:17 PM
Reporter pun expect apa pegi call makcik ni? Kebumi anak cucu pun belum dah sibuk call
Quote awanearisu 15-10-2019 08:23 PM
Melaka-Singapura bukan jauh sangat nak turun. Kalau nak bercuti tu sanggup je turun. Alang-alang anak awak tu dah bunuh anak dan cucu orang, tunjukkanlah sedikit tanggungjawab dan 'compassion', pergi jumpa besan.
Tindakan itu mencerminkan adab dan didikan keluarga bagaimana.

Lihat semua komen(81)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.298341s Gzip On
To Top