Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Vokalis Azarra Band Hilang Ingatan Gara-gara Main Futsal

16-10-2019 10:16 AM|Oleh: top5complete | Komen: 30

Penyanyi utama kumpulan Azarra Band iaitu Ejai Aziz cedera parah di kepala dan kini berada di Hospital Sungai Buloh kerana kemalangan ketika bermain futsal pada Ahad lalu.


Foto: mStar

Menurut doktor, kecederaan dialaminya itu mengakibatkan gegaran pada bahagian otak sehingga dia hilang ingatan. Doktor mengesahkan Ejai mengalami pendarahan dalam kepala, namun kini dia sudah stabil.

Menurut laporan mStar, seorang ahli kumpulan Azarra iaitu Hairol memberitahu wartawan mengenai kejadian yang menimpa Ejai.

"Dia pergi bermain futsal bersama kawan dan saya diberitahu dia terjatuh dan kepalanya terhantuk dan dibawa ke hospital. Doktor beritahu ada gegaran dan pendarah pada otak sehingga membuatkan dia hilang ingatan," katanya kepada mStar.




Bagaimanapun, dia memaklumkan belum menerima sebarang perkembangan lanjut kerana Ejai masih dalam pemerhatian doktor pakar. 

Semoga Ejai cepat sembuh. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 30
Komen

Previous : Jangan Percaya Maaf Penagih Dadah - Ameng

Next       : Azhan Rani Kutuk Pensyarah Ekonomi Mulut Biadab Tak Bermaruah

Komen Terbaru

Quote supernaturalee 18-10-2019 11:42 PM
damian_lee replied at 17-10-2019 10:23 AM
Ramai yang sekolah petang tu cuti sakit sebb nak tengok episode terakhir Rosalinda ayammorrr ..... ...

Meols episode last tu miss sbb my dad n mom ajk pi kebun tebas semak


Lain-lain Komen

Quote manehnya 16-10-2019 10:24 AM
sian budak ni, x baik lg ka

nyanyi pun sedap
Quote violetungu 16-10-2019 10:24 AM
Dia ni kan yg nyanyi lagu alala sayang,kenal sebab budak2 suka ikut nyanyi lgu ni..semoga cepat sembuh.
Quote YomiuriLandMae 16-10-2019 10:26 AM
hello sayang tengah buat apa..

hope recover soon..
Quote mimi77 16-10-2019 10:26 AM
sekelip mata ja...semoga diberikan kesembuhan
Quote haryatie 16-10-2019 10:34 AM
kesiannya
semoga cpt sembuh
Quote Kurex 16-10-2019 10:35 AM
Semoga ejai diberi kesembuhan dan kembali menyanyi utk mengulit malam kurex sebab kurex minat suara ejai..
Quote mieymiey 16-10-2019 10:42 AM
Semoga dipermudahkan urusan dan diberikan kesembuhan.
Quote Tukul.Besi 16-10-2019 10:46 AM
Whoareyyussssss
Quote lalalxlx 16-10-2019 11:31 AM
teruk nau tu main futsal sampai jatuh kena gegaran otak..semoga cepat pulih...
Quote RatuDunia94 16-10-2019 01:10 PM
Cuba terhantuk lg sekali.. selalu dlm drama bila terhantuk lg sekali terus ingat balik..



















P/s : Ko ingat ni telenovela rosalinda ilang ingatan bertukar jd paloma sampai x ingat suami fernando jose n anaknya erika? then accident terus ingat semula??
Quote freyayong 16-10-2019 01:15 PM
semoga cpt sembuh.. my daughter suka sgt lagu alala sayang tu.. tgh tidur pon boleh bangun kalau dengar lagu tu...
Quote nanies 16-10-2019 01:41 PM
kalo dlm drama, hantuk kan kepala lagi sekali. nnt ingat
Quote sukacactus 16-10-2019 02:08 PM
Walau pun xkenal sapa, just nak wish semoga cepat sembuh la...sian muda lg
Quote rayray28 16-10-2019 06:47 PM
Igtkn lagu tu si dj kelate tu yg nyanyi
Quote zeed 17-10-2019 07:49 AM
Mcm sedara aku eksiden hilang ingatan pasal benda yg baru2.. Pasal dia keje mana.. Tinggal mana.. Dia igt memori sampai dia sekolah menengah je.. Tp slow2 benda tu dtg balik bila kawan2 cerita.. Tgk gambar.. Tapi amik masa la
Quote polluxsstar 17-10-2019 09:38 AM
Allah menduga bermcm cara
moga dikembalikan semula ingatan
dan dpt menyanyi semula
kesian kt kwn2 band yg lain
Quote keknaih 17-10-2019 10:06 AM
RatuDunia94 replied at 16-10-2019 01:10 PM
Cuba terhantuk lg sekali.. selalu dlm drama bila terhantuk lg sekali terus ingat balik..

drama apatah terlanggar pintu peti ais pun dpt ingat balik
Quote keknaih 17-10-2019 10:07 AM
semoga cepat sembuh dan dapat balik ingatan
Quote damian_lee 17-10-2019 10:23 AM
RatuDunia94 replied at 16-10-2019 05:10 AM
Cuba terhantuk lg sekali.. selalu dlm drama bila terhantuk lg sekali terus ingat balik..

Ramai yang sekolah petang tu cuti sakit sebb nak tengok episode terakhir Rosalinda ayammorrr .....


Anyway ...... semoga cepat sembuh

Lihat semua komen(30)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.202201s Gzip On
To Top