Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Rihana Petra Fail Kes di Mahkamah Moscow Hari Ini, Desak Sultan Beri Kerjasama Buat Ujian DNA

Sang_Pencinta|11-10-2019 03:07 PM Komen: 406
Nampaknya teka-teki siapakah ayah kepada Leon, bayi yang dilahirkan oleh Rihana Petra, 27, bakal diketahui tidak lama lagi berikutan tindakan wanita Rusia itu menfailkan petisyen di Mahkamah Rusia hari ini, 11 Oktober.


Kredit foto: DailyMail


Menurut Daily Mail, Rihana telah meneruskan proses perundangan menerusi Mahkamah Daerah Dogomilovsky di Moscow terhadap Sultan Muhammad V, 50 untuk membuktikan anak yang dilahirnya adalah milik lelaki itu.

Menurut DailyMail lagi, tindakan Rihana ini berpunca daripada tuntutannya untuk mendapat elaun bulanan sebanyak  RM125,000 sebulan, apartment bernilai  RM6.25 juta di Moscow dan  rumah berharga RM42 juta di London tidak dilayan.


Kredit foto: DailyMail


Sebelum ini peguam Sultan Kelantan di Singapura pernah membuat kenyataan meragui paterniti anak tersebut tetapi Rihana menegaskan bahawa Leon adalah anak kandung Baginda yang lahir dalam perkahwinan yang sah. Anak itu juga kini dikatakan mempunyai raut wajah Asia.

Dipercayai, mahkamah akan meminta Sultan Kelantan untuk menyerahkan sampel sebagai perbandingan DNA dengan anak itu. Jika permintaan itu tidak diberi kerjasama, mahkamah akan menentukan sendiri keputusan kes tersebut.


Kredit foto: DailyMail


Semoga kedua belah pihak dapat bekerjasama dalam kes ini dan tidak berdolak-dalih lagi terutamanya melibatkan ujian DNA supaya nasib kanak-kanak itu terbela.- CARI 


Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
0
Terkejut
2
Sedih
0
Lawak
2
Bosan
3
Komen: 406
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote delawang 2-11-2019 01:59 PM
Bukan ini gbar SK masa kecik ker

Lain-lain Komen

Quote CiliPadiSedap 11-10-2019 03:34 PM
kalau dh sampai court ni maksudnya kira oks ni benar. gila lah. memang memalukan kes ni.
Quote cutieslilies 11-10-2019 03:44 PM
kirenya sultan laa yg xmo buat dna tu.....


hampeh..memalukan jer
Quote Sang_Pencinta 11-10-2019 03:49 PM
Untitledaq123.png
Says.com
Quote mieymiey 11-10-2019 03:50 PM
Berani kerana benar?
Quote Modngengade 11-10-2019 03:52 PM
abe oh abe....nok ke mano tu abe?  comey nyo bawok gewe
Quote cikja 11-10-2019 03:54 PM
Kebenaran yg ditunggu2 akn tiba jua...
Quote Sang_Pencinta 11-10-2019 03:54 PM
Kata selama ini Rihana yg tak nak buat DNA test??
Quote Sang_Pencinta 11-10-2019 03:55 PM
Macam mana penyokong nak konar baring lagi ni??
Quote msdummy.2018 11-10-2019 03:57 PM
uolssss....why smakin hangat niehhhhhh
Quote miemiecha 11-10-2019 04:00 PM
abeslah abegong...
mana nk cr 125k sebulan nk puaskan tuntutan bulanan queenwannabe...
Quote BlueRose99 11-10-2019 04:02 PM
Kebenaran walaupun pahit harus kita menerimanya..
Kepalsuan walaupun manis harus kita menafikannya!
Quote white_musk 11-10-2019 04:02 PM
Akak team oksana.  
Orang kampong lah katakan
Quote serinegara 11-10-2019 04:03 PM
Pasal nafsu, harta rakyat habis digunakan for personal reasons. Pas tu nak tanggung orang luar pula tu.

Mohon kerabat monarki lepas ni tak yah jakun ngan muka jenis omputeh.

Kawen ngan orang asli pun jauh lebih elok. Nampak lah sikit sikap patriotik tu.
Quote munchkin 11-10-2019 04:06 PM
Edited by munchkin at 11-10-2019 04:07 PM

First bila  dengar pompuan ckp "why u never give me flowers?" Tu je dah tahu pompuan mcm mana. Hati2 lah.

Kat 90 days fiance macam gitulah. Si anfisa kalau aku tak silap. Pastu kecoh peserta lain nampak video dia.
Quote nisako 11-10-2019 04:07 PM
woww wow         tunggu................
Quote nanies 11-10-2019 04:11 PM
good luck la kat rihana & sultan
Quote Sang_Pencinta 11-10-2019 04:30 PM
white_musk replied at 11-10-2019 04:02 PM
Akak team oksana.  
Orang kampong lah katakan

Aku pun #teamRihana
Quote Sang_Pencinta 11-10-2019 04:33 PM
msdummy.2018 replied at 11-10-2019 03:57 PM
uolssss....why smakin hangat niehhhhhh

Kali ini buku bertemu ruas sis, nampak saja Rihana bimbo tp maybe team dia bagus
Quote krustykrab 11-10-2019 04:36 PM
CiliPadiSedap replied at 11-10-2019 03:34 PM
kalau dh sampai court ni maksudnya kira oks ni benar. gila lah. memang memalukan kes ni.

Tu lah...aku dh agak yg satu pihak tu x nk kerjasama...
Tp kn petmintaan dia nk duit, ,2 bijik rumah mmg agak absurd la...
Mohon sk mintak hak penjagaan bb leon if betul anak kandung dia...

Lihat semua komen(406)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.312523s Gzip On
To Top