Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

#miracap Bergurau Manja 'Baby Sayang', Mira Filzah Dan Caprice Ada Apa-apa Ke Tu?

15-10-2019 10:35 AM|Oleh: Myeonir| Komen: 54

Rasanya, ramai yang tahu penyanyi rap terkenal di laman media sosial iaitu Caprice mempunyai 'crush' terhadap buah hati Malaya, pelakon Mira Filzah

Lelaki itu pun tidak pernah segan untuk mengakui yang dia sangat menyukai aktres berkenaan.

Terbaru, Caprice nampaknya gambira sangat apabila dapat bergandingan dengan 'crush'nya itu sebagai pasangan suami isteri dalam muzik video terbarunya iaitu "Baby Sayang" yang baru sahaja dilancarkan kelmarin.



Yang menariknya, walaupun Mira Filzah hanyalah pelakon dalam muzik video itu, tetapi namanya turut dimasukkan sekali sebagai penyanyi bersama di laman Youtube rasminya.

Sedangkan, nama penyanyi rap lain iaitu Kidd Santhe, Carlolitto dan Zynakal tidak disertakan sekali dalam tajuk utama lagu itu!


Kredit foto: Instagram

Caprice juga mengaku bahawa Mira Filzah adalah satu-satunya gadis yang mampu membuatkan dia gementar semasa di set penggambaran.


Kredit foto: Instagram

Tanpa segan, dia turut membuat hashtag sendiri nama pasangan mereka pada entri di laman Instagram iaitu #miracap



Tengok sajalah respons 'gatal' Caprice apabila ditegur oleh Mira Filzah mengenai hastag #miracap itu.


Kredit foto: Instagram

Siap dua-dua lawan prank pasal gambar pra-perkahwinan dengan hantaranlah! Mesti berbunga-bunga set penggambaran muzik video "Baby Sayang" kan?



Betul-betul tangkap cintan Caprice ni. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
Komen: 54
Komen

Previous : "Jam Tangan Kegemaran Saya, Harap Awak Suka Ya?" - Naim Daniel Buat Peminat Menangis

Next       : Bakal Beri Ceramah 'Friendzone' Di UUM, Netizen Perli Kredibiliti Ardell Aryana

Komen Terbaru

Quote puanbintang 18-10-2019 02:58 PM
tak tahu kenapa mira filzah ni jadi dambaan ramai, rasa macam gedik sesangat

Lain-lain Komen

Quote Mfzg89 15-10-2019 10:51 AM
elok sgt la si cap masuk line kebas mira..ari si Jijan tu ntah apa yg ditunggu,..
Quote Kurex 15-10-2019 10:57 AM
Bosannyaaaaaaaaaaaa
Quote Catpaw 15-10-2019 10:58 AM
Mfzg89: elok sgt la si cap masuk line kebas mira..ari si Jijan tu ntah apa yg ditunggu,..


jijan taste campuran jew
Quote awanearisu 15-10-2019 10:58 AM
Terhibur pula tengok respon bersahaja mira. Panjang akalnya menjawab.
Quote Catpaw 15-10-2019 10:59 AM
Kurex: Bosannyaaaaaaaaaaaa




memang bosan. kurex taknak semoga kat topinasi ke
Quote kiyudi 15-10-2019 10:59 AM
moga berjodohan...

supaya wemy milik i sowang..
Quote sarah82 15-10-2019 11:03 AM
Aku x faham apa kejadah dia nyanyiakn... Aku nak tgk apa peranan mira saja.. Sia2 data aku
Quote damian_lee 15-10-2019 11:10 AM
berhijab tapi cerita asyik pasal jantan jer ...... kosserr la
Quote Pamelaloba 15-10-2019 11:19 AM
Tetiba macam helok pulak si cap dalam video ni. Sexy gitu
Quote MadameOnion 15-10-2019 12:30 PM
eeei tak malunya..dah la sendu..tak hensem..buat hashtag sendiri pulak..eh hello topinasi..hashtag ni selalu fan yg mengeship buat la..bukan sendiri2..contoh #lofattah #fattzura semua fan yg buat..eeeeiiii tak malu
Quote Rogue98 15-10-2019 01:00 PM
Haha... cool jer Mira....
Caprice ni pi lah pinang Mira cepat nanti terlepas. {:sing
Quote tomatome 15-10-2019 01:09 PM
Pamelaloba replied at 15-10-2019 11:19 AM
Tetiba macam helok pulak si cap dalam video ni. Sexy gitu

Kan.. ok gak mira ngan caprice dari zizan j remy huhu
Quote imanda 15-10-2019 01:10 PM
kemain mighaaa piljah, bsilih jantan
Quote RatuDunia94 15-10-2019 01:11 PM
Nape x #MELANCAP je terus?
Quote Izaabelle 15-10-2019 01:12 PM
damian_lee replied at 15-10-2019 11:10 AM
berhijab tapi cerita asyik pasal jantan jer ...... kosserr la

Aku pun nak ckp sama


Btw,mentel ke dak mira ni.......si kapis tu meluat aku slang somborono dia!
Quote momopoko 15-10-2019 01:15 PM
kiyudi replied at 15-10-2019 10:59 AM
moga berjodohan...

supaya wemy milik i sowang..

boleh la buat hashtag

Remy is hak kiyudi
Quote pitera 15-10-2019 01:28 PM
buruk nau dgr saiyanggggggg sengau tuh hahaha
Quote rotijohanz 15-10-2019 01:32 PM
rmai yer jantan si migha ni.....knon hot ler tu......
remy
jijan
caprice
ben10
ungkusemail

koser........smua yg shoot dgn uols nk dikenenkan......
Quote kiah_mai_pulak 15-10-2019 01:35 PM
murahnya lah bpp mata juling ni.. xpdan dgn imej muslimah.. abes kisah jantan je kalahkan betina birah.. dasar hijabirah

Lihat semua komen(54)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.095743s Gzip On
To Top