Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Saya Tak Bodoh Agama! Bukan Saya Post, Suruh Brand Tu Padam" - Haneesya Hanee

14-10-2019 12:08 PM|Oleh: LilRose| Komen: 84

"Bukan saya yang post gambar tu. Suruh brand tu yang padam."


Kredit foto: IG

Belum reda lagi rupanya gambar mengundang kontroversi Haneesya Hanee, baru-baru ini.

Terbaru, laman sosial kecoh dengan desakan orang ramai yang meminta Haneesya memadam gambar seksinya mengenakan gaun pendek dan selendang merah.


Kredit foto: IG/mStar

Bagaimanapun, difahamkan Haneesya sudah menutup ruangan komen di Instagramnya.

Memetik mStar, Haneesya juga menepis dakwaan ramai yang menuduhnya sengaja memperlekehkan agama.

"Saya tak bodoh agama dan saya tak akan memperlekehkan agama saya sendiri.

"Saya diberitahu gambar yang diambil cuma separuh dan sekadar nampak skarf. 

"Itu saja, tapi saya tak sangka gambar itu adalah gambar penuh," jelasnya.


Kredit foto: Twitter

Katanya, dia sudah mengingatkan kru ketika penggambaran supaya tidak merakam fotonya dalam keadaan seksi, apatah lagi untuk dimuat naik ke laman sosial. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
4
Terkejut
1
Sedih
2
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 84
Komen

Previous : Jangan Percaya Maaf Penagih Dadah - Ameng

Next       : "Jangan Buat, Tulang Bayi Belum Kuat" - Dr Sheikh Muszaphar Bagi Nasihat, Hairul Azreen Padam Komen?

Komen Terbaru

Quote nono86 2-11-2019 08:32 AM
"Katanya, dia sudah mengingatkan kru ketika penggambaran supaya tidak merakam fotonya dalam keadaan seksi, apatah lagi untuk dimuat naik ke laman sosial."
Hahahaha... Dik, bukan kru tu telanjangkan kau, pakaikan baju seksi kat kau dik.

Lain-lain Komen

Quote Mfzg89 14-10-2019 12:13 PM
biar itam asal jangan bodoh...
Quote cikja 14-10-2019 12:15 PM
Bertabah laa kakak ye.. dunia ni mmg kejam... {:run
Quote lynakajang 14-10-2019 12:16 PM
Dia ni memang bodoh azali eh?
Quote Themilo 14-10-2019 12:28 PM
dah sah-sah la kau renung kamera sambil pose mencangkung.. tetiba nak salah kan brand pulak?

patutnya masa cameraman / art director suruh pose macam tu, kau dah tolak awal-awal..

kalau gambar separuh pun, motif kena mencangkung dekk? takleh berdiri kah?
Quote Bumbu 14-10-2019 12:32 PM
Dia ni spisis luar dlm tak boleh pakai
Quote thetimes 14-10-2019 12:32 PM
Dah cakap macam tu pandai pulak tutup komen{:nose
Quote fezy 14-10-2019 12:33 PM
ala netizen punnnn. sah2 dia mmg free hair.

yg persendakan agama, tu ha yg dah oegi haji 2x pakai tudung tah hapa2 pe fashion show nampak peha.

gila netizen
Quote cikperiukkera 14-10-2019 12:36 PM
Semakin hari semakin bodoh ... even nk crop ambil separuh gmbr pn ko ada otak kot nk tolak shoot dlm keadaan cmni? Ataupun kau sukaaaa je ?
Quote awanysss 14-10-2019 12:49 PM
aku rasa benci lak ngan ppuan ni..
biar hitam asal jgn bodoh..
ppuan ni dua2 dia nak, hitam nak, bodoh nak.. haa ambik ambikk
Quote lotionmilo 14-10-2019 12:51 PM
Hahahahahahahahhahahahahahaha
Quote boojaat 14-10-2019 12:53 PM
Dia ni xda pr ke nak tlg nasihat dia?? Say sorry jer la.. xpayah nak menjawab xbodoh agama ke apa.. dh ko sendiri yg pose mcm tu.. brand tu x letak pisau kat leher ko kan time pose mcm tu??  Kalau ada agama, xkan buat pose n pakai mcm tu laa.. benci nya asyik dia jer yg betol
Quote buapakperut 14-10-2019 01:00 PM
haha teringat citer cine yang tentera2 kadet tu, pagi2 sajen nak check, memasing taram je pakai uniform tak lengkap.ada yg letak baju seluar kat depan je,sekali pusing bogel nampak montot, ade kadet pempuan sempat sarung helmet 2 biji cover ketet sheols, kelako gile movie tu
Quote NekNgah 14-10-2019 01:06 PM
Sumpah tak faham apa konsep foto shoot ni.....
Quote Kurex 14-10-2019 01:27 PM
Terus nampak murah baju tu
Quote Xim 14-10-2019 01:28 PM
Bodohnye alasan
Quote innocent_me 14-10-2019 01:30 PM
motifffff..?igtkan nampak kepala je?
Tu yg kau pakai terompah jamban banjir tu bukan props ke?
Utk masuk gambar lah kan.
Kalau kau tak jahil agama kau tak pakai seksi gitu at first. Choii.
Quote maayi 14-10-2019 01:41 PM
habis bodoh semua di borong mek ni. adoila.

apa lah yang tinggal.
Quote mieymiey 14-10-2019 01:59 PM
Saya tak bodoh agama dan saya tak akan memperlekehkan agama saya sendiri.


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. Nak komen pun dah tak larat, terlampau penat ketawa
Quote mieymiey 14-10-2019 02:02 PM
innocent_me replied at 14-10-2019 01:30 PM
motifffff..?igtkan nampak kepala je?
Tu yg kau pakai terompah jamban banjir tu bukan props ke?
Utk ...

Bukan terompah jamban banjir tu ker product yang sheols endorse?
Kalau setakat nak nampak scarf, better ko jadi model Fareeda dek oi.
Bodoh sheols ni dah takleh nak dibendung.

Lihat semua komen(84)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.183472s Gzip On
To Top