Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Takkan Berlakon Dengan Erra Pun Jadi Isu?" - Shahir

14-10-2019 11:26 AM|Oleh: LilRose| Komen: 29

"Takkan berlakon bersama pun jadi isu?"


Kredit foto: IG strumhit

Shahir Zawawi menegaskan, dia dan Erra Fazira tiada masalah bekerjasama untuk menjayakan video muzik single terbaru bekas kekasihnya itu.

"Tidak salah saya memberikan sokongan kerana kami berada dalam bidang yang sama," katanya kepada Berita Harian.

Juara Akademi Fantasia musim kelapan itu bagaimanapun akui dia agak keberatan pada mulanya.

"Erra menghubungi saya pada 4 September lalu dan menyuarakan hasrat mengundang saya tampil saya dalam video muzik terbarunya. Saya tidak terus memberikan kata persetujuan kerana hati masih berbelah bahagi," ujarnya.


Kredit foto: IG strumhit


Aik, berat sebab takut cinta bertaut kembali ke?

"Saya belum bersedia, malah tidak selesa beraksi depan kamera kerana pertambahan berat badan. Bimbang juga jika kemunculan saya itu hanya merosakkan video muzik terbabit," begitu penjelasan Shahir.

Bagaimanapun, Shahir akhirnya bersetuju juga membuat kemunculan selepas puas diyakinkan Erra.

Masa seminggu yang diberi untuk membuat persediaan digunakan sebaik mungkin bagi menurunkan sedikit berat badannya sebelum ke lokasi penggambaran.

Difahamkan video muzik itu di bawah arahan Hafiz Hamidun.



"Sepanjang seminggu itu, saya banyak bersenam, selain menjaga diet supaya tampil selesa pada hari penggambaran," katanya.

Suka tengok Erra yang cool dengan bekas kekasih. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 29
Komen

Previous : Jangan Percaya Maaf Penagih Dadah - Ameng

Next       : "Saya Tak Bodoh Agama! Bukan Saya Post, Suruh Brand Tu Padam" - Haneesya Hanee

Komen Terbaru

Quote shania88 15-10-2019 02:33 PM
Eleh
tak jadi pun marketing strategy seperti yg diharapkan
video sampah ni tak viral dan bualan pon
hahahahahaha

Ingat org nak amek thu pasal shahir ni
byk lagi isu yg perlu dikecohkan

setekat shahir erra
halah halh halah
siape tu

tapi kalau tup2 erra kahwin dgn laki umie aida
haaaaahhhh
tu harus viral satu malaysia

setakat erra shahir
kahkah
jgn perasan dan harp la video nak leak

erra managemnt please read thid jujur komen

KENYATAAN

Lain-lain Komen

Quote cikja 14-10-2019 11:42 AM
Marketing strategy..
Quote epuepy 14-10-2019 11:56 AM
Mek erra ni mmg something la.
Quote September14 14-10-2019 11:59 AM
Xde isu pun tp ko retis dedua lak antra yg popular  mmg la akn jd sensasi...
Quote sleepandream 14-10-2019 12:04 PM
bersenam seminggu jah...
bersenam la hari2
Quote Denco 14-10-2019 12:16 PM
tu la keje gigi besi...x abes2 naik badan dr dulu, sejak bila ko kurus pun

bodoh sgt si ratu ni dok hadap
Quote Rainrein 14-10-2019 12:37 PM
Tah hapela ada kat sahir ni yang buat era hadap sangat ek.
Quote buragazz 14-10-2019 12:45 PM
Ok aku cuma nak tanya gambor dalam sampan tu kat mana.. lawo giler dowh macam kat luar negara.. aku nak go situ
Quote nazzse 14-10-2019 12:47 PM
rumah ni kat mana? sapa tahu
Quote MissMamamia75 14-10-2019 12:55 PM
Ramai lagi hero2 malaya yg ada..yg itu jgk di cari..dlm hati masih ada taman agaknya{:smile
Quote thetimes 14-10-2019 01:04 PM
Lepas ni boleh buat lagu duet dengan Ratu pulak k!
Suara kau pun sedap kan!
Quote gerbera.memopad 14-10-2019 01:12 PM
Cantik kan rumah & kawasan tu. Aku pun nak tahu kat mana. Style rumah macam kat suburban America gitu.
Quote Gomea 14-10-2019 02:01 PM
Edited by Gomea at 14-10-2019 02:05 PM
nazzse replied at 14-10-2019 12:47 PM
rumah ni kat mana? sapa tahu


A-park pulau meranti puchong
@buragazz
@gerbera.memopad
Quote gerbera.memopad 14-10-2019 02:19 PM
Gomea replied at 14-10-2019 02:01 PM
A-park pulau meranti puchong
@buragazz
@gerbera.memopad

Ooo, dalam negara ya. Cantik sangat.

Thank you Gomea
Quote kiyudi 14-10-2019 02:37 PM
mkin lama makin so 'sister & lil brother' dua org ni...
Quote ALDRIN 14-10-2019 02:39 PM
Shahir...hutang Ain 80k lebih tu bayau weh....dia nak guna laaa hawau....
Quote damian_lee 14-10-2019 02:50 PM
tolonglah jaga penampilan ..... semakin kepam everytime keluar dr kuburan
Quote nazzse 14-10-2019 02:59 PM
Gomea replied at 14-10-2019 06:01 AM
A-park pulau meranti puchong
@buragazz
@gerbera.memopad

La ye ke..dekat sangat dengan rumah..tak pernah tahu..

Tq uols
Quote minah_selekeh 14-10-2019 04:51 PM
ALDRIN replied at 14-10-2019 02:39 PM
Shahir...hutang Ain 80k lebih tu bayau weh....dia nak guna laaa hawau....

Ni cerita apa pulak ni?
Quote Perawankota 14-10-2019 05:15 PM
Relax lah shahir.. Mulut org Biar ke lantak... Even klu ko bkn artis pon, ko buat. Mende lain sikit, org ttp mengata..

Lihat semua komen(29)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.138304s Gzip On
To Top